الدوري الخاص ببولندا الموسم34 [2]

المنتدى: منتدى الدوري . rss-feed

تحدث حول دوريك هنا ، من هو الأفضل للفوز بالدوري ؟، من سيصعد و من سينزل ، ماذا يقدم فريقك حتى الآن ؟ .

العودة للصفحة الرئيسية للمنتدى

Sezon 2 (98)

pl Anomander >> الخميس أفريل 4 - 07:14
Temat do ogólnej dyskusji na temat drugiego sezonu w naszej lidze.

Od siebie mogę powiedzieć tyle, że jestem zawiedziony pijaństwem osoby, która układała mój terminarz - następne 3 mecze ligowe gram na wyjeździe :( Nie dość, że prawie na pewno wszystkie je przegram to dodatkowo nie zyskam prawie żadnej popularności przez te parę dni, co za tym idzie dłużej muszę czekać na rozbudowę stadionu.
pl Anomander
عضو
مسجل2013-03-05
pl Sidney68 >> الخميس أفريل 4 - 16:53
Właśnie przed chwilą przerąbałem z Qutasiorkami 3-2 a w niedzielę gram z nimi w Pucharze ! Terminarz powinien być taki jak w realu,naprzemian dom-wyjazd. Czy to było tak ciężko zrobić Holendrom od początku ? Zadaj adminom to proste pytanko !
pl Sidney68
عضو
مسجل2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl qtasiorek >> الخميس أفريل 4 - 19:42
Też nie jestem zadowolony z terminarza spotkań. Teraz kilka spotkań z rzędu na wyjeździe, ale za to w rundzie rewanżowej będzie z górki :).
Sidney powinieneś się cieszyć, że moi obrońcy lub napastnicy przed meczem byli na kilku piwkach ;) bo w strzałach to było 16 do 6 chyba.
pl qtasiorek
جديد
مسجل2013-02-13
pl qtasiorek >> السبت أفريل 6 - 19:42
Oglądają dzisiejszy mecz prawie spadłem z krzesła. Mam nadzieję, że moi zawodnicy się nie wystrzelali bo jutro czeka ich mecz pucharowy.
pl qtasiorek
جديد
مسجل2013-02-13
pl Ace >> السبت أفريل 6 - 21:00
No właśnie, niby dwie równe drużyny, może nawet moja lepsza, a tu taka niespodzianka. I to grając najmocniejszym składem. Zastanawia mnie czy to sprawa taktyki, czy przypadek...
pl Ace
عضو
مسجل2013-02-09
pl Lauri >> الأحد أفريل 7 - 09:32
This is soccer ;) Barcelona też nie zawsze wygrywa (nawet jak sędziowie im pomagają :x hehe)
pl Lauri
عضو
مسجل2013-02-10
pl Tomplus >> الاثنين أفريل 8 - 07:09
@Ace
Gratulacje za puchar, zwycięstwo w ostatnim kwadransie, ale cóż.. byłem tym razem osłabiony bo straciłem ważnych graczy z pola, najlepszych z każdej formacji :p

Ale i tak gratki, mam nadzieję że powalczysz o trofeum i pokonasz jeszcze silniejszych :)
pl Tomplus
عضو
مسجل2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Anomander >> الاثنين أفريل 8 - 15:30
Nie spodziewałem się wygrać ostatnich dwóch meczy, miła niespodzianka. Jednak teraz czuje ta passa się skończy :)
pl Anomander
عضو
مسجل2013-03-05
pl Markowski >> الاثنين أفريل 8 - 17:59
Jak na razie początek drugiego sezonu kompletnie odwrotny od pierwszego. 3 wygrane i 1 remis, więc jest dobrze. W tamtym sezonie miałem chyba 1 wygraną i 3 porażki. Oby tylko tak dalej, bo mam zamiar w tym sezonie awansować :D
pl Markowski
عضو
مسجل2013-02-09
pl Anomander >> الأربعاء أفريل 10 - 16:04
A jednak udało się wygrać, choć dziś wieczorem już na pewno przegram z Wojskowymi - mój skład jest o parę klas gorszy :)
pl Anomander
عضو
مسجل2013-03-05
pl Markowski >> الخميس أفريل 11 - 07:33
Ja niestety po zachwaleniu moich zawodników w poprzednim poście doznaje minimalnej porażki z Wojskowymi, a wczoraj remis z drużyną z Bielska.
Muszę ich obudzić, bo awans w tym sezonie to priorytet.
pl Markowski
عضو
مسجل2013-02-09
pl qtasiorek >> الجمعة أفريل 12 - 14:33
Mam nadzieję, że obudzisz się dopiero po dzisiejszym meczu :)
pl qtasiorek
جديد
مسجل2013-02-13
pl Ace >> الخميس أفريل 18 - 18:07
qutasiorek, znowu wygrałeś 1:0 po bramce samobójczej! :) Kiedy wreszcie Twoje szczęście się skończy i dasz się przegonić?
pl Ace
عضو
مسجل2013-02-09
pl qtasiorek >> الخميس أفريل 18 - 19:35
Jak? Dziś 3:0 z botem.
Dam się Tobie wykazać w barażach o awans do pierwszej ligi, bo mi jest bardzo wygodnie na pierwszym miejscu ;).
pl qtasiorek
جديد
مسجل2013-02-13
pl qtasiorek >> الجمعة أفريل 19 - 11:03
@Ace
Specjalnie dla Ciebie straciłem dzisiaj dwa punkty :).
pl qtasiorek
جديد
مسجل2013-02-13