Salutare,o sa imi prezint varianta din ceea ce am observat eu
2.Varsta optima,din ounctul meu de vedere nu este una ce,ar putea fi catalogata ca fiind optima,sunt multi factori la mijloc insa,daca vrei sa faci profit,personal ti-as sugera sa cumperi jucatori de 19 ani,cam pe atunci antrenamentele le cresc valoarea substantial
3.Talentul,cat mai mare posibil,dar,ar fi ideal daca s-ar situa macar peste un minim de 4 5.
4.Din ce am exoerimentat,asezarea are o importanta covarsitoare,intr-adevar ,nu iti garanteaza nimic insa,esre foarte important sa iti faci asezarea in functie de ceea ce ai tu in primul rand.
Daca adversarul are jucatorii oe flancuri destul de slabi,poti profita,insa,ceea ce pui acoli trebuie sa fie calitativ
Asezarea conteaza mult,insa,nimeni nu a gasit secretul,cel mai bine ar fi sa iti analizezi echipa ta,sa profiti la maxim de ceea ce ai,de ex,daca ai doi mijlocasi cu duelul foarte bun dar nu sunt atat de buni pasatori,poti pume unul in defensiva,altul pe stanga iar daca ai un mijlicas cu pasele ridicate,poti creea tactica in jurul lui.,smd