الدوري الخاص بإسرائيل الموسم27

المنتدى: منتدى الدوري . rss-feed

تحدث حول دوريك هنا ، من هو الأفضل للفوز بالدوري ؟، من سيصعد و من سينزل ، ماذا يقدم فريقك حتى الآن ؟ .

العودة للصفحة الرئيسية للمنتدى

הישראליות באירופה עונה 9 (114)

il ofer cohen >> السبت ماي 3 - 08:11
חשוב מדי פעם להסתכל על פרמטרים שונים של הדרוג: הן של הקבוצות והן של הליגה:

בדרוג הקבוצות:
אני יישאר בין 8 הראשונות (חשוב להגרלת שלב הבתים) אולם עונה הבאה ויסיים בין מקומות 2-4

גם חיפה תסיים בין 8 הראשונות וכנראה תסיים במקום השביעי

הפועל תל אביב עשתה את הזינוק המשמעותי העונה: הן בגלל עונה מצויינת העונה (גם אם היא תפסיד לי היום) והן בגלל שעונה 4 שנמחקת היתה גרועה מה שמעלה אותה 9 מקומות בדרוג למקום ה 13 מה שמבטיח לה שבהגרלת הבתים היא תהיה בדרג השני !!! קפיצת מדרגה חשובה ומשמעותית לדעתי !!!

מכבי בעונה החלשה שלהם ב 4 העונות האחרונות באירופה (לפחות מבחינת ניקוד) מוחקת עונה גרועה יותר ועולה כרגע 3 מקומות למקום ה 23 מה שכנראה יבטיח לה במקרה ותעלה דרוג של מקום 3

טל הופך באופן רשמי למדורג 5 בין הקבוצות הישראליות ועולה 36 מקומות למקום ה 99 באירופה - אמנם לא משמעותי אך הוא בונה את הקבוצה לאט לאט בצורה יפה מאוד - גם באירופה.

בדרוג של הליגה, לאיטליה נשארה קבוצה אחת וכנראה גם היא תעוף היום והיות ועונה 4 הם היו טובים מאתנו אנחנו נשאר במקום השלישי. גם עונה הבאה נישאר שלישי כי עונה 5 שתצא עונה הבאה הם ניצחו אותנו ב 4 נקודות. עוד 2 עונות יהיה מבחן קשה אבל עוד יש זמן אליו - ל 2 העונות הקרובות ואם לא תהיה סנסציה קיצונית אנחנו במקום השלישי. ראוי לציון תרומתה האדירה של הפועל תל אביב בהדחתה של סובוטיקה לנ"ל.
il ofer cohen
جديد
مسجل2013-02-05
il Jordy Cruijff >> السبت ماي 3 - 09:47
מסכים עם מה שנכתב, עופר וחיפה שומרים על המצב הקיים.

הפועל בעונה נדירה אכן כנראה תהיה מקום 13, זה כמעט אפילו דרג ראשון (מי אמר שכל ה13 הללו יהיו בשלב הבתים), אגב, גם בהגרלת הבתים הזאת הם היו בדרג השני.

אני אכן בעונה מאכזבת מאוד (אם כי לא רק באשמתי, קיבלתי בית קשה מאוד), הורס את ההתקדמות שלי מהשנים האחרונות ועכשיו אני יתקע עם הדירוג הנמוך הזה לעוד 5 עונות, חבל מאוד, אני שוקל לרדת לליגה האירופית מתישהו כדי לתקן...

וטל שפירא אכן עם עונה נחמדה מבחינתו, אם יהיה בשלב הבתים עונה הבאה יכול להיות שיהיה בדרג השלישי (שלב הבתים של אירופה כמובן).

וכמדינה ס"ך עונה טובה שלנו עם הצלחה של טל+הפועל+עופר+חיפה שקיזזה את האכזבה ממני ו2 הקבוצות ששיחקו במוקדמות, ואכן נעקוף את איטליה עד שעונה 5 תמחק.

בשביל שנוכל להחזיק מעמד גם כשעונה 5 תמחק, אנחנו צריכים שעוד קבוצות יעלו לשלב הבתים, נראה מה נעשה בנדון...
il Jordy Cruijff
جديد
مسجل2013-04-08
il basta >> السبت ماي 3 - 20:40
אני חושב שלא צריך לדאוג:
- עופר וחיפה ימשיכו להיות באופן קבוע בשמונה הגדולות של היבשת.
- אני מאמין שאהיה באופן קבוע בין ה-32 הטובות, כשמדי פעם אגיע גם לרבע גמר כמו העונה.
- מכבי רק ישתפר ויגיע גם לשמינית גמר/הצלבה באירופית.
- היות ובניגוד לעונות קודמות גם הנציגות בליגה האירופית יעשו עבודה טובה (לפחות כמו טל השנה).
אלו קבוצות צעירות מאוד עם התקדמות מהירה מאוד!!!
אני חושב שבעתיד הלא רחוק נתחיל אפילו לאיים על אנגליה שבמקום השני.
il basta
عضو
مسجل2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il basta >> السبت ماي 3 - 21:44
עוד רביעייה...
לא כוחות - אבל נלמד לפעם הבאה.
בהצלחה בחצי הגמר!!!
il basta
عضو
مسجل2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il ofer cohen >> السبت ماي 3 - 21:54, التعديل السبت ماي 3 - 21:56
אל תוריד מעצמך ואל תוותר לעצמך
אני וחיפה ראויים להיות בטווח הנראה לעין באופן קבוע בין 8 הגדולות (בד"כ זה גם קורה למעט פאדיחות מקומיות)
אבל גם אתה ראוי להיות לא בין ה 32 כפי שכתבת אלא בין ה 16 הגדולות !!!

גם הפעם היה לי מזל בהרחקה מהירה של שחקן מפתח שלך שטרף את הקלפים.
אני לא חושב שבלי זה היית עולה שלב
אבל אני בטוח שהמשחק היה נראה אחרת !

בינתיים, השחקנים שחיפה לא שיתף במשחק מולי עשו עבודה נהדרת וקרעו את מאבדי המפתחות - כל הכבוד !!! זה לא מובן מאליו !!!

לקראת הגרלה חצי הגמר, למרות שכל היריבות קשות ואני יכול להפסיד לכולם:
עדיפות 1: באייר לברקוזן
עדיפות 2: ליברפול
עדיפות 3 : הפועל חיפה
il ofer cohen
جديد
مسجل2013-02-05
il joest5 >> السبت ماي 3 - 22:09
אז את לברקוזן כבר לא נקבל כי ברגע האחרון אסטרוגה עושים מהפך והם בחצי הגמר.

אכן החברה שלא שיחקו מול עופר עשו עבודה נהדרת מול המפתחות ולפחות אני יכול עכשיו להיות שקט לגבי ההחלטה שלי לא לשתף אותם מול עופר. ובכך אני קובע שלראשונה מאז נפתחה ליגת האלופות לא רק שלא תהיה נציגה הולנדית בגמר אלא שגם לא תהיה בחצי.

במאבק בין שתי הישראליות הפועל סבל מהמון חוסר מזל כשבמשחק הראשון שלט בצורה די מוחלטת אבל יכולת לא טובה של השוער שלו אל מול יכולת מצויינת של השוער של עופר נתנו לעופר את הניצחון בעוד במשחק השני כרטיס אדום כבר בתחילת המשחק למעשה סגר את הסיפור. יחד עם זאת עופר בהחלט ראוי לחצי הגמר ושוב נקבע שאני והוא בין 4 הגדולות באירופה בפעם השלישית בארבע העונות האחרונות.

שיהיה לנו בהצלחה בחצי (ובתקווה שזה לא יהיה אחת מול השנייה).
il joest5
مترجم
مسجل2013-02-07
il ofer cohen >> السبت ماي 3 - 22:12
אכן, מהפך ברגע האחרון משנה לי את סדרי העדיפויות:
1. ליברפול (למרות היותה קוטלת הישראלים כולל אותי בשלב הבתים) - אגב, 2 מאותו בית מותר להם להיפגש לפני הגמר ?
2. ריאל - קבוצה מעולה
3. הפועל חיפה - קבוצה מעולה וחכמה יותר מריאל
il ofer cohen
جديد
مسجل2013-02-05
il Jordy Cruijff >> الأحد ماي 4 - 04:04
וחיפה מקבלת את ליברפול, יהיה מעניין אחרי המפגש ביניהם עונה שעברה.

עופר את ריאל, קבוצה שהייתה איתי בשלב הבתים ומהיכרותי את שתיהן, עופר פייבוריט קל אבל לא יהיה קל בכלל, הם הרבה יותר חזקים ממאבדי המפתחות לדעתי.
il Jordy Cruijff
جديد
مسجل2013-04-08
il basta >> الأحد ماي 4 - 09:35
אני מאמין שיהיה מפגש ישראלי בגמר!!!
בהצלחה
il basta
عضو
مسجل2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il AP >> الأحد ماي 4 - 09:50
אני לא מאמין, אני בטוח!!!
שיהיה בהצלחה!!!
il AP
جديد
مسجل2013-06-19
il ofer cohen >> الأحد ماي 4 - 21:03
יש לי גם נטיה לאופטימיות וזה בסדר, אבל פשוט זה לא יהיה:

חיפה מול קבוצה שעברה את מכבי עונה שעברה, אותי העונה והכי גרוע: את חיפה עצמה בעונה שעברה - ואל תשלו את עצמכם, חיפה לא זילזלו. היא נראית חלשה יחסית, אבל יש לה משהוא מיוחד שלא הצלחתי לפצח - מאחל לחיפה שהםען יצליחו.

אני מול קבוצה שלפחות רשמית (לא חקרתי מעבר לזה) נראית לא פחות טובה ממני (אם כי גם לא יותר) ועל פניו הסיכויים נראים 50:50

להגיד שבטוח שהיה גמר ישראלי זה לא נראה לי אופטימיות אלא שחצנות מוגזמת (והלוואי ואני טועה). ההסתברות הרציונלית לזה היא כ 25%
il ofer cohen
جديد
مسجل2013-02-05
il basta >> الأحد ماي 4 - 22:06
מי כתב בטוח?
אני כתבתי מאמין - וזה מאוד חשוב להאמין!!!
il basta
عضو
مسجل2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> الاثنين ماي 5 - 04:18
ואני פותח את היום עם 4-2 בחוץ. כמו שכבר למדנו לא פעם בעבר ליברפול היא קבוצת חוץ מצויינת ובשום אופן אסור לי לזלזל בגומלין אבל ניצחון בשני שערים תוך כיבוש ארבעה בהחלט נותן לי מקדמה לא רעה בכלל לגומלין. נקווה שהפעם דברים יתרחשו כצפוי ונעבור.
il joest5
مترجم
مسجل2013-02-07
il Jordy Cruijff >> الاثنين ماي 5 - 08:54
לבסטה- אביב כתב בטוח...

בכל מקרה זה נראה טוב עם 4-2 של חיפה בחוץ בהתחלה, אבל מי כמו כל הקבוצות הישראליות יודעים שליברפול בחוץ מסוכנת מאוד ושזה לא נגמר עד שזה לא נגמר, עכשיו צריך להתייחס לגומלין במלוא הרצינות ולא לזלזל אפילו לשניה אחת, אני בטוח שזה מה שחיפה יעשה, ונקווה שיעבור.

בהצלחה לעופר היום מול אסטורגה, לא יהיה קל בחוץ.
il Jordy Cruijff
جديد
مسجل2013-04-08
il AP >> الاثنين ماي 5 - 21:31
עופר לצערנו מפסיד 3-2 אבל הצד החיובי הוא שעופר הפסיד בחוץ ועכשיו מספיק לו 1-0 קטן כדי לעלות לגמר.
בהצלחה!
il AP
جديد
مسجل2013-06-19