macar eu am pierut in cupa cu un manager bun,tactica pe masura...dar tu ?:))))) Mariusica,nu ai plecat cu mana goala de la mine ,cadou de paste 5 oua:))
Nimic deosebit, doar că am fost atent la antrenamente. Momentan am trecut de faza testelor tactice, aia mi-a mâncat multe sezoane.
Legat de apariţia noului coleg, mi-ar fi plăcut dacă jocul ăsta avea nume prestabilite ale echipelor şi s-ar fi concentrat mai mult pe personajul antrenorului. Am jucat ceva de genul acum câţiva ani, doar că era vorba de un joc de hochei.
Eu mă refeream la ceva mai creativ decât FC Adunaţii de pădure #3 şi la imposibilitatea de a modifica numele. Atunci echipele ar fi însemnat ceva, istoricul ar fi însemnat ceva.
Acum FC Bucharest #3 e cea mai titrată echipă din România...Cum Spoken era parcă din Ploieşti, măcar de ar fi fost clubul FC Ploieşti, care doar îşi schimba antrenorul.
in celalalt manager pe care il joc(managerdefotbal) echipele au nume reale si jucatori reali(barcelona-messi,iniesta,etc; Steaua: Tatarusanu,Tanase,etc).doar ca nu poti continua la echipa si sez urmator cu jucatorii ,,crescuti'' ...