Πρωτάθλημα: Εσθονία Σαιζόν 28

Φόρουμ: Φόρουμ ομίλου rss-feed

Συζήτησε για τον όμιλο σου: Ποιος είναι το φαβορί αυτή τη σεζόν; Ποιος θα ανέβει, ποιος θα πέσει, πώς τα πας στο κύπελλο;

Επίστρεψε στον πίνακα των φόρουμ

H21 (131)

ee Balthazor >> Κυριακή Δεκέμβριος 20 - 17:41
Klassika- kaitsja vigastus kohe pärast vahetuste tegemist :) ning sealt tulidki 2 esimest väravat.
ee Balthazor
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> Κυριακή Δεκέμβριος 20 - 18:12
Esimesel väraval oli näha et vennal speed 7 :D
ee Taavi
Διαχειριστής Κοινότητας
Εγγεγραμμένος2014-01-17
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> Δευτέρα Δεκέμβριος 21 - 12:05
mingid Guwabed ja Boulezid paugutavad ja minu vennad kuival. ei mõista seda mängu :D
nz Luke Broadcast
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-09-18
ee onuelver >> Δευτέρα Δεκέμβριος 21 - 13:02
Mul peaks olema Gerberich u21 vanuse kohta jummala kobe värku aga isegi kolmandas liigas pekstakse tal puur täis :D mis imelooma siis vaja peaks olema mul?
ee onuelver
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Kaarel >> Δευτέρα Δεκέμβριος 21 - 13:42
Kui su meeskond on vastastest selgelt nõrgem ning sa mängid võõrsil, siis ei päästa isegi väravavaht sind.
Lisaks sellele oli su värku blocking selgelt väiksem kui vastase ründajate scoring.
ee Kaarel
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Taavi >> Δευτέρα Δεκέμβριος 21 - 14:05
Torres ja Rooney ründes muidugi ei skoori , sul Lukakusi ja Vardysi vaja
ee Taavi
Διαχειριστής Κοινότητας
Εγγεγραμμένος2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> Δευτέρα Δεκέμβριος 21 - 14:52
Kui värku jääb hätta, on järelikult vaja tugevamaid kaitsjaid. See ongi su nõrgim lüli juba teist hooaega järjest: eest oled müünud kaks põhisse kuulunud kaitsjat, kuid uued pole veel tollele tasemele kasvanud, mis vanad olid. Sa ju ei mängita poolikus ega ründes vaevu 5 tärnini küündivaid või lausa alla selle vendi. Ka oli too paljukirutud keenlane tegelikult tugevam värku kui praegused variandid ning aeg ja üldine tase on läinud 2 hooaega edasi. Ning tunamullu olid Anarchi mängijad tärnide poolest tugevamad kui praegu Meistrikas mängival Tööjõureservil. Nii et Kaarli esimene lause täitsa kehtib. Mul oli teises liigas mängides mitmel hooajal ehk liiga parim värku, ent suht juust kaitse ning olin meeskond, kes lõi palju, kuid laskis ka sisse peaaegu kõige rohkem. Praegu võin uhkeldada kaitseliiniga, kus kõigi dueling on kuldne, muud oskused ehk jätavad soovida, kuid mullu kogu värk mul toimis. Tänavu olen seni suht äärmuslike meeskondadega mänginud, mis ehk pilti nii väheste mängude puhul moonutab.
Ning eks supertalentide tärne puhvitab nende talent ikka kõvasti, isegi kui muude skillidega teisele "tavalisele" alla jääb. Ma kahtlen, et talent-7 vend blocking 4.5 speed 4.5 korral platsil oleks märgatavalt parem teisest, kel kõik kolm on 4.5. Lihtsalt hiljem areneb ta edasi tükk maad kiiremini. Laene võttes võiks minu meelest talendi üldse tahaplaanile jätta ning keskenduda põhiskillile.
ee Balthazor
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> Τρίτη Δεκέμβριος 22 - 10:55
Ennustaks siis:
1. Augur Tal tähendab kesine algus tavaliselt head
2. Pusa Teame juba seda "tea kas jään püsima kuna sai nii palju noorendatud" jutu viimastel hooaegadel
3. Tartu Alustab kõvasti aga lõpus väsib
4. Kosmos Annab kõva lahingu kuid vigastused hakkavad kimbutama
5. Reinhard Kõvad ostud tehtud ja nüüd on 5. koht ehk piisav mille nimel pingutada lõpuni
6. Veenus Maadleb põlvkondade vahetusega
7. Lootus Pole niipalju tugevnenud et veel esimesse poolde jõuda
8. AA Tiksub vaikselt ja rahulikult
9. Tööjõureserv Teistest siiski nõrgem kuigi mõne mängu ikka üllatab
10. Aashole Ei avalda koosseis muljet ning seni on pidanud olema peajagu paremate meestega et mingit edu saavutada kuid pigem on üks nõrgemaid rivistusi nagu ka esimesed mängud on näidanud.
ee onuelver
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
nz Luke Broadcast >> Τρίτη Δεκέμβριος 22 - 13:21
1. Augur

pole küsimustki - vaheks teise kohaga umbes 15 punkti

2. Tartu #3

väga tugev võistkond. usun, et teine koht pole probleem

3. Kosmos

veenusega siin ma arvan kohad juba kokku lepitud enne hooaja algust

4. Veenus

5. Lootus

tavaline mid-table balthazori positsioon

6. AA

usun, et madistavad reinhardiga hooaja lõpuni

7. Reinhard

kaks super-sub kaitsjat mina liigitaks ebaõnnestunud ostude hulka

8. Aashole

jääb napis võitluses tööjõureservi vastu peale ning säilitab liigas koha

9. Tööjõureserv

pole vahendeid, et konkureerida kõrgemale kui kaheksas koht. seekord jääb nii

11. Pusa

hästi alustatud hooaeg lõpeb peagi ning Taavile seekord jääbki lõppsaldoks hetkel kogutud 9 punkti
nz Luke Broadcast
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-09-18
ee Balthazor >> Τρίτη Δεκέμβριος 22 - 21:03
Ei saa aru, miks ma neid poolikuid nii palju olen kokku ostnud, kui neist kasu pole. Jälle ei suudetud praktiliselt ühtki palli ründajatele toimetada, trügiti ise kasti ja kingiti pall ära. Pidanuks ikka Masvarise müüma ära teiste hirmuks, nagu vahepeal planeerisin, see vana hea "müü vanur" taktika.
ee Balthazor
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> Τετάρτη Δεκέμβριος 23 - 16:09
Tänavu ähvardab vist staadioniga mullusele sarnane seis: noortekas-9 valmib 31. detsembril, praegu on mul 2 täismaja. Täna Reservi vastu ei tule kindlasti täis, 25ndal Reinhardiga tuleb kindlasti ja siis 28ndal jälle on küsimus Kosmose mängus, mida tean, et tol õhtul ei saa ma kindlasti lives vaadata, kuna jõulupeol. Ning kui saabki 28000 täis, tuleb sinna otsa mäng Aasholega sel aastal.
Huvitav, et Pusa ja Kosmose popularity vahe on ju suht väike, aga Pusaga on mul kogu aeg staadion täis, isegi kui otse ei vaata, Kosmosega ma mullu toda saatuslikku mängu ju vaatasin veel otse. Samas Auguril ja Pusal on ka veel 35K staadionid (kuigi Kosmosel ja Tartul 50K). Ju pole mul ka veel päris õige aeg käes, kuigi raha on juba hetkel olemas.
ee Balthazor
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> Τετάρτη Δεκέμβριος 23 - 17:42
mul 3 päeva jooksul statka valma
nz Luke Broadcast
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-09-18
ee Taavi >> Τετάρτη Δεκέμβριος 23 - 18:47
Mul mingi kuu aega veel >.<
ee Taavi
Διαχειριστής Κοινότητας
Εγγεγραμμένος2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> Τετάρτη Δεκέμβριος 23 - 19:47
Siis on mul ka ehk lootust järgmise 5 hooaja jooksul sinnani jõuda :D usun, et ehk varemgi.
ee Balthazor
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
jm Haile Selassie I >> Πέμπτη Δεκέμβριος 24 - 08:31, Τροποποιήθηκε Πέμπτη Δεκέμβριος 24 - 08:33
01:00 U21 Youth Cup
04:05 U21 League
04:28 League
09:32 Cup

Siin nüüd küll süsteem veits pange pannud või on nii tihedalt mänge täis pakitud päev tavapärane? :D
jm Haile Selassie I
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-03-17