Liga Estland saison 45

Forum: Liga-Forum rss-feed

Diskutiert über eure Liga. Wer ist Favorit auf den Meistertitel? Wer steigt auf/ab? Wie schneidest du im Pokal ab?

Zurück zum Inhaltsverzeichnis

H34 (62)

ee Taavi >> freitag november 3 - 19:46

Sama siin :)

ee Taavi
Community Admin
registriert2014-01-17
ee FC Pusa
ee Kaarel >> freitag november 3 - 20:45

Kui magus pakk... :grinning: 

ee Kaarel
User
registriert2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee onuelver >> samstag november 4 - 01:01

Kas keegi sellesamale Gantoisele paar hooaega tagasi ei kaotanud meie omadest?

ee onuelver
User
registriert2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> samstag november 4 - 07:55

Hetkel mängin tõesti nagu oleks väravas miski Toivo Vahe(mu viimane, suht eakas ja kehvapoolne noor). Nüüd vaatan, et ega need krediidivennad pole ka kõige õnnestunum investeering, Kana Kull ei jõua vanuse tõttu mingiks tippmängijaks enne 30, kui 19-selt jõuab vaevu 5 tärni peale. On oht, et tema eest ei saa ma isegi investeeritud 45 miljonit tagasi. 

Kaitses jääb Okesola juba vanaks ja nõrgaks ning ääred on veel noorevõitu. Kellegi neist kolmest pean ühel hetkel keskele liigutama püsivamalt. Keskväli ja rünne toimivad vahelduvvoolu põhimõttel. Väravaid vahepeal ikka tuleb, aga mitte piisavalt. 

Gantoise paari viimase hooaja vastaste hulgast ei märganud küll Eesti klubisid. 

ee Balthazor
User
registriert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> dienstag november 7 - 16:15

Oli nüüd mõtet mul seda kaitset sinna kuhjata, võinuks parem anda mõnele noorele poolaja mänguaega. Ju mingi loll usk oli, et võiks punkte teenida siit.

ee Balthazor
User
registriert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> dienstag november 7 - 18:23

Ah see tagantjärele tarkus lamp ju...alati tasub punkti püüda

ee Taavi
Community Admin
registriert2014-01-17
ee FC Pusa
ee Taavi >> donnerstag november 9 - 10:58

CL jube lihtne ikka :D

ee Taavi
Community Admin
registriert2014-01-17
ee FC Pusa
ee Taavi >> donnerstag november 9 - 19:16

Veenuse vastu igakord min defeat panema :D

ee Taavi
Community Admin
registriert2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> samstag november 11 - 18:41

Pack must go, kuid keda asemele võtta? Pooled värkud on mingid endised väljakumängijad, kõige krooniks üks lausa Winger!!! Kes pisutki parem, selle eest tahetakse hingehinda.

ee Balthazor
User
registriert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> montag november 13 - 17:41, Geändert montag november 13 - 19:26

Ei tohi mänge juhtima minna vist...

Hakka või mõtlema Mayati värkuks treenimisele, kuid mu loogika ütleb, et ta ei saa kindlasti olema isegi Packi tasemel. Kuna lõppjärgus on 1 blocking kallim(13000) kui 1 scoring(11000), saab tema uus blocking olema mõnevõrra kehvem kui senine scoring(6,14). Võrdluseks: Puka õnnetusehunniku blocking on 6,33 ja Packil 6,62. 

ee Balthazor
User
registriert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> dienstag november 14 - 10:53

See Mayat on sul nii haige vend, et kui sa ta väravavahiks treeniks, ta paneks mulle ikka iga mäng 2 :S

nz Luke Broadcast
Neuling
registriert2013-09-18
ee Taavi >> dienstag november 14 - 12:23

Ma ei viitsi nagu üldse midagi teha enam , hea et load lineupgi panen :D teise meeskonnaga ei tea üldse mis toimub

ee Taavi
Community Admin
registriert2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> dienstag november 14 - 20:27

Kas seda mitte nii ei seatud et enam ei saagi mõistlikult ümber treenida? Miski 10 trenni vaid lubatud. Ning Mayat on juba liiga vana ründaja kohta. Ainult Torrese vastu skooribgi veel. 

ee onuelver
User
registriert2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> mittwoch november 15 - 20:08

Ning ongi vist Mayati aeg siin liigas ümber- üksainus pealelöök 0 väravaga SK Auguri vastu. Milline põrumine! 

ee Balthazor
User
registriert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> donnerstag november 16 - 19:04, Geändert donnerstag november 16 - 19:15

Mängijad ei saa kuidagi aru, et oleks lõpuks aeg hakata näitama paremat taset. Kodus saadakse hädavaevu jagu ülejäänud relegatsioonikandidaatidest ja see ongi kõik? Kunagi ilma supertalentideta olime võistkond, kes suutis kõigilt punkte võtta, nüüd tuleb kogu punktihulk 3-4 vastase vastu, kes veel liigas lõpuossa kuuluvad. Ometi kuulub Eesti koondise shortlisti tervelt 3 mängjat, kellest 2 on ka selle au osaks saanud. Varem üle ühe pole ju olnud. Kogu aeg osta talenti juurde, kuigi osad klubid on püsinud tippkonkurentsis ka ainult oma kasvandike toel. Praegu nagu polekski selle liiga klubi mängupildilt ja tasemelt.

ee Balthazor
User
registriert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn