Liga Rumunija sezona 64

Forum : Forum lige rss-feed

Razgovarajte o ligaškim dešavanjima. Ko su favoriti za naslov? Ko će ispasti? Kako vam ide u Kupu?

Vrati se na početnu stranu foruma

Sezonul 42 (153)

ro Vlad >> petak decembar 28 - 17:39

@kikiriki

Baza de antrenament e buna pentru nivelul ligi 1, poti sa rezisti daca iti cresti tu jucatorii. Gandestete ca jucatorul ala il poti vinde la 26-27 ani si scoti si profit de pe urma lui. Cu banii aia si ce mai faci si de pe urma stadionului iti cresti academia de fotbal si academia de tineret. Dar ai nevoie de timp ca sa faci lucrul asta, te sfatuiesc sa o faci doar daca ai rabdare multa.

@geweer

Da, supravietuieste 5 sezoane, dar nu scoate niciun ban de pe urma lui. El nu o sa poata sa-si dezvolte facilitatile pentru ca trebuie sa cumpere mereu jucatori ca sa supravietuiasca. sau poate ca se dezvolta, dar foarte greu

https://rockingsoccer.com/ro/fotbal/help/home/category-15/article-65

Arunca un ochi aici si vezi la ce ma refer mai exact

ro Vlad
Korisnik
Registrovan2013-05-17
ro Universitatea Craiova
br DeivBarros >> petak decembar 28 - 17:54
Stau ferm în conducerea diviziei a doua
br DeivBarros
Novi
Registrovan2016-06-19
ro Amiral Auris >> petak decembar 28 - 18:09

Am mai făcut un punct! Iarăși cu mult noroc. Penalty ratat de adversari. E drept ca am fost cam euforic si am gresit abordarea tactică, dar important e ca am luat un punct.

ro Amiral Auris
Korisnik
Registrovan2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro Geweer >> petak decembar 28 - 18:13, Promjenjeno petak decembar 28 - 18:54

@vlad

Inteleg ce vrei sa zici dar daca nu ai cel putin lvl 10 cu 2 angajati nu cred ca are rost sa incerci sa-i cresti ,cel putin nu cu gandul ca o sa ajunga ceva sau ca poti sa ii folosteti in echipa mare  +zici ca nu scoate nici un ban pe urma lui, ba da scoate, ii ajuta sa castige in liga 1 => puncte =>bani,nu stiu daca intelegi cat de multi bani scoti din stadion  ,si cu siguranta in liga a doua nici jumate nu-l umpli mai ales cu popularitatea mea sau a lui de numai 2 mil.

ro Geweer
Korisnik
Registrovan2016-03-06
ro Fc Blackart
ro Vlad >> subota decembar 29 - 05:23

@geweer

E ok, faci cum crezi, e alegerea ta cum iti faci tactica pentru dezvoltarea clubului. Eu doar am vrut sa-ti dau un sfat pentru a avea o sursa de venit si din alta parte nu doar din stadion.

Sunt curios totusi cum arata finantele tale pe ultimele 5 sezoane

ro Vlad
Korisnik
Registrovan2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro Jeicky >> ponedjeljak decembar 31 - 14:33

Cei cu popularitate mica ce va este asa greu sa va "cumparati" la maxim biletele pentru meciurile de acasa, este simplu si astfel ne ajutam sa facem si banuti mai multi, zic si eu.

ro Jeicky
Korisnik
Registrovan2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> ponedjeljak decembar 31 - 15:40

Încheiem anul cu meci între singura echipă rămasă fără egal vs campioana egalurilor, să vedem ce iese laughing

LA MULŢI ANI!

ro RSM
Admin zajednice
Registrovan2013-03-19
ro RS FC
ro Amiral Auris >> ponedjeljak decembar 31 - 18:10

Felicitări!

S-a terminat norocul.laughing

La multi ani!

ro Amiral Auris
Korisnik
Registrovan2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro Vlad >> utorak januar 1 - 06:49

Jeicky@

Bine punctat!

Pana acum nu am luat in considerare sa vand toate biletele, imi era de ajuns ca am stadionul plin. Acum am vazut si eu ca iti creste popularitatea daca vinzi cat mai multe bilete.

Mersi pentru sfat! wink

La multi ani!

ro Vlad
Korisnik
Registrovan2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro Luiza Campioana >> Četvrtak januar 3 - 21:59

La multiu ani  ! absenta mea face bine echipei  ! m-a pus ,,sfantul,, sa intru azi  ! Mama ce rup astia normele fara mine(fac echipa pe 10 etape si atat),in ritmul asta ne vedem la sf de campionat.spor in toate!

ro Luiza Campioana
Korisnik
Registrovan2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro RSM >> Četvrtak januar 3 - 22:01

Ce tragere la sorţi pentru sferturile cupei! smile

ro RSM
Admin zajednice
Registrovan2013-03-19
ro RS FC
ro Amiral Auris >> petak januar 4 - 07:47

Se putea si mai rau!laughing

ro Amiral Auris
Korisnik
Registrovan2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro RSM >> petak januar 4 - 18:47

Şi uite aşa, cu 2 penalty-uri ratate într-un meci în care adversarul nu mi-a văzut poarta, s-a dus şi 0 de la rubrica egaluri. undecided

ro RSM
Admin zajednice
Registrovan2013-03-19
ro RS FC
ro Marlais >> petak januar 4 - 19:08

A jucat echipa cum ai avut tactica, la egal.

ro Marlais
Korisnik
Registrovan2016-03-06
ro CSM Brasov