Liga Lettland saison 41

Forum: Liga-Forum rss-feed

Diskutiert über eure Liga. Wer ist Favorit auf den Meistertitel? Wer steigt auf/ab? Wie schneidest du im Pokal ab?

Zurück zum Inhaltsverzeichnis

11. sezona (117)

lv Kristiāns >> montag juli 21 - 14:51, Geändert montag juli 21 - 14:51
http://rockingsoccer.com/lv/futbols/forum/home-en/1?topic=29459&posts=21
Par labotu spēlētāju vārdu sarakstu vai nē? Ko jūs domājat?
lv Kristiāns
Neuling
registriert2013-07-19
lv bukss_a >> montag juli 21 - 15:24
vajadzētu tulkotājiem piešķirt iespēju labot vārdus.
lv bukss_a
User
registriert2013-06-16
lv BearSlayer >> montag juli 21 - 15:34
Pašreiz izmantotā latviešu spēlētāju vārdu datubāze, cik zinu, joprojām ir manis veidotā, ko reizē ar tulkošanas projekta sākumu nosūtīju bosiem. Taču citu tautību spēlētāju vārdi bez galotnēm tajā nebija iekļauti - tie, liekas, tiek ņemti no citām datubāzēm, vai nu lai atbilstu etniskajam sastāvam reālajā dzīvē, vai cita iemesla dēļ. Es toreiz to nezināju, tādēļ manā latviešu vārdu bāzē ir ne tikai latviešu tautības vārdi, taču visiem ir pareizas galotnes un viss pārējais. Kam nav - tos RS ir iesniedzis kāds cits.
lv BearSlayer
User
registriert2013-04-17
lv Dainix >> dienstag juli 22 - 10:42
Bļā, jobanij rot, šī ahujenā sistēma vnk ņirgājas un neļauj vinēt, lai ar kādu shēmu es spēlētu! Pipec jāsāk domāt par vietas saglabāšanu virslīgā ar mega sastāvu, tas ir vnk neaptverami!
lv Dainix
User
registriert2014-04-15
lv SK Latgols
lv Kristiāns >> dienstag juli 22 - 11:11
Pats izgāzies, ieliekot centrā roaming aizsargu, turklāt pretī ātrs uzbrucējs. Mega sastāvs neko negarantē, ja nemāki to izmantot pareizi.
lv Kristiāns
Neuling
registriert2013-07-19
lv Dainix >> dienstag juli 22 - 14:32
Es iepriekš nepievērsu tam uzmanību! Paldies Kristiān ka pamācīji, turpmāk aizsargus ar īpašo prasmi "brīvdomātājs" nelikšu centra aizsarga pozīcijā!
lv Dainix
User
registriert2014-04-15
lv SK Latgols
lv Carloz >> mittwoch juli 23 - 08:46
Hattrikā bija tā, ka katrai valstij bija sava vārdu datubāze un bija savadīti % ar valstu tautībām. Teiksim LV bija kaut kāda 30% iespējamība, ka paņems vārdu no krievu datubāzes. Pieņemu, ka šeit ir tā pat, tāpēc arī daļai vārdu nav pareizas galotnes, jo citu valstu datubāzēs ir viņu valodu versijas vārdiem, nevis mūsu.
lv Carloz
User
registriert2014-04-18
lv aaaa >> mittwoch juli 23 - 14:48
Dainix es esmu šoka ja godīgi, tu liec 5 aizsargus pret mani kuram uzbrukums ir sliktākais visā virslīgā, un tai pat laikā liec vienu uzbrucēju SS pozīcijā, kad tev uzbrukuma potenciāls labākais virslīgā (Metalurgs ir citā līgā :) )
lv aaaa
User
registriert2013-07-20
lv Ervīns >> mittwoch juli 23 - 15:43
priekš kam spēlei tik daudz pārmaiņu?
lv Ervīns
Neuling
registriert2013-07-20
lv Kristiāns >> mittwoch juli 23 - 15:43
Laikam pirmā reize, kad kausa izcīņas spēlē vārtos bija spiests stāties aizsargs. Daudz netrūka līdz fiasko pret 5.līgas pārstāvi-botu.
lv Kristiāns
Neuling
registriert2013-07-19
lv Dainix >> mittwoch juli 23 - 17:02
uzliku 5 aizsargus, jo ar citām shēmām spēles sistēma man neļauj uzvarēt, vajadzēja meigināt ko citu!
lv Dainix
User
registriert2014-04-15
lv SK Latgols
lv Tamaz >> donnerstag juli 31 - 08:47
Sajaa sezonaa priecee tikai LM pieveikshana Jauniesu kausaa un protams sii - rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-529901
speletaaja nopirkshana par kapeikaam no taa pasha LM
lv Tamaz
User
registriert2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Dainix >> freitag august 1 - 11:09
Tas jau ir smieklīgi, spēlēju tieši ar tādu pat taktiku kā Explosion, nobombordēju viņa vārtus 2x vairāk kā viņš manējos un tāpat 1-3! Sistēma neļauj uzvarēt vnk! Tagad mērķis no top3 uz noturēšanos virslīgā jānomaina! Un nevajag te gudri dir..st, jo es zinu ko daru...
lv Dainix
User
registriert2014-04-15
lv SK Latgols
lv aaaa >> freitag august 1 - 16:57
Tev taču neviens neko nesaka :)) bet taktikas tur gan nebij pat tuvu tādas pašas :))
lv aaaa
User
registriert2013-07-20
lv Dainix >> freitag august 1 - 17:13
Vienkārši jūs te čaļi virslīgā esat slīpētāki, nekā tie pret kuriem es spēlēju Anglijas 5.līgā vai Latvijas 2.līgā :) Man vnk jāpierod, uz nākamo sezonu atkodīšu sistēmu! Starp citu sāku būvēt futbola skolai 7.līmeni!
lv Dainix
User
registriert2014-04-15
lv SK Latgols