Liga i Poland sæson 6 [2]

Forum: Liga forum rss-feed

Diskuter din liga, hvem er favoritter til at vinde ligaen i denne sæson? Hvem vil rykke op og hvem vil rykke ned, hvordan klarer du dig i pokalen?

Vend tilbage til forum indeks

[Sezon IV] Ogólna dyskusja (32)

pl Nurek >> søndag august 4 - 12:16
Ale Wam Torun odjechał. Takiej dominacji w lidze to jeszcze nie widziałem.
pl Nurek
Bruger
Registreret2013-02-05
pl KS Nurki
pl Tomplus >> tirsdag august 6 - 18:37
Albo Toruń taki silny, albo 2 liga podupadła, najlepsze kluby awansowały. Ale fakt faktem, statystyka imponująca 30 strzelonych i 2 stracone, jednak nie ma co się dziwić, wspaniały bramkarz na miarę 1 ligi. Ale prawdziwy test managera i klubu czeka dopiero w 1 lidze.
pl Tomplus
Bruger
Registreret2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl St. Pauli >> onsdag august 7 - 21:09
No Toruń dalej demoluje, jestem ciekawy czy jakiś klub w ogóle w tym sezonie zagrozi w jakimś meczu naszemu objawieniu ;)
pl St. Pauli
Nybegynder
Registreret2013-06-01
pl Trxior >> torsdag august 8 - 14:55, Rettet torsdag august 8 - 14:56
Torun 1-1 Szewa Gostyn

yatafa cos Ci słabo idzie jak narazie :D
pl Trxior
Bruger
Registreret2013-04-20
pl La Zabawa
pl WZL >> torsdag august 8 - 18:10
on juz ma plan dzialania i narazie mu nie bedzie szlo zobaczycie go w 1 lidze za 3 sezony :)
pl WZL
Bruger
Registreret2013-03-04
pl St. Pauli >> fredag august 9 - 10:32
Ha ha ha Trxior niestety ale w tym sezonie odpuszczam, buduję nową drużynę dlatego niech się młodzi ogrywają a za kilka sezonów kto wie ;)
Jest plan działania tak jak napisał Marcin, będzie dobrze :D

,,Porażka nie jest przeciwieństwem sukcesu. Porażka jest jednyn z elementów sukcesu...,,
pl St. Pauli
Nybegynder
Registreret2013-06-01
pl Trxior >> lørdag august 10 - 16:54
Ja tez postawilem na juniorow, na transferach z dziadkow zarobiłem 8mln, a obecnie juniorzy nie graja aż tak źle i jeszcze nawet mogę znaleźć się na pozycji barażowej pod koniec sezonu :P Asystent ustawił składzik na 0-0 z Toruniem taktyka 4-2-4 :D
pl Trxior
Bruger
Registreret2013-04-20
pl La Zabawa
pl St. Pauli >> søndag august 11 - 17:53
Ha ha no to bardzo dobry wynik to chyba pierwszy mecz Torunia w którym nie strzelił gola ;)
Gratuluje!
pl St. Pauli
Nybegynder
Registreret2013-06-01
pl Mikro00 >> lørdag august 17 - 10:00
Ależ dominacja Torunia 8 kolejek przed końcem 3 miejsce sobie zapewnił.
pl Mikro00
Bruger
Registreret2013-05-22
pl St. Pauli >> søndag august 18 - 17:56
On zapewnił sobie już po kilku kolejkach 1 miejsce :P
pl St. Pauli
Nybegynder
Registreret2013-06-01
pl St. Pauli >> mandag august 19 - 14:32
No u mnie w końcu pojawiły się wyniki co cieszy, bo w końcu młodzi gryzą trawę w każdym meczu,lecz utrzymać się mimo wszystko będzie bardzo trudno.
No i Torun pierwszy raz przegrał i to z kim ?
Nałęcz Babiak - drużyna z ostatniego miejsca w tabeli no kto by się spodziewał :P
Ale gratulacje oczywiście bo to spora sensacja ;)
pl St. Pauli
Nybegynder
Registreret2013-06-01
pl Trxior >> tirsdag august 20 - 10:08
To teraz postarajcie sie, zeby boty spadly z ligi. W nastepnym sezonie byłoby ciekawiej :D
pl Trxior
Bruger
Registreret2013-04-20
pl La Zabawa
pl St. Pauli >> fredag august 23 - 14:50
Ależ emocjonująca końcówka sezonu na dnie tabeli :P
10 zespół czyli Gamonie FC jeśli dziś nie zapunktuje nie może być spokojny o swój byt w 2lidze.
Mam nadzieję, że młodzi wytrzymają presję i zdołają utrzymać GKS Tychy na zapleczu najwyższej klasy rozgrywkowej w PL.
pl St. Pauli
Nybegynder
Registreret2013-06-01
pl Trxior >> lørdag august 24 - 12:34
Jestem bardzo zadowolony z 5 miejsca. Prawdę mówiąc nie spodziewałem się, że utrzymam się w pierwszej 5 po sprzedaży 5 zawodników z pierwszego składu. Juniorzy nieźle się wybili i udało mi się zebrać przyszłą jedenastkę. Dochody z transmisji TV niezłe. Mam nadzieję, że po rozpoczęciu kolejnego sezonu uda mi się jak najszybciej rozbudować stadion. Wszyscy moi faworyci z początku sezonu znaleźli się na miejscach 1-5, lecz nie spodziewałem się aż takiej dominacji Torunia. Gratuluję wszystkim i życzę powodzenia w przyszłym sezonie. :)
pl Trxior
Bruger
Registreret2013-04-20
pl La Zabawa
pl ViciPL >> tirsdag august 27 - 14:16
Gratuluję GKS Tychy utrzymania ja również się utrzymałem w 1 lidzę.

Coś czuje że Vide Cui Fide oraz ŁKS spotkają się ze mną w nadchodzącym sezonie.
pl ViciPL
Bruger
Registreret2013-03-28