الدوري الخاص بإستونيا الموسم28

المنتدى: منتدى الدوري . rss-feed

تحدث حول دوريك هنا ، من هو الأفضل للفوز بالدوري ؟، من سيصعد و من سينزل ، ماذا يقدم فريقك حتى الآن ؟ .

العودة للصفحة الرئيسية للمنتدى

H21 (131)

ee Balthazor >> الخميس ديسمر 24 - 08:44
See 01:00 on tegelikult veel "eilne" mäng. Kui mingi neist on kodumäng, siis tolle aega saad ju ise liigutada endale mugavamaks ajaks(Team Settings/Time preferences). Imestangi, et sul mingi hiinlaste aeg olnud alati, kuigi pole eriti märganud, et sa mõnd kodumängu ka lives vaataksid.
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> الخميس ديسمر 24 - 10:21
Ja...eks ise sättinud halvasti enda ajad
ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee Taavi >> الجمعة ديسمر 25 - 09:07
Täitsa hea loos euroopas , võimalused on head , aga kes oskab ennustada millal mu 13 aastased ründajad ära otsustavad lüüa
ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> الجمعة ديسمر 25 - 18:08
Midagi läks mul keskväljavahetustega totaalselt sassi: Margaritist pidi asendama Hotu ja Biez pidi asendama üht äärt. Biezi saamatusest DM kohal ka vastuvärav tuli, kuna tal pole eriti duelingut ega hakkagi mul olema. Miskit nihkus ilmselt katsetuste käigus ära. Õnneks see punkte maksma ei läinud, võimaliku nullimängu siiski.
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> الأحد ديسمر 27 - 09:26
Ops , Euroopas 1 võit käes et , retingusse 0 punkti ei too :D
ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> الثلاثاء ديسمر 29 - 06:36
Tartu allajäämine kreeklastele oli küll pisut kurjast...tundus olevat minu klubiga täitsa võrreldav vastane. Aga eks sel tasemel ongi vist üldiselt vahed nii väikesed, et suur osa mänge lõpeb kodumeeskonna minimaalse paremusega ning edasipääs on paras loto: kes juhtub lööma värava võõrsil või näkkab penaltitega.
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> الثلاثاء ديسمر 29 - 10:20
Löögid olid ka 37-5 vms :D
ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> الثلاثاء ديسمر 29 - 17:31
No kurat, jälle jääb napilt puudu ning tagatipuks andsid jobud mängu ka käest. Tartu ja Veenuse vastu võiks see 28000 ju ära tulla ning siis saab nädala pärast ikka uuendada.
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> الثلاثاء ديسمر 29 - 18:32
ebareaalne pask. taavi lihtsalt hoiab 70% mängust palli. edasi tagasi söödud, midagi ei juhtu 20min :D
nz Luke Broadcast
جديد
مسجل2013-09-18
ee onuelver >> الثلاثاء ديسمر 29 - 20:43
Ehh ja lasid jälle võimaluse käest tipumate vahele murda. Nii sa jäädki oma võimalust ootama nagu oma printsessi valgel hobusel.
ee onuelver
عضو
مسجل2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
nz Luke Broadcast >> الأربعاء ديسمر 30 - 13:51
haha kus tehti euroopas
nz Luke Broadcast
جديد
مسجل2013-09-18
ee Balthazor >> الأربعاء ديسمر 30 - 14:17
Printsessi, keda kas pole olemas või kelle vanemad otsustasid abordi kasuks, nagu ma sulle juba kunagi ütlesin (siis ehk pisut teises sõnastuses, aga mõte oli sama).
Arvan, et reaalseks ja stabiilseks medalinõudlejaks ei tõuse ma enne, kui YC10 valmis ja sealt esimesed mängijad on põhitegijate hulka murdnud. Praegu on mul ju valik nende hulgast, kelle YC10 praegused omanikud on välja prakeerinud ning kes on taskukohased. Enne on võimalikud vaid juhuslikumad sähvatused a la Chargers, kes suutis särada kahel hooajal. Homme saab mul alles YC9 valmis ning siis hakkan staadionit passima, tolle raha on mul koos, aga eile jäi natuke taas puudu.
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> الجمعة جانفي 1 - 18:30
kogu champions league esimese mängu kobin teises voorus peldikust alla :D

8-20 löögid, 2-0 võit
11-3 löögid, 0-1 kaotus

classic
nz Luke Broadcast
جديد
مسجل2013-09-18
ee onuelver >> الجمعة جانفي 1 - 19:36
Ja mida mina sulle kogu aeg räägin. Muidugi pole sellist sinu printsessi olemas nagu pole toda peaaegu kellegile. Lase oma ulmelist latti veidi allapoole et kellegil oleks lootustki toda ületada ning siis mõnega normaalsematest hakab sul midagist arenema kah. Kahju vaadata kuidas sa end nii kuivatad muudkui surma poole kui vääriksid paremat saatust. Aga mind sa ju ei kuula.
Vaata ka tabelit kus 9. koht on vaid 3 punkti kaugusel.
ee onuelver
عضو
مسجل2014-09-02
ee Puka City Strikes Back