Ma ütleks, et Puka rivistuse tippaeg võiks olla umbes 3 hooaja pärast, kui rida põhimängijaid oma tippu jõuavad. Kardetavasti ei mängi nad vist enam siis selles klubis, kui järgmisel hooajal ei juhtu püsima jääma.
Värku kõrval oleks teine reservikoht poolkaitse, teist Kuuske oleks vaja ning DM ehk keegi noorem, aga sinna võib ka mõne keskkaitsja sokutada. Natuke sarnane seis minuga, et on augukoht ja noored ei saa päris valmis tolleks hetkeks veel.
Ründes kukub ansamblist välja Vysheslavtsev, kes oleks ehk mõistlik ära müüa, sest Sirel läheb tast mööda. Pääsevad ka järgmised noored põhisse kiiremini.
Kusjuures väljakumängijate poolest sa mulle palju alla ei jäägi, väravavaht on mul 3,5 tärni kõvem. Aga 10 hooaja pärast peaks Antoshin olema praegusest Yasuist parem. Vool ja Kushov võiks siis hakata tegijad olema ning veel mõnigi praegune juunior võiks siis oma tipus olla. Pakun, et siis võid minust liigas vabalt eespool lõpetada, kuna mul pole YA3 noori veel. Aga ma olengi loomult selline tasakesi nikerdaja, kes aeg-ajalt paar korralikumat hooaega teeb ning siis jälle 6.-8. kohtadel redutab. Meistritiitliks peavad mõned kõvemad eest ilmselt loobuma enne ning eurokarikaid ma ei loodagi. Homsega peaks mu tänavune luigelaul ka läbi saama ning Tartu või Alkohoolikud mu lõpuks kinni püüdma.