Remm >>
Събота Януари 9 - 15:38 Mani pieticīgie mērķi sezonas sākumā, protams, jau ir izpildīti. Izkrist no līgas FC Lasta vienkārši vairs nevar.
Bet, ja es sacītu, ka mans mērķis šobrīd ir izcīnīt vismaz 2.vietu, arī tas vairumam manu konkurentu izskatītos pieticīgi. Tomēr tieši tā tas ir. Es redzu, kādi pastiprinājumi ir FC Deam (man līdz tādiem pirkumiem tālu), zinu, kādi man (šis tas jau ir) un redzu, ko pirkuši citi (neko tādu, kas man liktu uzmanīties).
Taču punktus varu pazaudēt pret pilnīgi jebkuru. Un daudz vairāk kopvērtējumā izšķirs tas, kā mēs ar FC Deam vāksim punktus no pārējiem (17 spēles), nevis kā viens no otra (atlikusi 1 savstarpēja spēle). Ja būs pāris atslēgas spēlētāju vienlaikus traumēti uz vairākām spēlēm, tad arī viss - es jau būšu otrais.
Tāpēc pirmā vieta paliek cerību līmenī, bet tas vēl joprojām nav plāns, jo redzu, kādi resursi ir pretiniekam.
Bet pretiniekiem, kas pret mani liek presingu, es ieteiktu noskatīties manu pēdējo spēli pret FK Lauķi. Uzdevums, kas rīt jāpaveic "Gaujmalas avotiem" ir stipri atvieglots - mājās jāuzveic pretinieks, kam diskvalificēti 4 (četri) pamatsastāva spēlētāji. Vai bija vērts sačakarēt ne tikai spēli pret mani, bet vēl arī nākamo?