עופר בהחלט יכול ללכת עד הסוף. סך הכל הקבוצה שלו פחות או יותר שווה לשלי והפועל ת"א אמנם טובה יותר אבל בצורה מפתיעה כבר איבדה העונה לא מעט נקודות (אנחנו עוד לא במחצית העונה והקבוצה איבדה נקודות כבר ב5 משחקים שזו כמות המשחקים בהם איבדה נקודות בכל העונה שעברה). יחד עם זאת אני עדיין לא הייתי שולל את האפשרות שהפועל ייקחו את האליפות. כמובן שגם הקבוצה שלי עדיין בהחלט בתמונה.
It's so unlucky that I lost in the U21 CUP Semi because my goalkeeper missed his shot during the penalty, why can't we list our penalty shooters prior to the match?
הפועל רשמית מחוץ למירוץ, זה יהיה בין חיפה לעופר העונה
באירופה מצבנו מורכב מאוד העונה, קשה לצפות באיזה מקום נסיים, זה בעיקר תלוי בכמה רחוק 3 הנציגות הנותרות יגיעו, כמו שזה נראה כרגע הפועל תהיה אחת הפייבוריטיות להגיע רחוק בגביע המחזיקות, אנחנו צריכים להחזיק אצבעות גם לחיפה ועופר, אם ישחק לנו המזל אני יכולים לחזור כבר בעונה הבאה לטופ 5
עכשיו זה רשמי, ברכות לעופר על אליפות ראשונה מאז עונה 16. כבר לא מעט עונות עופר אפילו לא מהוה גורם משמעותי במאבק על האליפות אבל העונה לא רק שחזר למאבק אלא גם זכה בו ולגמרי בצדק. כל הכבוד וברכות.