Форум: Унгарски rss-feed

Това е основния форум за дискусия на Унгарски. Когато публикувате в този форум трябва да се използва този език. Мнения на други езици могат да бъдат отстранени без предупреждение. Този форум използва подраздели за мнения с различни теми или предназначение. Моля публикувайте за намерени бъгове в раздел бъгове и помислете къде да публикувате нещо преди да го направите.

Унгарски >> Въпроси

Segitségkérés (21)

de ciszta >> Четвъртък Юли 17 - 12:55
sziasztok!

még új vagyok és szeretnék segitséget kérni hogy mivel lehetne jobb a csapatom?
és kérlek titeket hogy tanácsoljatok valami jo taktikát előre is köszi :)
de ciszta
Заек
Регистриран2014-07-10
hu kutasi zoltán >> Петък Юли 18 - 12:11
szia üdv a játékban

a taktikád attól függ majd, hogy milyen csapatépítési terveid vannak.:)
hu kutasi zoltán
Потребител
Регистриран2013-07-10
hu Ozsvár József >> Четвъртък Март 18 - 14:53

Sziasztok!

Nekem annyi kérdésem van, hogy a meccsekre hogy kell felkészülni és mit kell állítani. A játék nem támogatja már a flash alapú alkalmazásokat és beépülő modulokat és ezért nem tudok egy meccset sem megnézni. A meccsre meg nem jött néző sem, azt akarom megkérdezni ezzel kapcsolatban, hogy hol lehet / kell jegyet eladni a meccsekre.

Új nekem ez a játék, aztán itt másabb a működése, mint az Fm vagy fifa manager játékoknak, nehezebben átlátható. Nem kötelező, de egy mentor félének örülnék, hogy pár dolgot elmagyarázzon és megmutasson.

Előre is köszönöm.

hu Ozsvár József
Новак
Регистриран2021-03-12
hu Imi >> Четвъртък Март 18 - 17:14

Szia, üdv a játékban :)

A bajnokság most ért épp véget, úgyhogy jegyeladás sincs. Majd ha kezdődik az új szezon és meglesz a bajnoki sorsolás, akkor lehet majd újra jegyeket eladni. De azt is csak a hazai bajnoki időpontja előtt 3 nappal lehet elkezdeni. Ha az emlékem nem csal, akkor ezt úgy lehet, hogy más csapatok meccseire veszel jegyet és cserébe el tudod küldeni a te meccsed linkjét, hogy vegyenek tőled is. Ez némi időbe telik (vagy ha beruházol egy VIP tagságra, akkor egy kattintással ez megoldható.)

A meccsekre felkészülni úgy lehet, hogy felszórod a kezdőcsapatot és elmented a felállást. A taktikát szerintem az elején még nem kell állítgatnod, jó az alapbeállításokkal is. Előbb kezdd el kiismerni magad a játékban, olvasgasd a Segítséget, sok hasznos dolog fellelhető ha visszaolvasol a fórumban pl.

A játék az 5-3-2-es felállást preferálja leginkább. A helyedben szereznék be kölcsönbe 1 kapust minél jobb blokkolás értékkel ( 5 fölötti legyen legalább), illetve 1 középpályást minél jobb passzolással (6 vagy jobb) és 1 csatárt minél jobb góllövéssel. (6 vagy jobb) Ezekkel tönkrevered az 5. osztályt. :)

Az épületeknél első sorban a stadion+büfé+ajándékbolt hármast érdemes fejleszteni, bár asszem a utóbbi 2 csak 3-as stadionnál jön a képbe. De ezek hozzák idővel a nagy pénzeket. Aztán másodlagos prioritásként az Edzőközpont, harmadlagosként mehet a többi. De ez csak az én preferenciám. 

Hogy minél több néződ legyen, ahoz a népszerűséget kell növelni. Ez mindenképpen nő ahogy telnek a szezonok, de lehet "gyorsítani" is. Ehez az kell hogy a hazai meccseidet meg kellene nyerned, legyen 2-3 népszerű tulajdonságú játékosod akik mindig pályára lépnek, és az ajándékbolt+alkalmazott is erősen tudja ezt növelni. Ha kihagytam valamit, akkor valaki úgy is kijavít majd :)

Kérdezz nyugodtan, bár inkább javasolnám erre a Van egy kérdésem topikot :)

hu Imi
Потребител
Регистриран2015-05-14
hu LosPelocos >> Петък Март 19 - 00:47

https://rockingsoccer.com/hu/foci/help - Itt a segítség

https://rockingsoccer.com/hu/foci/forum/home-hu/103?topic=2036&posts=1541  - Itt meg ha kérdeznél

hu LosPelocos
Преводач
Регистриран2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu Ozsvár József >> Сряда Март 24 - 20:27, Подновена Сряда Март 24 - 20:29

A válaszokat és a linket is köszönöm, igazából a stadion volt nekem a kérdéses, mivel nem tudom fejleszteni, pont amiatt, mivel nincs ezek szerint még elkezdett bajnokság és nem jön ember megnézni a meccseket. Csak kupa meccsek voltak eddig, de kb semmit sem állítottam rajta, amelyiknek kérte a beállítását azt megcsináltam, de mivel nem tudok visszanézni semmit, ezért nem is vacakoltam vele. Relatíve egy jó csapatot dobott nekem a gép, mert vannak benne húzó emberek és a csapat zöme jó képességekkel rendelkezik, csak nem láttam semmit sem a bajnokság állásáról. A meccsek meg nem futnak le nekem, nem tudok egyet sem megnézni, mert ez flash alapon megy és az már nem támogatott egyik böngészőn sem. 

Szóval akkor lényegében várnom kell, hogy elkezdődjön a szezon és akkor fejleszthetem a stadiont. Pénzem lenne elég rá, csak mivel nem fut semmi sem, ezért nem látom, hogy miért nem jön néző. A népszerűségem meg nem olyan rossz, több mint a jelenlegi befogadóképessége a stadionomnak (500 fős).

hu Ozsvár József
Новак
Регистриран2021-03-12
hu LosPelocos >> Сряда Март 24 - 21:56

A stadionnak legalább 80%-át meg kell majd tölteni, utána fejleszthető.

hu LosPelocos
Преводач
Регистриран2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu Imi >> Четвъртък Март 25 - 06:15

Egy kapust azért beszereztem volna a helyedben, így sok gólt fogsz kapni. Talán még ma körül lehet nézni a piacon. A böngészős dolgot nem értem, nálam visszanézhetők a meccsek. 

A stadiont akkor fejlesztheted, ha 5 hazai meccsen 4x megvan a 80%-os kihasználtság. 

hu Imi
Потребител
Регистриран2015-05-14
hu LosPelocos >> Четвъртък Март 25 - 12:49

Bezavarhat a reklám blokkoló is a böngésződben a meccseid visszanézésénél.

hu LosPelocos
Преводач
Регистриран2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu Ozsvár József >> Събота Март 27 - 06:26

Van adblock telepítve, mert nem érdekelnek a spammek, de a meccsmegnéző nem reagál semmire sem akkor sem, ha kikapcsolom, amikor vissza akarnék valamit nézni. Nem halok bele, igazából mindegy itt, hogy látom vagy sem, hogy mi történik a pályán. Nem nézelődtem kapus után, mert nem látom át annyira ezt a felületet, sokkal átláthatóbbnak kellene lennie, legalább egy fm szint.

Most egy győzelem és egy döntetlennel állok, de én kb csak alkalmanként loggolok be, szóval nagyon nem követtem az eddigi eseményeket. Azért nem értettem a jegyes dolgot, mert csak azt láttam, hogy senki nem nézi a meccseket (nem más menedzser) hanem általában véve néző nem volt. 

Chromeot használok, de végig pörgettem legalább 5 böngészővel, egyiknél sem működik. 

hu Ozsvár József
Новак
Регистриран2021-03-12
hu Imi >> Събота Март 27 - 07:15

Azért az fm-hez is kell idő míg beleszokik valaki, ehez is kell idő.

hu Imi
Потребител
Регистриран2015-05-14
hu LosPelocos >> Неделя Март 28 - 11:44

Ha hozzá van adva a google fiókodhoz az adblock, akkor semmelyik platformon nem fogod látni. Ki kell kapcsolni ezen az oldalon. Nekem is így van, azért tudom csak.

hu LosPelocos
Преводач
Регистриран2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu Bramasole >> Неделя Март 28 - 13:47

Nekem van egy kérésem miért nem látom a profilját 

hu Bramasole
Потребител
Регистриран2019-12-24
hu Ozsvár József >> Неделя Март 28 - 19:38

Nem tudom mennyit számt a profilhoz, de nincs facebookom, hanem csak magában az oldalon regisztráltam és játszok. Ezt leszámítva sok elképzelésem nincs. Szerintem mindenhez hozzá van adva az adblock, de nem fogom kikapcsolni, max az oldalt adhatom hozzá a kivételek listájára, de igazából mindegy nekem, hogy látom e a meccset vagy sem, mert többnyire mással játszok, vagy dolgozok.

hu Ozsvár József
Новак
Регистриран2021-03-12
hu LosPelocos >> Неделя Март 28 - 23:02

Kinek a profilját nem látod?

hu LosPelocos
Преводач
Регистриран2014-07-26
ls In Memoriam Davo