Balthazor >>
petak april 9 - 18:39, Promjenjeno
petak april 9 - 18:43 Esiteks sunnitakse sind seal kohe liigat võitma ning üles naasma, teiseks teenid siin üleval enamuse mänge tappa saades täismaja ees rohkem kui seal botte nüpeldades pooltühjal staadionil ning TV-raha seda vahet ei korva hooaja peale ligilähedaltki. Teades, et alla minnes müüd alati oma põhimehed, ei suuda sa akadeemia raha kokkusaanuna ning käikulasknuna ilmselt end tagasi praegusele tasemele upitada, sest pole piisavalt raha, just nagu mu duublil polnud raha uue värku jaoks, sain vaid ründaja. Sa oled siia üles tulnud selleks, et jääda püsivamalt. Kuniks Chargers või Anarch ei võta ette midagi kardinaalset, soetades talentide põlvkonna, ei näe ma sulle neist ohtu. Vorm käibki lainetena üles-alla, seda ma olen aastaid rääkinud isegi kui Vincent jt on kinnitanud, et mingit sellist parameetrit mängus pole. On mingid perioodid, kus tulemused ongi alla selle, mis nad peaksid olema- nagu siis, kui välja kukkusin pikema seeria järel. Nood lisapoolikud oleks pidanud tuntavalt asja parandama, aga just sinna jäi mõõnaperiood, kui koguti isegi vähem punkte kui enne seda. Vormi koha pealt olen n-ö vandenõuteoorialane.
Vahest vajab su ründeduo tõesti värskemat verd juurde, nad on vanuses kus 2 hooajaga on langus märgatav.