Forum: Ungarisch rss-feed

Dies ist das Hauptforum für Diskussionen auf ungarisch. Wenn du hier postest musst du diese Sprache nutzen. Posts in anderer Sprache werden möglicherweise entfernt ohne Vorwarnung. Dieses Forum nutzt Unterabschnitte für Posts mit unterschiedlichsten Themen. Poste Bugs im Bugs-Abschnitt und nimm dir etwas Zeit um zu schauen wo welche Posts hingehören.

Ungarisch >> Grundsätzliches

Javaslatok, ötletek (101)

hu LosPelocos >> dienstag september 26 - 17:12

Hmmm.. Ez egy kicsit egy OSM stílus, de nem lenne rossz, ha lehetne, akkor támogatnám, csak most beszéltem Patrikkal (a volt fordítóval) és mondta, hogy csak akkor jönne vissza, ha egy teljesen új frissítés vagy játékvilág jönne be.

hu LosPelocos
Übersetzer
registriert2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu István >> dienstag september 26 - 17:28

Nem tudom, nem tolok semmi OSM-et. Szerintem a kezdő bónusz sem kellene, nehogymár egy hónap alatt mindenki ott tartson mint aki már évek óta itt van, abban mi a kihívás.

hu István
User
registriert2015-08-29
hu FC Mezőgecse
hu István >> donnerstag september 28 - 19:11

Lehetne valami korlátozás arra is, hogy  a felnőtt bajnokikon ne lehessen csak U21-es játékosokkal kiállni. Tulságosan az ifistákról szól a dolog, a többi játékos iránt kevés a kereslet. 16 év alatt ne legyen még eladható az ifi játékos.

hu István
User
registriert2015-08-29
hu FC Mezőgecse
hu LosPelocos >> donnerstag september 28 - 19:45

Az úgy elég dúrva lenne yellyell

hu LosPelocos
Übersetzer
registriert2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu Imi >> dienstag januar 23 - 18:48

Szerintem jó lenne, ha a meccsekről is le lehetne tölteni egy xml-t.

Ha már a játékosokról és az épületekről le lehet, ez sem lehet bonyi hozzáadni a felülethez.

hu Imi
User
registriert2015-05-14
hu Miku >> samstag juli 28 - 09:36

Szerintem jobb lenne ha a meccspontok helyett inkább a csapat összeszokotsága nőne és csak az edzésen kapnának edzéspontokat a játékosok szerintem az életszerűbb lenne 

hu Miku
User
registriert2014-05-14
hu * Diósgyőri VTK *
hu István >> sonntag oktober 21 - 07:31

1. Csapatkapitány ( ahol a büntető és pontrúgás végzőket beállítjuk ott lehetne egy ilyen opció, mert ugye ez egy ALAP dolognak kell,hogy legyen)

2. Aki elmulaszt kezdőt állítani -20%-os büntetés a pályán lévő játékosok képességeire (megnézem az ellenfél csapatát és, hogy milyen beállításokkal játszik,beállítom a kezdőt meg taktikát erre jön gépi beállítással és lealáz. Köszönjük Rocking Soccer ezt a csodálatos élményt)

3. Ifi kupa győzteseknek a saját kontinensén szervezni tornát és minden kontinens győztese mint a klub vb úgy játszana egymás ellen.

4. U21-es bajnokság átszervezése, ne a felnőtt csapat szereplése határozza meg, hogy ki esik ki és ki jut fel. 

5. Ifi bajnokság győzteseinek szintén járna egy nemzetközi kupa sorozat, így lehetnének tényleges ifi képző "műhelyek". Több edző játszhatna nemzetközi kupában, és így valószínű kevesebben unnának bele a játékba.

hu István
User
registriert2015-08-29
hu FC Mezőgecse
hu Koygav >> montag dezember 30 - 19:11

Kellene egy minimum idö amit ha valaki második csapatot választ ott kéne töltenie.3 napja a ligámba átvettek egy csapatott lenulázta az épületeit mad ma tovább állt.Értelmét nem látom cselekedetének és végignézve folyamatosan ezt csinálja.Tata2 elég jol állt épületek ügyébben is de igy lett egy 0 épületes csapat belöle.Ha már választhat még egy csapatott akkor ezt gondolja meg jol mert 3 honapig legalább ne választhasson másikat.

hu Koygav
User
registriert2019-02-18
hu Imi >> montag dezember 30 - 19:41

Ha nem vesznek át egy elhagyott csapatot, egy idő után mindenképp lenullázódnak az épületei.

hu Imi
User
registriert2015-05-14
hu Koygav >> montag dezember 30 - 20:22

Igy van de ahogy irod egy idö után és nem azt látod hogy egy repkedö kis méhecske hogy amortizálja le más játékát,munkáját.Jön megy és semmi sem marad utána.Ha ránézel láthatod.

https://rockingsoccer.com/hu/foci/info/manager-74333

Nem tudom miért csinálja ezt,ha valaki tudja felvilágosithatna.

hu Koygav
User
registriert2019-02-18
hu MacikaG >> dienstag dezember 31 - 07:10

Valóban egy igazi vándormadár, az ok nyilván a nyerészkedés, legyen az pénz vagy játékos. Mondjuk átigazolás alatt jól jön az első csapatnak egy kis segítség.

Pontosan magam sem tudom a trükközési lehetőségeket.

hu MacikaG
Community Admin
registriert2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu LosPelocos >> donnerstag januar 2 - 22:09

Egy ido utan nekem is bokte a csoromet hogy lenullazzak a csapatot, de bele kell torodni, nem lesz valtoztatas.

hu LosPelocos
Übersetzer
registriert2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu Imi >> freitag januar 3 - 05:39

Nem kell elhagyni és akkor nem lesz lenullázva :D

hu Imi
User
registriert2015-05-14
hu Koygav >> montag januar 6 - 21:16

Jogos :D.Most jött egy friss kezdö átvette szegény a játékosállomány miatt.Pár napon mult hogy egy relative felépitett csapatott vehesen átt.Sajnálom.Igaz a játékra is ráférne pár ujitás.Mondjuk be lehetne állitani hogy a meccs alakulásához képest esetleg hogy reagáljon a csapat pl.:kiállitás,1-2 golos hátrány,vezetés.....

hu Koygav
User
registriert2019-02-18