Liga Polen saison 61

Forum: Liga-Forum rss-feed

Diskutiert über eure Liga. Wer ist Favorit auf den Meistertitel? Wer steigt auf/ab? Wie schneidest du im Pokal ab?

Zurück zum Inhaltsverzeichnis

Sezon 40 (138)

pl Vincente >> freitag september 28 - 09:18

silnik meczowy jest zbyt głupi aby dla niego poświęcać 1h na mecz. To nonsens

pl Vincente
User
registriert2014-05-29
pl gothart >> freitag september 28 - 15:04

Godzinę to ja poświęcam na ustawienie składu przez cały sezon :)

pl gothart
Neuling
registriert2013-06-16
pl Nurek >> freitag september 28 - 18:27

A ja sie trochę wstawię za Katianem po tej fali krytyki, chociaż też nie zgadzam się z częścią tego co napisał tzn. niektóre według niego "wady" naszej ligi uważam za zalety i gdzieś to się przewijało, mniej lub bardziej, w Waszych wypowiedziach.

To jest tylko gra i każdy ma prawo szukać radości z tej gry na swój własny sposób. Jeżeli Katian nie czuje tej radości lub jest zmęczony, to ma prawo do poszukania najlepszej dla siebie zabawy. A jak jej nie znajdzie w RS, to trudno. Są inne gry.

Powodzenia Katian w poszukiwaniach!  

pl Nurek
User
registriert2013-02-05
pl KS Nurki
pl Allocer >> freitag september 28 - 19:35

z innej beczki, mój zespół przez pierwszą część sezonu zagrał jak na ekstraklapowy przystało i wygrał 2 mecze. Teraz w tej czesci sezonu wygrał juz 4 i w dodatku nie daje po sobie poznać, ze sa łamagami. A ja... nic nie zmieniłem.

Niesamowite rzeczy. 

pl Allocer
User
registriert2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl kamikaze >> samstag september 29 - 22:10, Geändert samstag september 29 - 22:12

Opiszę swoją sytuację, gram w tą grę już 5 lat. Na początku przejąłęm klub w Szwajcari i wygrałem tylko raz puchar, chociaż liga była dość aktywna.

Chciałem zacząć wygrywać puchary i zdecydowałem się przenieść do innej ligi Liban, chociaż było tylko aktywnych 3 managerów. Przez 3 sezony była satysfakcja bo zaczęły wpadać puchary, ale zaczęło brakować mi rywalizacji i szukałem do przęjcie innego zespołu w Polskiej lidze.

Przejąłem zespół z 4 ligi, trochę rozwinięty i dopiero wtedy zaczłęm ogarniać na czym ta gra polega, szkoda, że nie przejąłem drużyny Polskiej od początku. Wracając do tej drużyny, bałem się, że nie dam rady itd. ale podjąłem wyzwanie i nie żałuję, nawet jeśli dotarcie do 1 ligi miało by mi zająć z 20 sezonów, nie mam zamiaru się z stąd ruszać. 

Rozumiem trochę Katiana, bo ten silnik meczowy jest tragiczny, ale wolę grę wyrównaną i nieprzywidywalną niż zespół nawet ciut lepszy miałby wygrywać każde spotaknie. Gram cały czas tak samo, i w tamtym sezonie debiutanckim w 2 lidze walczyłem do ostatniej kolejki o baraże do 1 ligi, a w tym sezonie walczę o to żeby nie spaść lub zagrać w barażach i chociaż jestem zawiedziony tym sezonem, to co ma być to będzie. Sam mam problemy z kasą i musiałem sprzedać zawodnika, żeby rozbudować stadion poziom 9, i nie mam za dużo kasy na dalsze rozwiniecią, a przydało by mi się zmienić paru zawodników i chciałbym zainwetsować w akademię do poziomu 11.

Jestem teraz tego zdania, że wolę rozbudować zaplecze nawet kosztem zespołu i ligi, ale za 2-3 sezony wzróci się to i po x sezonach może kiedyś dołącze do 1 ligi i moze kiedyś uda mi się ją wygrać. Każdy z nas wiedział na co się pisze dołączając do tej ligi.

Sorry jak występują jakieś błędy, lub tekst źle się czyta, z j.polskiego najlepszy nie byłem, a czasem gdzieś na klawiaturze mogłem coś za szybko kliknąć.

pl kamikaze
User
registriert2013-05-10
pl Vincente >> samstag september 29 - 22:31

Gram jak zwykle, dominuje, raz przegram a raz zremisuje...

pl Vincente
User
registriert2014-05-29
pl Szakal >> sonntag september 30 - 00:34

Kurde, nie ustawiłem składu :D

pl Szakal
User
registriert2014-11-10
pl Vordum >> dienstag oktober 2 - 19:00

Hmm.. chwila, Katian który aktualnie jest najpoważniejszym kandydatem do mistrzostwa 3. (może zaraz 2.) ligi w Europie mówi ze nie czuje radości z gry w Polsce? 

pl Vordum
User
registriert2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Allocer >> dienstag oktober 2 - 21:20

Syndrom Jose Mourinho albo Zidane.

pl Allocer
User
registriert2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl Vincente >> mittwoch oktober 3 - 18:24

sochaj to pipka

pl Vincente
User
registriert2014-05-29
pl Katian >> mittwoch oktober 3 - 18:43

No dzisiaj akurat się cieszę :)

pl Katian
User
registriert2013-06-16
pl Biały Legion
pl wielgachny >> donnerstag oktober 4 - 09:53

Juz myslalem ze rozwale Twierdze a tu sie "odbudowal" :)

pl wielgachny
User
registriert2014-07-30
pl Allocer >> donnerstag oktober 4 - 21:25

i myk, Szakal sam sie dziś pokonał.

kurde, myślałem że spadne w tym sezonie a tu niespodzianka, spokojny środek tabelii zgodnie z oczekiwaniami i magiczna druga runda, gdzie pykam wszystkich jak leci.

pl Allocer
User
registriert2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl Szakal >> samstag oktober 6 - 08:50

Automat wygrał mi mecz. :D + prowadziłem już nawet 4:0

pl Szakal
User
registriert2014-11-10
pl wielgachny >> samstag oktober 6 - 19:15

Na mecz z boom pewnie ustawiles taktykę 

pl wielgachny