Лига на Латвия Сезон 65 [3.1]

Форум: Форум на лигата rss-feed

Дискутирайте Вашата Лига, кои са фаворитите да спечелят титлата този сезон? Кои ще се изкачат/изпаднат, как се справяте в турнира за Купата?

Назад към началото на форума

24. Sezona (118)

mz Eusebio >> Събота Май 21 - 15:39, Подновена Събота Май 21 - 15:39
Hah ironiski par tiem samaksātajiem rēķiniem laikā, pie mums futbolā skonto nozīmē pilnīgi pretējo :D:D
mz Eusebio
Заек
Регистриран2014-07-04
lv Tamaz >> Събота Май 21 - 16:07
Protams diemzeel klubs ir nolaists liidz klinkim, bet ceru ieksh RS atguut taa agraako spozmi :D
lv Tamaz
Потребител
Регистриран2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Rye >> Неделя Май 22 - 10:32
Remm, mani skatītāji pēc pirmās spēles pret Lastu jeb bezdelīgām sūdzējās, ka stadionā ir nelaba smaka.
lv Rye
Заек
Регистриран2014-09-07
lv Remm >> Неделя Май 22 - 11:22
Mani, kas bija līdzi izbraukumā, arī teica, ka komposta kaudze no pērnajām un aizpērnajām kļavas lapām būtu beidzot jānovāc.
lv Remm
Заек
Регистриран2015-03-24
lv Didzis Dragons >> Неделя Май 22 - 19:36
Izlaista droša uzvara, žēl!!! manējie bija labāki!! :D
lv Didzis Dragons
Потребител
Регистриран2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> Неделя Май 22 - 19:43
Nu, tad jau mājas spēlē nākamajā riņķī uzvarēsi bez problēmām. :D
lv Remm
Заек
Регистриран2015-03-24
lv Didzis Dragons >> Неделя Май 22 - 20:18
jā! :) centīšos vismaz ar 3 vārtu pārsvaru Tevi uzvarēt! :D
lv Didzis Dragons
Потребител
Регистриран2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> Неделя Май 22 - 21:15
Sarunāts. :)
lv Remm
Заек
Регистриран2015-03-24
lv Rye >> Неделя Май 22 - 23:14
Remm, nākamajā mūsu savstarpējā spēlē KSParkā bezdētājiem tiks iedalīts B sektors.
Neapgalvoju gan, ka tikai bedelīgas pie vainas ;)
lv Rye
Заек
Регистриран2014-09-07
lv Remm >> Понеделник Май 23 - 06:43
FC Lasta kontraktētā starpdisciplināro pētnieku komanda konstatēja, ka zem Kocēnu kļavām kompostā izveidojusies labvēlīga augsne haluciogēnām sēnēm, kuras pievienotas pirms spēles stadionā tirgotajai sēņu picai. Haliciogēnu darbības princips ir samainīt smadzenēs zonas, kas atbildīgas par lingvistiskās infomācijas un ožas ceļā iegūtās informācijas apstrādi. Aizdomas par šādu praksi Kocēnos bija jau sen. Līdz ar to, eksperimenta ietvaros, kura gaitā Kocēnu līdzjutēji tika iepazīstināti ar vārda "lasta" latvisko tulkojumu, tika veikts ietekmes mērījums. Mērījumā piedalījās arī uz spēli atbraukušie FC Lasta līdzjutēji, daļa no kuriem lietoja stadionā tirgoto picu. Pētnieki konstatēja izteiktu korelāciju starp sēņu picas lietošanu un ožas halucinācijām. Tiesa, atšķīrās halucināciju saturs starp abu komandu līdzjutējiem. Pētījuma veicēju rīcībā šobrīd nav datu par to, vai attiecīgo picu pirms spēles lietojuši arī pretinieku komandas spēlētaji. Ja tas tiks konstatēts, tiks apsvērta iespēja vērsties futbola federācijā ar lūgumu izvērtēt konstatētos faktus un izskatīt iespēju piešķirt klubam "Kocēnu kļavas lapas" tehnisko zaudējumu ar 0:3.
lv Remm
Заек
Регистриран2015-03-24
lv Didzis Dragons >> Понеделник Май 23 - 06:45
Kādas sēnes Tu lieto? :D
lv Didzis Dragons
Потребител
Регистриран2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> Понеделник Май 23 - 07:08
Šampinjonus.
lv Remm
Заек
Регистриран2015-03-24
lv Tamaz >> Понеделник Май 23 - 16:23
Es dzeerumaa sajaa spelee reti kad eju :D
Pirmaa uzvara arii man....jaaskataas kas buus taalaak
lv Tamaz
Потребител
Регистриран2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Remm >> Понеделник Май 23 - 17:56
Man tiešām jāraksta tam tekstam "tulkojums"?
Pēc Didža un Tamaza komentāriem sāk šķist, ka jā.
lv Remm
Заек
Регистриран2015-03-24
lv Tamaz >> Понеделник Май 23 - 18:12
Ne nee.. viss ok...tas tavs mazais tekstinsh tiesam smiekliigs! Baigi feini ka esju nonaacis shaadaa grupaa :D
lv Tamaz
Потребител
Регистриран2013-07-20
lv Football Club Skonto