Liga země Izrael sezóna 27

Fórum: Ligové fórum rss-feed

Diskutuj o lize, kdo je největším favoritem na zisk titulu, kdo postoupí/sestoupí, nebo jak se ti daří v Národním poháru.

Návrat do seznamu fóra

עונה 11 (307)

il joest5 >> středa Červenec 16 - 20:17
העונה עוד ארוכה ולא הייתי ממהר להסיק מסקנות אחרי שלושה מחזורים. אין ספק שבסטה פתח את העונה מצויין ועליי הוא כבר הספיק לפתוח פער של 5 נקודות אחרי פתיחת עונה לא טובה במיוחד מבחינתי (אם כי יש לקחת בחשבון שבשלושת המחזורים הראשונים שיחקתי מול שתי היריבות כנראה הכי חזקות שלי בליגה ואצלן בבית). כמובן שיש לנו עוד זמן בכדי לראות אם העונה בסטה באופן רשמי מצטרף למאבק האליפות ואם אחת משתי הגדולות תתן עונה קצת פחות מוצלחת ותצא ממנו. בכל מקרה זה מתחיל מעניין(אם כי לא הכי איכותי, רק שער אחד בשני משחקים בהם היו מעורבות שלושת הגדולות).
il joest5
Překladatel
Registrován2013-02-07
il basta >> středa Červenec 16 - 22:54
אני חושב שהעונה עדיין ארוכה, אני לא עשיתי רכש מיוחד, אולי כמה התאמות.
אפשר להיות מעודד אבל זה בסך הכל שלושה מחזורים.
אשמח להיות חלק משלישיית צמרת ודבוק עד הסוף לעופר וחיפה.
כמות השערים המועטה היא לאור ההרכבים ההגנתיים: 6-3-1 , 5-4-1 : מה רציתם? 3-3?
il basta
Profík
Registrován2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il basta >> Čtvrtek Červenec 17 - 04:42
כולנו (כולל אותי) התאהבנו במערכים ההגנתיים, וזה גורם למשחקים להסתיים ב: 0-0 או 1-0 ...אבל בסקאוט הם חזקים...
il basta
Profík
Registrován2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Čtvrtek Červenec 17 - 04:54
כמובן שזה תורם לזה אבל עוד סיבה לדעתי היא שהשוערים מתחזקים מאוד (כי הם בגיל 23-26 שזה טוב לשוער), לעומת התוקפים (קשרים (התקפיים אבל גם קצת האחרים) +חלוצים), שיחסית מבוגרים (בקבוצות המדוברות) ולכן לא כל כך משתפרים ואולי אף נחלשים (בגלל הפיקסד שכל הזמן יורד בעקביות, ואם הם ממש מבוגרים אז גם התכונות המאומנות עצמן).

בכל מקרה גם במערכים הגנתיים לרוב אפשר לצפות לממוצע של שער או שניים למשחק, מה שקרה עד עכשיו זה מתחת לממוצע וזה נובע בין השאר לדעתי ממה שכתבתי למעלה.
il Jordy Cruijff
Nováček
Registrován2013-04-08
il AP >> Čtvrtek Červenec 17 - 10:51
אני חייב לומר שבהחלט התחלה מעולה של הפועל תל אביב. שוב, העונה ארוכה, אבל הסגל של חיפה עדיין פייבוריט לאליפות, למרות שאף פעם אי אפשר לדעת.
אגב, ראיתם את השינוי? יש מנוע חדש ושחקנים מבוגרים יהיו שווים הרבה פחות וצעירים יהיו שווים יותר. בקיצור, אם אתם רוצים צעירים בחלון הבא, כדאי שתכינו את הכיס, כי הרבה כסף הולך לצאת פה.
il AP
Nováček
Registrován2013-06-19
il stav >> pátek Červenec 18 - 07:42
פשוט לא ייאמן.
רק רציתי לתת לשחקן 2 דקות שיקבל נקודות נסיון ובסוף הוא נשאר כל המשחק ובגללו הפסדתי הוא רק 1.5 - 3.15
פשוט עצוב שרק בגלל זה עפתי מאירופה
il stav
Profík
Registrován2013-02-08
il AP >> pátek Červenec 18 - 08:47
סתיו לא נורא, באמת חבל שזה מה שהרס לך. הסינים זוכים באליפות העולם לקבוצות בפעם השלישית ברציפות ורביעית במספר. קשה לקחת את זה ממנה.
il AP
Nováček
Registrován2013-06-19
il Jordy Cruijff >> pátek Červenec 18 - 11:19
באמת חבל, ועוד כבר ניצחת בחוץ 2-1..

אתה בטוח ששמת חילוף? אם כן אולי תתלונן בפורום באגים על זה, מי יודע אם זה באג או לאץ.

הסינים האלה באמת קבוצה אדירה, למרות שאני ממש לא מבין את הקניות של המאמן שלהם...
אבל ההישגים מדברים בעד עצמם.
il Jordy Cruijff
Nováček
Registrován2013-04-08
il AP >> pátek Červenec 18 - 11:59
ואני מנצח במשחק הראשון שלי פה, 3-0 את המתחרה היחידה שלי לאליפות.
il AP
Nováček
Registrován2013-06-19
il stav >> pátek Červenec 18 - 15:25
אני בטוח במאה אחוז שזה באג נתתי לו 2 דקות המחצית הראשונה.
וגם היה עוד באג במשחק תראה בגול השני שלו השוער שלי יצא מהרחבה בחיים זה לא קרא לי למי אני יכול לפנות אולי אתה יכול?
il stav
Profík
Registrován2013-02-08
il Jordy Cruijff >> pátek Červenec 18 - 16:01, Editováno pátek Červenec 18 - 16:01
מה שקרה בגול השני לא היה באג, קורה לפעמים ששוער יוצא מהשער, לך פשוט קורה פחות (כי לשוער שלך יש קצת מהירות יחסית והרבה טקטיקה), לכן לא שמת לב עד היום אבל קורה...

לגבי הבאג הראשון- אז אתה יכול לרשום בפורום באגים שפה:
http://rockingsoccer.com/en/soccer/forum/bugs?subsection=home

אבל די בטוח שלא ישנו את תוצאת המשחק, בכל זאת, אם ימצאו שזה באמת באג יטפלו בזה בעתיד (אמורים לפחות) וזה גם משהו.

אני יכול לרשום בשבילך אם אתה רוצה אבל נראה לי מיותר.
il Jordy Cruijff
Nováček
Registrován2013-04-08
il stav >> pátek Červenec 18 - 16:12
כן
il stav
Profík
Registrován2013-02-08
il Jordy Cruijff >> pátek Červenec 18 - 18:00, Editováno pátek Červenec 18 - 18:03
פרסמתי שם.

בינתיים תוצאת תיקו 1-1 מול עופר בבית, ושבירת בצורת של איזה 2 עונות.
אבל אני ממש לא מעודד מהיכולת, לקבוצה שלי אין כלום להציע, אפילו ההגנה- הנשק החזק שלי, היא לא מה שהיה פעם (עונה שעברה), רק וליץ' יודע לשחק ומחזיק לבדו את הקבוצה, גם ברל אחרי שיקבל פלימייקר יהיה סביר.

נקווה להגדיל את הפער ממקום 6 בקרוב.

אבל שוב בסטה המנצח הגדול של המשחק הזה, וכרגע מוביל בבטחה את הצמרת.
il Jordy Cruijff
Nováček
Registrován2013-04-08
il basta >> pátek Červenec 18 - 18:57
שיחקת אותה עם התיקו מול עופר.
גם הפועל חיפה ניצח ממש בקושי 1-0 בבית מגול בקרן, והיריב פספס פנדל...
לאור זאת שיניתי את ההרכב להרכב החזק שלי-לא קל לנצח משחקים כבר בליגה שלנו!
il basta
Profík
Registrován2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> pátek Červenec 18 - 19:10
היריב פספס שני פנדלים. האמת שאני לא ממש מצליח להבין את זה. בעונה שעברה החלוצים שלי כבשו בצרורות ומשחקים כאלו ניצחתי בקלילות. אמנם היריבות מעט התחזקו אבל עדיין בשני משחקי הבית שלי שיחקתי מול שתיים מהחלשות בליגה, החלוצים בקושי כובשים ואני מנצח בשיניים, בעונה שעברה מול יריבות ברמה הזו זה הלך בקלילות. מה השתנה שהעונה זה הולך כל כך קשה?
il joest5
Překladatel
Registrován2013-02-07