الدوري الخاص بإستونيا الموسم51

المنتدى: منتدى الدوري . rss-feed

تحدث حول دوريك هنا ، من هو الأفضل للفوز بالدوري ؟، من سيصعد و من سينزل ، ماذا يقدم فريقك حتى الآن ؟ .

العودة للصفحة الرئيسية للمنتدى

H45 (40)

ee Taavi >> الجمعة ماي 31 - 10:34, التعديل الجمعة ماي 31 - 12:01

Ma pean Red Juggersist ette poole jääma ehk taga viiki ja võitu püüdma , kolmas koht oleks päris hea :D

Ühtlasi avastasin et unustasin 22y keeperi u21 meeskonda lisada ja xpd anda :D Loodame et jõuab veel xD

ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> الجمعة ماي 31 - 18:23

Nagu karta oli, ei ole poisikesed veel Euroopaks valmis ja iga punkt seal tuleb lugeda kordaminekuks. Isegi Eesti noortekarika jaoks ei olda tasemel. Ju saab ka liigas see imede aeg nüüd läbi. Pole ju normaalne, et selline alaealiste kari korjab medaleid.

ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> الأحد جوان 2 - 13:08

Vana hea kamikaze aitas punkti ära tuua Euroopast. Tavaline taktika pakkus keskmiselt 3 väravaga pähesaamist, see aga võimalusi viigiks. Altona kasutab ka mitut noort põhirivistuses, aga põhimehed on kõvemad ja 26 või nooremad. Vast õnnestub kuskilt veel midagi naksata.

ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> الاثنين جوان 3 - 16:59

Ebareaalne hooaeg

ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> الثلاثاء جوان 4 - 13:29

Ebareaalne jah olla 8* põnnidega teise liiga liider. Aga ülesse ei tule ma mingil juhul. Vara veel.

ee onuelver
عضو
مسجل2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> الثلاثاء جوان 4 - 19:00

Tänavu tuleb veidi vaheldust vist karikafinalistide hulka, viimased finaalid on ju olnud Veenus-Pusa ja Veenus-AA juba mitu hooaega. Teisest liigast finaali jõudis viimati Anomaalia 38. hooajal, kuid siis oldi täiesti Meistriliiga tasemel meeskond, kes kogemata oli korraks välja kukkunud. Pärast seda ongi vaid mingi Dünamo viimaste hooaegade suure kolmiku vahele ära eksinud.  Ka viimased hegemooniaeelsed karikavõitjad on veel konkurentsis. Kes tahab karikat võita, peab Veenuse enne finaali rajalt maha võtma, neutraalsel väljakul finaalis tundub see praegu ulme.

ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> الأربعاء جوان 5 - 09:24, التعديل الأربعاء جوان 5 - 09:24

Karikas mul pekkis järjekordselt :D Veidi müstiline kuidas ma ainult 2x karikat võitnud...

Euroopas tahtsin nagu 3ndat kohta grupis aga vägisi lähen teiseks vist

Ja liigas hea kui eurokohale saaks :D

ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee Taavi >> الأحد جوان 9 - 19:19

Homme mitte meelega kaotama aga väga agressiivselt euroopas, EC saaks rohkem punkte ehk tulemusest savi

ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> الاثنين جوان 10 - 18:33

Edasi mittepääsenud Foreholte vastu ei tulnud punktigi- sellega ei saa küll rahule jääda, läks teistega nagu läks(ehk vastu igasugust loogikat).

Ning siis veel paari viimase  hooaja peale üks halvim liigamäng üldse. Niimoodi poleks Anomaalia vastu toda 1-1 viikigi kätte saadud.

ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> الاثنين جوان 10 - 19:28, التعديل الاثنين جوان 10 - 19:28

Lasta Anomaalial värav lüüa oleks päris karm :D

Ma pean CLis edasi tiksuma..peale esimese raundi midagi ei tohiks tulla

ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee tonis >> الثلاثاء جوان 11 - 07:44

Isegi mulle pole veel löönud, kuigi enamus kordi just tolle mängu lineup ununenud panna :D

ee tonis
عضو
مسجل2015-02-22
ee onuelver >> الثلاثاء جوان 11 - 14:09

Nende ainsa värava on löönud poolik ja sedagi pennust Dünamo teisele värkule kui esimene oli punase saanud. Muidugi puudub veel see et nende eest vastased omaväravaid lööks.

ee onuelver
عضو
مسجل2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Taavi >> الأربعاء جوان 12 - 13:43

Omavärvat raske lüüa kui pealekööke sulle ei teht :D

ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> الأربعاء جوان 12 - 17:41

Tüüpiline eurohooaja järgne äravajumine on alanud. No tasemelt ei olegi meie koht eurokarikatel, aga mullu polnud nagu teisi tahtjaid ka võtta. Kuuendaks vajumine veel täitsa võimalik.

ee Balthazor
عضو
مسجل2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> الأربعاء جوان 12 - 17:55

Pole hullu , küll sul top5 ära tuleb :) Ma oma hea hoo tagasi saanud :D Teiseks võiks ära tirida saaks lisa euro mänge , tho äkki Q1 EC alustada tuleb kokkuvõttes rohkem raha?

ee Taavi
مدير المجتمع
مسجل2014-01-17
ee FC Pusa