الدوري الخاص بإستونيا الموسم28

المنتدى: منتدى الدوري . rss-feed

تحدث حول دوريك هنا ، من هو الأفضل للفوز بالدوري ؟، من سيصعد و من سينزل ، ماذا يقدم فريقك حتى الآن ؟ .

العودة للصفحة الرئيسية للمنتدى

H21 (131)

ee onuelver >> الجمعة جانفي 22 - 04:19
Peaksin hull olema kui 8 milli eest siukese mulla ostaks. Mul praegu üldse 7 milli ongi.
ee onuelver
عضو
مسجل2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> الجمعة جانفي 22 - 15:36
Ning esimese värava nikerdasidki valmis mu endised kasvandikud. Veel hullem, lasti vastasel ka domineerida ja olla ohtlikum. Tuleb reservnime hoida aktiivses reservis ning lasta käiku niipea kui vaja. Enam ei saa lubada libastumisi.
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Kaarel >> السبت جانفي 23 - 08:28
Jubedalt vedas, et eile õhtul Aasholle 2 tähtsamat mängijat vigastada said.
Väärtuslikud 3p sai võõrsilt oodatust kergemalt.
ee Kaarel
عضو
مسجل2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Balthazor >> السبت جانفي 23 - 17:34
Pisut õhuruumi tekkis juurde, ka paranesid oluliselt võimalused püsima jääda. Iseküsimus, mida seniselt teise poole tasemelt siin järgmisel hooajal teha on :D
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> الأحد جانفي 24 - 19:25
Päris põnev seis kui Aasholel on ees kaks kodumängu ja üks neist veel Auguri vastu keda ta on võitnud ka. Kuid Alkohoolikud ja Lootus mängivad korra omavahel ning viimase mängu klubidega kes viimaseid mänge noortega eelistavad mängida. Tänane mäng veel võib ka üllatusi tuua. Loodan et Aashole jääb ikka ülesse kuna ei taha temaga järgmine hooaeg kohtuda ning vaadata jälle kuidas su ründajad ei suuda muffigi. Mänguliselt sobiks mulle Lootus aga ma never tahan tema allakukkumist tegelikult. Olen see kes ma praegu olen vaid tänu temale.
ee onuelver
عضو
مسجل2014-09-02
ee Balthazor >> الأحد جانفي 24 - 21:01
Kaitseliin hakkab mul ka vanaks jääma, järjest rohkem näen selliseid väravaid nagu tänane esimene, et keskkaitsjad jäävad kaugele ette ning äärekaitsja on taga nurgas ning vastase ründajal on äärelt ainus küsimus pall värkust mööda saada. Müüa neid veel ei tahaks, kuna järgmisel hooajal on lootust jõuda ka punatäheliste sekka. Kuldtäheni jõudmisega olin ju teises liigas pigem viimaste seas :D
Sealjuures eeldasin, et mu teise poolaja vahetused peaks meeskonda just tugevdama ning olin poolaja 0-0 seisuga vägagi rahul :D
Tuleb nüüd homme kolm punkti ära võtta, ma ei saa omale lubada kohajagamisi.
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> الاثنين جانفي 25 - 12:48
Saan meistrite liigas käppa proovida :D nice
ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> الاثنين جانفي 25 - 15:06
Mis nalja Kosmos tänavu teeb? Proovis et kui taha nende meestega on võimalik jääda? Ma ei kujuta ette mitu hooaega mul läheb siukeste tärnideni jõudmiseks ning siisei piisa ilmselt kahest punasest mehest et siia liigasse jõuda.
ee onuelver
عضو
مسجل2014-09-02
nz Luke Broadcast >> الاثنين جانفي 25 - 15:32
punkti vaja aga tõenäoliselt piisab kaotusest ka :D
nz Luke Broadcast
جديد
مسجل2013-09-18
ee Balthazor >> الاثنين جانفي 25 - 16:06
Vaata, poja, kui sa kingid isegi oma parimale mängijale 25. sünnipäevaks hinnasildi, siis ei pruugi sul neid lähema 10 hooaja jooksul tulla. Peaksid omama TC10/YC10, siis saad rahulikult neid kasvatada ehk 15-aastaselt kohe TC10 trenni. Muidu jõuab see piir kätte ilmselt hilisemas vanuses. Isegi Longeserre saab enne mul 26 täis, Wolk veel mõni aasta hiljem, sest tema alustas mul kuskil TC8 aegadel juba. Peale Auguri on teiste punatähed kõik 26+ vanustes, välja arvatud Tartu Prilukov, aga tema oli ka kuldse talendiga.
18. hooaja lõpul ehk 23seks saanuna oli Longeserrel 7,65 tärni, muidugi tal ka talent 5.0 ning noorena sai mõned mängud koondiseski lisaks.
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> الاثنين جانفي 25 - 22:03
Tähendab et kui mul Micek on praegu 23 alguses 7,55* siis ta võiks mingi 26-27 vanalt 10 peale jõuda ja punastada?
Poolikusse peab talente sisse tooma kuna sealt norm järelkasvu napib. Ning värku üle peab ka mõtlema. Vitt läheb see on kindel. Hobene ka läeb ning Kala kohta vaatab veel sest teise liiga varuks on ta liiga nõrk. Oleneb mis laenu saab.
ee onuelver
عضو
مسجل2014-09-02
ee Balthazor >> الثلاثاء جانفي 26 - 05:20
Pigem ehk 27selt, ta on ründaja ning talle on ainult scoring oluline. Kaitsjal on koguni 2-3 olulist skilli, mida ülespoole annab togida ning seeläbi kiiremini kasvab. Lisaks TC9-TC10 vahe ja talendi erinevus.
ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> الثلاثاء جانفي 26 - 05:52
micek läheb vb max 8-8.5. kust see 10* peaks tulema?
nz Luke Broadcast
جديد
مسجل2013-09-18
ee plarts >> الثلاثاء جانفي 26 - 07:00
Õnnitlused SK Augur ★
ee plarts
عضو
مسجل2013-02-21
ee FC Veenus
nz Luke Broadcast >> الثلاثاء جانفي 26 - 09:27
sulle ka Veenus. Karikapunt :D
nz Luke Broadcast