Πρωτάθλημα: Ισραήλ Σαιζόν 13

Φόρουμ: Φόρουμ ομίλου rss-feed

Συζήτησε για τον όμιλο σου: Ποιος είναι το φαβορί αυτή τη σεζόν; Ποιος θα ανέβει, ποιος θα πέσει, πώς τα πας στο κύπελλο;

Επίστρεψε στον πίνακα των φόρουμ

עונה 7 (137)

il Jordy Cruijff >> Παρασκευή Ιανουάριος 10 - 18:54, Τροποποιήθηκε Παρασκευή Ιανουάριος 10 - 20:51
ו3-3 מרתק לי עם עופר, כל פעם עליתי ליתרון והוא השווה, אבל עדיין, להפסיד את הניצחון אחרי שהובלתי דקה 88 (משהו דומה מאוד קרה עם חיפה), זה מבאס, אבל לא נורא, נתגבר, בכל מקרה ס"ך תיקו זה טוב, ואני מעודד מהיכולת שנראית טוב לקראת השלבים הבאים באירופה...

עריכה:

ומחר אחד הימים המכריעים של העונה:

במוקד עופר מול חיפה, אצל חיפה בניון מושהה, אז עופר הופך לפייבוריט הרבה יותר גדול ממה שהוא היה מקודם, ולכן אני מהמר עליו, אבל נראה.

והמשחק המשני שגם מעניין מאוד- אני הפועל מולי, ההימור שלי הולך להפועל.
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il basta >> Παρασκευή Ιανουάριος 10 - 21:06
כל הכבוד על התיקו 3-3 עם עופר, ויותר מכך-המשחק היה שקול מכל הבחינות!!!
לגבי מחר: מאמין שעופר ינצח בחוץ את חיפה (בגלל בניון...) ומקווה מאוד לנצח את מכבי אצלי בבית!
il basta
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il ofer cohen >> Παρασκευή Ιανουάριος 10 - 22:40
כמובן שאני שמח על ההשעיה של בניון (עונה שעברה הוא היה מושעה מולי בבית שלי וסיימנו 2:2) אבל להערכתי המאבק מול חיפה סגור - גם אם אנצח מהסיבה שכרגע חיפה מעט יותר טוב ממני (עובד על זה שעונה הבאה זה ייראה קצת שונה).

אני דוקא חושב שהמאבק החשוב יותר (כי כאמור, המאבק על האליפות די סגור) הוא זה בין בסטה לבין מכבי - מי ייכנס ישירות לשלב הבתים ומי יצטרך להתאמץ...

התיקו 3 עם מכבי היה שקול מכל הבחינות, הפקתי לקחים ואני מאמין ומקווה שעונה הבאה הקבוצה שלי תהיה מוכנה יותר להתמודדויות מול הגדולות.
לדעתי העושה משחק של חיפה ומכבי דרמטיים ומשפיעים מהותית על המשחק.
לימר יקבל בקרוב אימון עושה משחק (שישפיע מעשית רק עונה הבאה) ויתקרב ביכולותיו לבניון. אני מעריך שזה ישפר מבחינתי את המצב מהותית !!!
il ofer cohen
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-02-05
il joest5 >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 08:15
כן. עשיתי טעות עם בניון. בדרך כלל לפני משחק חשוב (שלפחות עד העונה זה היה תמיד מול עופר) אני בדרך כלל בודק את מצב הצהובים של השחקנים שלי ובעיקר בניון. משום מה הפעם שכחתי לבדוק את זה, אם הייתי שם לב לזה בניון כנראה שלא היה משחק מול שמעיה (ואני מאמין שהייתי מסתדר גם בלעדיו). עדיין אני ינסה להשיג את התוצאה הטובה ביותר שאוכל במשחק מול עופר, אבל השעיית בניון ללא ספק מטה את הכף לטובת עופר.

למרות יתרון הפליימייקר להמשך העונה (שסוף סוף ינוטרל מעונה הבאה) אני עדיין חושב שהמאבק על האליפות פתוח, לבטח עם עופר ינצחו אותי היום. בסופו של דבר פרט לתיקו אחד של הפועל (מול מידפילד) כל 4 הקבוצות הגדולות ניצחו את כל משחקיהם מול הקבוצות שמדורגות מתחת ל4. כך שהסבירות היא שהכל יוכרע על המשחקים בין 4 הגדולות. כפי שראינו העונה (וגם בעונה שעברה) הרי שגם אם יש לקבוצה מסויימת יתרון על אחרת הרי שבמשחק אחד בין כל אחת מ4 הגדולות הכל יכול לקרות, כך שהכל עדיין פתוח. אסור גם לשכוח שכל 4 הגדולות עדיין באירופה והרבה יהיה תלוי גם בהגרלה באירופה ובצפיפות בין המשחקים.
il joest5
Μεταφραστής
Εγγεγραμμένος2013-02-07
il ofer cohen >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 11:36
האמת מגיע לך (ולמכבי) הקרדיט על הבנת החשיבות של הפלימייקר מה שאני ובסטה כנראה לא מספיק הבנו.
כי על פניו יש לי קישור טוב לא פחות משלך, וחלוצים טובים לא פחות משלך ועדיין הקבוצה שלך מבקיעה הרבה יותר ממני.
(מי שמעוניין יכול לראות השוואת ה 11 שלי מול אלה של חיפה נכון להיום: http://prntscr.com/2iddp0 )

אני משער שההבדל זה הפלימייקר וכל הכבוד לך שהבנת ובנית את העמדה הזו לפני.

מעניין, בעונה הבאה, כשיהיה לי פלימייקר אם כמות הבקעת השערים שלי תעלה ותשתווה לשלך כפי שאני מצפה.
il ofer cohen
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-02-05
il joest5 >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 12:27
תשתווה, יכול להיות. תעלה, בטוח. אם תסתכל על טבלת הבישולים של הליגה אז זה לא רק שבניון והקשר המולדובי עושה המשחק של מכבי מוליכים אותה אלא שלבניון יש כמעט פי 3 בישולים מלכל שחקן אחר (פרט למולדובי) ולמולדובי כמעט פי שניים.
il joest5
Μεταφραστής
Εγγεγραμμένος2013-02-07
il Jordy Cruijff >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 13:29, Τροποποιήθηκε Σάββατο Ιανουάριος 11 - 13:42
הגיע הזמן...

ונראה את המשחקים היום, בקשר למשחק שלי אז יהיה מעניין, אני קצת מעודד שהגיע חיזוק- מגן 5 כוכבים, שאני מקווה שיעזור לי קצת...

בקשר למשחק של חיפה מול עופר, אז בלי בניון (שגם בלי פליימייקר הוא תותח רציני, בטח שעם), יהיה לחיפה קשה מאוד, אבל מי יודע, לא נשאר הרבה זמן לחכות...

הוספה: ובקשר למה שעופר כתב על זה שהמשחק ביני לבין הפועל יהיה חשוב, אז האמת שאני עדיין לא החלטתי סופית אם עדיף מקום 3-4, ס"ך, אם אני ילך לפלייאוף האלופות עונה הבאה (בטח אחרי כל החיזוקים שקניתי בחלון הזה), אני חושב שיותר מ60% שאני יעבור, ואם אני עובר ומגיע לליגת האלופות אני מקבל 4 מיליון יותר מאשר אם הייתי מגיע לליגת האלופות ישירות.

לעומת זאת, אם אני עף, אז אני מקבל באירופה מיליון, לעומת 9 מיליון שאני מקבל באלופות, זה אומר ש60% לקבל 4 מיליון, 40% לאבד 8 מיליון, צמוד.

אמנם אני עדין מעדיף לקחת מקום 3, אבל יכול להיות למקום 4 גם יתרונות...
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il basta >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 14:00
עדיף מקום שלישי!
ואני עליתי פעמיים מהפלייאוף... זה חוסך הרבה מתח ודרמה.
נכון שזה נותן כמה מליונים - אבל זה לא מובטח.
il basta
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 14:12
כן, אני מסכים שזה עדיף, רק אומר שההבדל בין מקום שלישי לרביעי לא גדול מידי.
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il basta >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 16:03
מה שנכון-נכון.
יותר חשוב להגיע רחוק באירופה השנה
il basta
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 20:49, Τροποποιήθηκε Σάββατο Ιανουάριος 11 - 20:56
ושוב היום המרכזי מספק את הסחורה:

במשחק הראשון- בסטה טחן אותי עם רביעייה וכבר לא היה לי נעים שככה נראה משחק עונה, אבל אז החזרתי עם 3 שערים, ופתאום נראה שיש תקווה.

אבל לא, עוד שער שלו בקרן (היו לו 4 כאלה), סוגר סיפור עם 5-3 מרשים ומוצדק, אבל עדיין הקרב על המקום השלישי פתוח לחלוטין, נראה.

במשחק השני- עופר עלה ליתרון של 2 מול חיפה מחוסרת בניון, ונראה בטח הבטוחה לניצחון.

אבל חיפה הראה שיש חיים גם בלי פליימייקר וצמצם ל2-2 שזאת גם התוצאה הסופית, בדרך למקום הראשון.

עריכה: שכחתי גם להוסיף כל הכבוד לבסטה שהטעה אותי בזה שלמרות שכל העונה (אפילו במשחקים הקודמים בינינו), הוא שיחק עם אהרון בשמאל, עכשיו הוא שם באמצע, אבל אני שלחתי 2 מגנים ימניים (הגבוה, והכי טוב שלי מבחינה הגנתית), לעצור אותו, ובסוף הם עמדו שם בלי שום שחקן לעצור...
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il joest5 >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 21:07
אני בהחלט מרוצה מהתיקו היום. בלי בניון ואחרי פיגור 2-0 לצאת בתיקו זה מצויין מבחינתי.

עדיין אני חושב שהאליפות לא סגורה. יש עוד כמה מוקשים בדרך (והראשונה מחר) ואם אפול בחלקם דברים עוד יכולים להשתנות. אבל לפחות נכון לעכשיו אין ספק שהמאבק המעניין הוא על המקום השלישי. אחרי הניצחון של הפועל הוא עובר את מכבי בטבלה אם כי מחר מכבי יכול לעבור אותו חזרה אם אנצח את הפועל. בכל מקרה המאבק שם צמוד צמוד. אגב, אם במקרה הפועל מצליחים לנצח מחר הם רק 4 נקודות מהפסגה (ועופר כנראה ש 3) ומי יודע.
il joest5
Μεταφραστής
Εγγεγραμμένος2013-02-07
il basta >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 21:12
אכן יום מרתק.
בקשר לאליפות-לדעתי ננעלה היום: עופר יותר קרוב למכבי ואליי מאשר לחיפה...
בקשר למשחק שלי-אני דווקא מאוכזב, מפני שעם התרגיל שעשיתי למכבי עם דין אהרון, ועם רביעיית קרנות ושוער שמקבל 9 בקושי ניצחתי.
אבל טוב שיש מתח ואקשן בצמרת.
ושוב-בהצלחה לכולם מחר בהגרלה
il basta
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il ofer cohen >> Σάββατο Ιανουάριος 11 - 22:48
אכן הישג מצויין לחיפה - תיקו בבית שלי בלי בניון זה הישג מצויין להם ואכזבה לי. מי שיסתכל - כפי שכתבתי לעיל, אני מעריך שהאליפות הוכרעה לפני המשחק הזה באמצעות הכנה לא מספיק טובה ונכונה לעונה, בעיקר בנושא הפלימייקר (יתוקן לקראת העונה הבאה).

גם בסטב עשה אותה טעות. זה עדיין מספיק לו למקום רביעי אבל בכלל לא בקלות.

לגבי עונת העברות שנסתיימה:
אני - בעיקר פיניתי מקום לצעירים חדשים וקניתי לעתיד את השחקן הבא: http://rockingsoccer.com/he/soccer/info/player-449182
הפועל חיפה - הצליחה סוף סוף למכור את פוסטר. יש להם 2 חלוצים אחרים שהם בונים עליהם בעתיד, פוסטר לא בתוכניות היו ממילא ולכן ניצלו היטב את עונת ההעברות.
הפועל - קצת פינה מקום בסגל לחדשים ובעיקר מכר את זייה במחיר אטרקטיבי ביחס לשוויו וגילו.
מכבי - הכוכב של עונת ההעברות - עשו כל כך הרבה העברות שנראה לי שהוא יוכל להסביר הכי טוב (אם ירצה) את הרציונל שלהם.

בהצלחה לכולנו

עפר
il ofer cohen
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-02-05