Liga i Israel sæson 76
Forum: Liga forum
Diskuter din liga, hvem er favoritter til at vinde ligaen i denne sæson? Hvem vil rykke op og hvem vil rykke ned, hvordan klarer du dig i pokalen?
הנציגות באירופה (103)
בלי האמונה גם צסק"א לא הייתה אוכלת אותה. קיבלת הגרלה קשה אבל אתה יכול לעבור (כמו עופר...) רק חיפה לדעתי פיבוריטית - וגם לה לא יהיה קל.
כן, אבל בניגוד למקריםקודמים זה לא נראה טוב בניתוח הראשוני. עדיין אני יחפש לשפר.
מעכשיו אם ננצח עוד 4 פעמים, אנחנו בטוח מקום 3 (גם אם סובוטיקה תנצח הכל),
אולי אפילו 3 ניצחונות יספיקו (בהנחה שהם ינצחו הכל).
וכמובן שגם אם הם לא ינצחו הכל זה יעזור.
מעכשיו אם ננצח עוד 4 פעמים, אנחנו בטוח מקום 3 (גם אם סובוטיקה תנצח הכל),
אולי אפילו 3 ניצחונות יספיקו (בהנחה שהם ינצחו הכל).
וכמובן שגם אם הם לא ינצחו הכל זה יעזור.
אז התקווה שלנו להגרלה נוחה לא התממשה אבל בשלבים האלו אין באמת הגרלה נוחה.
מכבי למען האמת יכלה לקבל הגרלה קשה יותר (קמבור, יונייטד אוף מנצ'סטר, ריינרד) אבל גם היריבה שלה חזקה ממנה. אין מה לעשות, מכבי עדיין לא קבוצה חזקה מספיק בכדי להיות צפויה להגיע לרבע גמר הליגה האירופית אבל בשני משחקים אי אפשר לדעת.
בליגת האלופות למען האמת נשארה רק קבוצה אחת שהיא פחות טובה (הגרמנית). בין כל השאר ההבדלים מאוד קטנים ובמפגש כפול לדעתי כל אחת יכולה לגבור על השנייה. לצערנו לא אני ולא עופר קיבלנו את הקבוצה הקצת פחות טובה ומצפה לנו מאבק מאוד קשה ברבע. נקווה שלפחות אחת מאיתנו תצליח לעבור.
בכל מקרה, אני חושב שגם אם חס וחלילה 3 הישראליות יודחו בשלב הבא עדיין היה לישראליות קמפיין מצויין השנה באירופה. אבל נקווה שהוא עוד יימשך.
מכבי למען האמת יכלה לקבל הגרלה קשה יותר (קמבור, יונייטד אוף מנצ'סטר, ריינרד) אבל גם היריבה שלה חזקה ממנה. אין מה לעשות, מכבי עדיין לא קבוצה חזקה מספיק בכדי להיות צפויה להגיע לרבע גמר הליגה האירופית אבל בשני משחקים אי אפשר לדעת.
בליגת האלופות למען האמת נשארה רק קבוצה אחת שהיא פחות טובה (הגרמנית). בין כל השאר ההבדלים מאוד קטנים ובמפגש כפול לדעתי כל אחת יכולה לגבור על השנייה. לצערנו לא אני ולא עופר קיבלנו את הקבוצה הקצת פחות טובה ומצפה לנו מאבק מאוד קשה ברבע. נקווה שלפחות אחת מאיתנו תצליח לעבור.
בכל מקרה, אני חושב שגם אם חס וחלילה 3 הישראליות יודחו בשלב הבא עדיין היה לישראליות קמפיין מצויין השנה באירופה. אבל נקווה שהוא עוד יימשך.
כן, לישראל עד עכשיו 13.6 נקודות בדירוג ליגה, 2 יותר משנה שעברה ונשארו 3 פעילות...
בכל מקרה אין חוכמות, 3 ניצחונות מעלים אותנו אוטומטית למקום 3 בסוף השנה (וכמובן שגם 2 ניצחונות ו2 תיקו), פחות ונקווה לשמיטות של סובוטיקה נקווה שנעמוד ברף הזה.
בכל מקרה אין חוכמות, 3 ניצחונות מעלים אותנו אוטומטית למקום 3 בסוף השנה (וכמובן שגם 2 ניצחונות ו2 תיקו), פחות ונקווה לשמיטות של סובוטיקה נקווה שנעמוד ברף הזה.
והסיבוב הראשון עבר.
חיפה עם הפסד מינימלי 2-1 בחוץ, שהשוער של היריבה עם 10, נקווה שבגומלין הם יעלו, אפשרי בהחלט.
עופר עם תיקו 1-1 מצויין בחוץ (החלטה טובה לשים את כל המגנים באמצע), ונקווה שיעלה במשחק בית.
אני עם 4-2 בבית, אבל לא יהיה קל בכלל לעלות בחוץ, עד עכשיו הבאתי 20 נקודות למדינה אז עשיתי את שלי, אם יעשה מעבר ויגיע לרבע גמר הליגה האירופית זה הישג ענק למועדון (וגם אם לא...).
ומה שיותר חשוב לדירוג הליגה הישראלית זה שסובוטיקה הפסידה בחוץ לוינסנט, אם היא תעוף אז אנחנו עוקפים את איטליה בנקודה שלמה, אם לא אני חושב שתיקו אחד נוסף שלנו אמור להספיק (גם במקרה שהם מנצחים הכל).
אל אל ישראל!
חיפה עם הפסד מינימלי 2-1 בחוץ, שהשוער של היריבה עם 10, נקווה שבגומלין הם יעלו, אפשרי בהחלט.
עופר עם תיקו 1-1 מצויין בחוץ (החלטה טובה לשים את כל המגנים באמצע), ונקווה שיעלה במשחק בית.
אני עם 4-2 בבית, אבל לא יהיה קל בכלל לעלות בחוץ, עד עכשיו הבאתי 20 נקודות למדינה אז עשיתי את שלי, אם יעשה מעבר ויגיע לרבע גמר הליגה האירופית זה הישג ענק למועדון (וגם אם לא...).
ומה שיותר חשוב לדירוג הליגה הישראלית זה שסובוטיקה הפסידה בחוץ לוינסנט, אם היא תעוף אז אנחנו עוקפים את איטליה בנקודה שלמה, אם לא אני חושב שתיקו אחד נוסף שלנו אמור להספיק (גם במקרה שהם מנצחים הכל).
אל אל ישראל!
SUBOTICA עפו מאירופה, מה שעוזר לנו מאוד בדירוג.
הפועל חיפה עם ניצחון 3-0 מצויין על ביוולף בעזרת שני חילופים מאולצים, עולה לחצי גמר הצ'מפיונס.
מכבי מפסידה לזלצבורג ומודחת, אבל עשתה קמפיין מצויין בליגה האירופית ומגיע לה כל הכבוד.
הפועל חיפה עם ניצחון 3-0 מצויין על ביוולף בעזרת שני חילופים מאולצים, עולה לחצי גמר הצ'מפיונס.
מכבי מפסידה לזלצבורג ומודחת, אבל עשתה קמפיין מצויין בליגה האירופית ומגיע לה כל הכבוד.
כן. הלכתי על הימור מול ההולנדים כשהצבתי את כל השחקנים שלי פרט לאחד החלוצים במרכז. ידעתי שהקשר הטוב שלהם משחק במרכז (קשר ברמתו של בניון) והיתה לי תחושה שהוא יעלה עם שני חלוצים באמצע. בסופו של דבר אכן כך קרה וההימור שלי פגע. כמובן שזה נראה גם בתוצאה. אכן שניים משלושת השערים שלי באו ממחליפים שהחליפו שחקנים שנפצעו.
ועכשיו גם הקבוצה שלי מגיעה להישג שיא השנה כשלראשונה מגיעה לחצי גמר ליגת האלופות.
לגבי מכבי באמת חבל. עם יתרון של שני שערים זה נראה מבטיח לפני המשחק. לצערו לא היה משחק טוב לכובשים שלו (כולל המגן הירדני) והיה משחק מצויין לשוער היריב. עדיין, כפי שגיא כתב, עונה מצויינת למכבי באירופה. אני בטוח שאם היו מציעים לו שמינית גמר בתחילת העונה הוא היה קונה את זה.
עכשיו נשאר עופר. נאחל לו בהצלחה.
ועכשיו גם הקבוצה שלי מגיעה להישג שיא השנה כשלראשונה מגיעה לחצי גמר ליגת האלופות.
לגבי מכבי באמת חבל. עם יתרון של שני שערים זה נראה מבטיח לפני המשחק. לצערו לא היה משחק טוב לכובשים שלו (כולל המגן הירדני) והיה משחק מצויין לשוער היריב. עדיין, כפי שגיא כתב, עונה מצויינת למכבי באירופה. אני בטוח שאם היו מציעים לו שמינית גמר בתחילת העונה הוא היה קונה את זה.
עכשיו נשאר עופר. נאחל לו בהצלחה.
בהחלט ניצחון מצויין של חיפה, וחצי גמר ראשון בהיסטוריה של המועדון, בהצלחה ונקווה שיקבלו את אלטונה הגרמנים (למרות שלא 100% לעבור אותם, אין ספק שהם הכי חלשים).
אצלי כמו שכולם כתבו באמת חבל, שראיתי את ההגרלה חשבתי ישר שאני עף, גם בניתוחיים ההתחלתיים, אבל אז שמתי לב שהוא משחק עם כל הקבוצה כמעט במרכז (משהו בסגנון שחיפה), ולא משנה הרכבים בכלל, אז שמתי את כל הקשרים הטובים שלי+ החלוצים הטובים שלי באגף והסקאוט נתן לי יתרון ברור בבית (2.6-0.2 עם יותר מהפרש שערים של אחד ממוצע).
ויתרון קטן בחוץ (1.8-1.2, שיוויון בשערים).
כך שבנסיבות האלה בהחלט מאכזב לעוף (ובטח שכבר ניצחתי 4-2 במשחק הראשון), אבל כמו שחיפה כתב אם היו מציעים לי שמינית גמר+ להשיג המון נקודות דירוג לקבוצה ולליגה (לליגה כמו סובוטיקה!, הזוכה הקודמת בליגת האלופות),ובמקביל להצליח בליגה, הייתי חותם על זה (ואפילו על הרבה פחות, בטח שב2 העונות הקודמות ניצחתי ביחד משחק אחד (בקמפיין הזה 12).
הירדני אכן אכזב היום (לאחרונה הוא לא בכושר, רק גול אחד ב6 משחקים), אבל מגיע לו כל הכבוד על היותו המגן היחיד ברשימת 10 הכובשים המובילים באירופה.
ולסיום:
בהצלחה לעופר, נקווה שיהיו 2 ישראליות בחצי גמר ליגת האלופות.
עכשיו חשוב להמשיך וללחוץ על הדוושה כדי להגדיל את הפער במקום 3 לפני עונה הבאה (שבה אני מניח יהיה לנו יותר קשה להשיג דירוג כי הדירוג שנקבל יתחלק ב7 ולא ב6).
אצלי כמו שכולם כתבו באמת חבל, שראיתי את ההגרלה חשבתי ישר שאני עף, גם בניתוחיים ההתחלתיים, אבל אז שמתי לב שהוא משחק עם כל הקבוצה כמעט במרכז (משהו בסגנון שחיפה), ולא משנה הרכבים בכלל, אז שמתי את כל הקשרים הטובים שלי+ החלוצים הטובים שלי באגף והסקאוט נתן לי יתרון ברור בבית (2.6-0.2 עם יותר מהפרש שערים של אחד ממוצע).
ויתרון קטן בחוץ (1.8-1.2, שיוויון בשערים).
כך שבנסיבות האלה בהחלט מאכזב לעוף (ובטח שכבר ניצחתי 4-2 במשחק הראשון), אבל כמו שחיפה כתב אם היו מציעים לי שמינית גמר+ להשיג המון נקודות דירוג לקבוצה ולליגה (לליגה כמו סובוטיקה!, הזוכה הקודמת בליגת האלופות),ובמקביל להצליח בליגה, הייתי חותם על זה (ואפילו על הרבה פחות, בטח שב2 העונות הקודמות ניצחתי ביחד משחק אחד (בקמפיין הזה 12).
הירדני אכן אכזב היום (לאחרונה הוא לא בכושר, רק גול אחד ב6 משחקים), אבל מגיע לו כל הכבוד על היותו המגן היחיד ברשימת 10 הכובשים המובילים באירופה.
ולסיום:
בהצלחה לעופר, נקווה שיהיו 2 ישראליות בחצי גמר ליגת האלופות.
עכשיו חשוב להמשיך וללחוץ על הדוושה כדי להגדיל את הפער במקום 3 לפני עונה הבאה (שבה אני מניח יהיה לנו יותר קשה להשיג דירוג כי הדירוג שנקבל יתחלק ב7 ולא ב6).
רק תיקון קטן. בעונה הבאה יהיו לנו בכל מקרה 6 נציגות, זה כבר נקבע בתחילת העונה. הדירוג החדש ישפיע רק על מספר הנציגות שיהיו לנו באירופה בעוד שתי עונות.
מה שנכון נכון.
בכל מקרה נקווה שנצליח להשאר במקום 3 הרבה זמן, קל זה לא יהיה.
בכל מקרה נקווה שנצליח להשאר במקום 3 הרבה זמן, קל זה לא יהיה.
וואלה - כל הכבוד קודם כל לחיפה על ההעפלה לחצי הגמר! לידידי מכבי-שיחקת אותה העונה באירופה למרות ההדחה.
ועופר-מקווה שתעלה.
נ.ב - יש מועמד לנבחרת? מי זה?
ועופר-מקווה שתעלה.
נ.ב - יש מועמד לנבחרת? מי זה?
אפשר לבדוק על דרך השלילה, לאיזה זרים יש שחקנים בנבחרת?
אין צורך בניחושים או בדרך השלילה. אני הגשתי את מועמדותי.
אז אני מניח שתזכה ללא בחירות, אם בסטה לא מגיש מועמדות, ועופר הולך על ירדן שוב, ואין הרבה מאמנים מחוץ לישראל עם שחקנים בנבחרת.
בהצלחה לכל מי שמועמד מהארץ לנבחרות!
בהצלחה לכל מי שמועמד מהארץ לנבחרות!
כנראה חיפה באמת יזכה ללא בחירות, אין כמעט שחקנים זרים עם שחקנים בישראל (גם אם כן, קשה להאמין שהם ינצחו ישראלי), ובארץ 3/4 האחמ"ים האחרים לא ינסו, האחרון שבסימן שאלה זה טל שפירא מהפועל תל אביב באותיות קטנות, אבל אם הוא לא נרשם עכשיו אני מעריך שהוא לא ירשם בהמשך+ יהיה לו קשה בבחירות מול חיפה, כי חיפה בליגה הראשונה עם הצלחות באירופה וכו', אז אולי כדאי לו נבחרת אחרת בחו"ל שבה יש לו יותר סיכוי.