Liga Liechtenstein saison 65

Forum: Liga-Forum rss-feed

Diskutiert über eure Liga. Wer ist Favorit auf den Meistertitel? Wer steigt auf/ab? Wie schneidest du im Pokal ab?

Zurück zum Inhaltsverzeichnis

For poles. (323)

pl Bitix >> mittwoch juli 1 - 21:16
Ja tam chętnie pogram :D Ogram trochę to drużynę i w II lidze ide po awans :P
pl Bitix
Neuling
registriert2014-09-11
pl ceniu >> donnerstag juli 2 - 05:57
ja też chętnie zagram.
pl ceniu
User
registriert2014-03-23
pl Arsenal KFC
pl kresto >> donnerstag juli 2 - 13:10
Zagram/I will play :D
pl kresto
User
registriert2015-02-27
pl Katian >> donnerstag juli 2 - 17:54, Geändert donnerstag juli 2 - 17:56
Czas na zapisy do końca jutrzejszego dnia z opcją przedłużenia na sobotę. Więcej szczegółów w sobotę rano.

Napisałem jeszcze raz do Borka, Gaziarza i Magello (on chyba niestety jest nieaktywny).
pl Katian
User
registriert2013-06-16
pl Biały Legion
li Borek99 >> freitag juli 3 - 15:30
Mogę zagrać ;)
li Borek99
User
registriert2013-06-02
pl Katian >> samstag juli 4 - 09:56
Na chwilę obecną jest nas szóstka - proponuję by każdy zagrał z każdym jedno spotkanie w fazie grupowej - to będzie 5 spotkań dla każdego. Następnie Final Four :P zagrają w fazie pucharowej mecze o zwycięstwo w turnieju 1-4 i 2-3 z fazy grupowej na stadionie przeciwnym do tego, na którym grali w grupowej, czyli jak 1 z 4 grał u siebie to w fazie pucharowej zagra na wyjeździe. Miejsce 5-6 zagrają jedno spotkanie o miejsce 5. Czyli podsumowując 4 zespoły, które okażą się najlepsze w fazie grupowej rozegrają łącznie 7 spotkań (5 grupowych i 2 pucharowe). A 2 zespoły, które zajmą miejsca 5i6 rozegrają 6 spotkań (5 grupowych i dodatkowe rozstrzygające o zajęciu 5 miejsca).

Jeżeli są jakieś uwagi to bardzo proszę napisać. Terminarz podam dzisiaj i będzie można się już umawiać - na początek do wtorku rozegramy 2 pierwsze kolejki. Całą fazę grupową będę chciał rozegrać do piątku, a w przyszły weekend fazę pucharową.
pl Katian
User
registriert2013-06-16
pl Biały Legion
pl RENEgat >> samstag juli 4 - 10:15
Czy to będzie ustalone kto z kim gra w określonej kolejce czy będziemy się umawiać między sobą?
pl RENEgat
Neuling
registriert2015-01-01
pl Katian >> samstag juli 4 - 11:48
bedzie ustalone, ale bedzie podzielone na 2 pierwsze kolejki do rozegrania najpozniej do wtorku, a potem pozostale. To znaczy, ze bedzie mozna najpierw rozegrac spotkanie 2 kolejki, potem pierwszej, ale chce by tabela przynajmniej w jednym momencie byla zrownana pod wzgledem rozegranych spotkan - byc moze najpierw beda 3 kolejki jednak, potem 2 - jeszcze przemysle. Terminarz ustalony zostanie na bazie naszej grupy w el. Do euro, a zespoly podstawiane w kolejnosci zgloszen. Bedzie mozna zmienic gospodarza spotkania, ale kazdy zespol bedzie mogl zagrac max. 3 razy u siebie.
pl Katian
User
registriert2013-06-16
pl Biały Legion
pl Katian >> samstag juli 4 - 16:59, Geändert samstag juli 4 - 17:00
Podaję terminarz (na razie pierwsze 3 kolejki):
1. kolejka
Biały Legion : FC Star Vaduz
Reipas: Triesenberg FC
KKS Lech Poznań : SC NiceSport PL

2. kolejka
FC Star Vaduz : KKS Lech Poznań
Triesenberg FC : Biały Legion
SC NiceSport PL : Reipas

3. kolejka
Reipas : FC Star Vaduz
SC NiceSport PL : Triesenberg FC
KKS Lech Poznań : Biały Legion

Zasady:
Pierwszy zespół wypisany w terminarzu jest gospodarzem danego meczu. Każdy z każdym w fazie grupowej rozegra 1 spotkanie. Stąd proszę o oszczędzanie kredytów meczowych, ponieważ będzie do rozegrania łącznie z fazą pucharową 6-7 spotkań.
Można rozgrywać spotkania w dowolnej kolejności, czyli np. najpierw to z 3 kolejki, a potem dopiero z rywalem z 1 czy 2.
Punktacja normalnie jak w piłce nożnej. O kolejności na koniec fazy grupowej decyduje liczba zdobytych punktów,następnie bilans bramek, bezpośrednie starcie, liczba bramek strzelonych (mam nadzieję, że to wystarczy :P)
Po fazie grupowej przechodzimy do fazy pucharowej:
Półfinały:
1-4
2-3
Finał
zwycięzca pierwszego półfinału ze zwycięzcą drugiego półfinału

Mecz o 3 miejsce:
przegrany pierwszego półfinału z przegranym drugiego półfinału

Mecz o 5 miejsce:
5 i 6 zespół fazy grupowej.

W fazie pucharowej gospodarzem spotkania jest ten, który w meczu z tym samym rywalem w fazie grupowej był gościem (czyli np. jakbym zagrał w półfinale z FC Star Vaduz to zagram wtedy jako gość, bo w fazie grupowej ja jestem gospodarzem tego spotkania).

Czas na rozegranie pierwszych 3 kolejek: do środy włącznie. W środę podam 2 pozostałe kolejki (na razie nie podaję, żeby się nie myliły).

Możliwa jest zmiana gospodarza spotkania, jeżeli obaj menadżerowie wyrażą na to zgodę, ale każdy może maksymalnie rozegrać 3 spotkania u siebie.
Zgodnie z terminarzem 3 spotkania u siebie grają: Biały Legion, Reipas i Triesenberg FC. Pozostali grają u siebie 2 spotkania, ale jak wspomniałem wyżej teoretycznie można się zamienić.

Jeżeli są jakieś pytania - proszę bardzo zadawać je w tym wątku. Proszę również by ktoś z pary podał wynik meczu (będę weryfikować i systematycznie aktualizować tabelę).
pl Katian
User
registriert2013-06-16
pl Biały Legion
pl RENEgat >> sonntag juli 5 - 11:14, Geändert sonntag juli 5 - 11:14
1 kolejka:
Biały Legion 4:0 FC Star Vaduz

Będę musiał jutro nadrobić z Kolejorzem.
pl RENEgat
Neuling
registriert2015-01-01
pl Katian >> sonntag juli 5 - 15:39, Geändert sonntag juli 5 - 15:54
Jak tam reszta - umawiacie się na spotkania? Ja dostałem wyzwanie na wtorek od Ceniu, czekam jeszcze na Kresto :)

Edit: Przejrzałem terminarze i widzę, że nawet nieźle to wygląda. Tylko Bitix nieaktywny przez 2 dni, ale liczę, że niedługo się pojawi. Czasem warto spojrzeć na swój terminarz wygenerowany przez system, bo gramy przecież z zespołami z ligi - nie pomyślałem o tym przy tworzeniu terminarza. Ale akurat w te dni nic takiego nie wypadło.

Dopiero w następnych kolejkach w czwartek FC Star Vaduz ma spara z SC NiceSport i będą mogli go rozegrać w ramach turnieju.
pl Katian
User
registriert2013-06-16
pl Biały Legion
li Borek99 >> sonntag juli 5 - 16:25
1. kolejka:
KKS Lech Poznań - SC NiceSport PL 0:3
http://rockingsoccer.com/pl/football/info/match-5690619
li Borek99
User
registriert2013-06-02
pl Bitix >> sonntag juli 5 - 21:38
Już jestem we wtorek gram z Borkiem na jutro wyslalem zapro Triesenberg FC
i mozna leciec z koksem :D
pl Bitix
Neuling
registriert2014-09-11
pl Katian >> montag juli 6 - 06:22
To fajnie :)
pl Katian
User
registriert2013-06-16
pl Biały Legion
pl RENEgat >> montag juli 6 - 10:12
2 kolejka:
FC Star Vaduz 0:2 KKS Lech Poznań
Moje szanse na final four drastycznie spadły.
pl RENEgat
Neuling
registriert2015-01-01