Още е рано за благодарности, но искам да благодаря на Б. Мардин от отбора на Радара за успешното влизане от резервната скамейка, както и на Балъков от моя отбор, чието влизане беше непредвидено. И разбира се, благодарности на целия отбор на Симата, който по мой личен избор има най-много национали.
И да уточня - отново бихме по-скъп отбор от нашия! :)
Само ще помоля Диктатора ... знам, че диктатурата не е лесна, но ... да не изтощава (убива) защитника си Сираков, че наистина понякога може да ми е полезен в националния отбор, а сега не мога да го използвам ... или ако го използвам, може и сериозно да го контузя ...
Скоро бившият ми играч Фучеджиев също ще бъде полезен за националния отбор, все пак го продадох на сериозен отбор, където китаеца гледам бая го развива :) Време беше и аз да допринеса с нещо :)
Следващия път, когато някой реши да си продава суперталант, моля да ми прати и едно лично съобщение, че напоследък съвсем не съм активен и не следя постоянно какво става. Иначе си прав, ще върши много работа, че там има доста какво да се гради. Но пък има доста добри таланти.
5.6 талант не е никак зле :) И атрибути също бяха добре. Но моя ТЦ беше на ниско ниво и предпочетох да взема пари и да бъда полезен едновременно. А и сега яко строя вече.
toni_s >> srijeda septembar 3 - 13:59, Promjenjeno srijeda septembar 3 - 13:59
Важна точка постигната с човек по-малко.
Пребиваме Люксембург в неделя и сме на световно. В предишния мач ги изпуснахме, тоя път няма да им се размине.
Моя мързел Мартинов разчарова много във важен мач, гони го с метлата няма какво да обирам срамове с него:)
Дано късмета е с нас следващия мач, раздаваш се за отбора и заслужаваш всичко да завърши благополучно.