Liga i Poland sæson 32 [3.1]

Forum: Liga forum rss-feed

Diskuter din liga, hvem er favoritter til at vinde ligaen i denne sæson? Hvem vil rykke op og hvem vil rykke ned, hvordan klarer du dig i pokalen?

Vend tilbage til forum indeks

Sezonówka (414)

pl Tomplus >> søndag juli 3 - 21:24

Ja zapomniałem sobie ustawić skład na dzisiejszy mecz :D

pl Tomplus
Bruger
Registreret2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Feekohur >> mandag juli 4 - 20:43

Ale widzisz, udało się wygrać :p

pl Feekohur
Bruger
Registreret2021-07-04
pl Korona
pl Tomplus >> søndag juli 10 - 19:13

@Feekohur
Pierwszy nasz mecz w tym sezonie/w grze wygrałem, ale ledwo, ledwo :)

pl Tomplus
Bruger
Registreret2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Feekohur >> søndag juli 10 - 20:24

W drugim postaram się, żeby było trudniej :p

Szczerze, spodziewałem się twardszego lądowania ze swoim składem, a jak na razie idzie mi nienajgorzej. Myślę, że przy lepszym napastniku mógłbym zrobić krzywdę paru drużynom.

pl Feekohur
Bruger
Registreret2021-07-04
pl Korona
pl Tomplus >> mandag juli 11 - 04:11

Mnie czeka prawdziwy sprawdzian dopiero 14 i 15 kolejce czyli  gdy będę grał z RKS i Niebieskimi.

pl Tomplus
Bruger
Registreret2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Mich >> mandag juli 11 - 18:51

A mnie Widzew ukarał, olałem totalnie wystawiając słabszych grajków, byłem pewny że wygramy no i dostałem nauczkę, na szczęście był remis, ale widzę że na koniec sezonu może mieć to duże znaczenie w kwestii 1 miejsca, bo baraże to loteria 

pl Mich
Bruger
Registreret2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów
pl Feekohur >> søndag juli 24 - 18:17

@Tomplus tak fajnie Ci szło, a znowu wylądowałeś na drugim miejscu :<

Bardzo wyrównana ta liga. Mam wrażenie, że są 3-4 drużyny, które są zauważalnie lepsze od innych i cała reszta, która jest bardzo wyrównana - każda drużyna z miejsc 5-16 jest w stanie wygrać z każdą.

pl Feekohur
Bruger
Registreret2021-07-04
pl Korona
pl Tomplus >> tirsdag juli 26 - 19:09

@Feekohur

Jakiś pech mam na koniec, remisy, porażki :D
Ale cóż, przynajmniej wyniki zrównują do planów :)

pl Tomplus
Bruger
Registreret2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Mario >> torsdag juli 28 - 19:04

@Mich

Przy odrobinie szczęścia w przyszłym sezonie znowu będzie okazja grać w jednej lidze :D

pl Mario
Bruger
Registreret2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Mich >> fredag juli 29 - 05:52

@ Mario ty to przynajmniej masz większe szanse z 1 miejsca awansować do 2 ligi, jak to się stało że ze środka tabeli tak awansowałeś wysoko?

Za bardzo nie liczę na awans w barażach, ale może przy odrobinie szczęścia jak mówisz 

pl Mich
Bruger
Registreret2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów
pl Mario >> søndag juli 31 - 08:12

No z baraży faktycznie jest bardzo trudno awansować. I nie mówię tu tylko o barażach ligi 3-2, ale też 4-3, bo tam też dość rzadko się zdaża, że są jakieś awanse. Ligi są dość mocno od siebie oddalone pod względem poziomu i nawet jak ktoś spada z 3 ligi do 4 to po sezonie czy dwóch wraca do trzeciej.

Szczerze no nie wiem, jak się znajduję tak wysoko XD Wydaje mi się, że w 3.2 poziom drużyn jest bardziej zbliżony do siebie niż w 3.1 i 2gie miejsce może nawet przegrać z 9tym (zdażyło się to wczoraj). Mnie ominęły wpadki z drużynami z dołu tabeli i jedyne straty punktowe odnotowałem z czołówką, więc jakoś się trzymam. No i terminarz też mi trochę sprzyja. Wiedziałem, że danie w łapę prezesowi PZPN popłaci :D

pl Mario
Bruger
Registreret2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Mich >> søndag juli 31 - 20:21

O mały włos znów Widzew zrobił by niespodziankę bo przegrywałem 2:0, na szczęście silnik nie zawiódł i wygrałem 3:2, chyba za bardzo eksperymentuję

@Mario mówisz o PolishPower?

pl Mich
Bruger
Registreret2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów
pl Mario >> mandag august 1 - 19:08

Nie no prezesem jest Czarek Kolesia, a Polish to tylko selekcjoner :D

Poza tym ode mnie w łapę by nie wziął bo jestem ligowym rywalem.

pl Mario
Bruger
Registreret2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl PolishPower >> mandag august 8 - 11:18

ja juz od 2 sezonow nie prowadze kadry ;) brak czasu i checi

pl PolishPower
Bruger
Registreret2013-03-24
pl Miedź Legnica
pl Mich >> mandag august 8 - 18:32

O Panie, co tu się stanęło...! Wygrałem na wyjeździe z niebieskimi a dziś oni przegrali z kotami, dzięki czemu wyszedłem na prowadzenie, rękę bym dał że będą pierwsi, no to trzeba brać się do roboty, @Mario może jednak się spotkamy w 2lidze

pl Mich
Bruger
Registreret2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów