Никола Пашов >>
Κυριακή Ιούλιος 22 - 15:27, Τροποποιήθηκε
Κυριακή Ιούλιος 22 - 21:40 22.07. 2018
dvanaise,да, такова е правилото - играчите под наем се взимат за срок от един сезон, след което се връщат в клубовете, които ги притежават. Тях дори ги няма в тренировъчния комплекс. Трябва внимателно да следиш до коя дата ще можеш да ползваш съответния футболист - то ти го изписва при трансферните листи.
Иначе мерси за пожеланията, но не знам дали ще удържа първото място. Миналия сезон пак бях така до 15 кръг и след това от втория полусезон последва пълен срив най-вече защото идва сюблимният момент, в който звездите или се уморяват, или са наказани, или се контузват за дълъг период. Ето, за утрешния мач с Пауталия ще липсват две основни фигури, които градят играта в средата на терена - единият е контузен за 5 дни, а другият е наказан. Явно нямам достатъчно балансиран отбор, който да поддържа форма през целия сезон, пък и допълнително се усложняват нещата от ниското ниво на Медицинския център. Основната ми цел е да печеля точки. В интерес на истината тимът ми не е на нивото от тези в Първа лига и бих ял доста шамари там.
Успех! Отборът ти е класен. Не би трябвало да изпадне.