Πρωτάθλημα: Ισραήλ Σαιζόν 74

Φόρουμ: Φόρουμ ομίλου rss-feed

Συζήτησε για τον όμιλο σου: Ποιος είναι το φαβορί αυτή τη σεζόν; Ποιος θα ανέβει, ποιος θα πέσει, πώς τα πας στο κύπελλο;

Επίστρεψε στον πίνακα των φόρουμ

הישראליות באירופה עונה 9 (114)

il Jordy Cruijff >> Δευτέρα Απρίλιος 21 - 21:26
ואוו, כפיים להפועל שמדהים ב5-5 נוסף מול קמבור בחוץ!
עכשיו הפרש השערים יקבע מי ראשונה, אבל איזו תוצאה, ברכות!
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il ALEXIS >> Δευτέρα Απρίλιος 21 - 21:27
מדהים!
הפועל תל אביב עושה תיקו 5-5 עם קמבור פעם שנייה ברציפות!
אסטורגה מנצחת את לוסט קיז.
il ALEXIS
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-08-16
il טל >> Τρίτη Απρίλιος 22 - 01:07
ואני מפסיד 8-2 בחוץ אחרי שניצחתי את אותה הקבוצה 2-0 בבית...

ההגנה פשוט גרועה!!!
אבל בשביל זה אני מגדל קבוצה צעירה...שהמגנים בני ה-17 יגדלו.
אבל שמתי לב שהקבוצה שלי מזדקנת!כבר גיל ממוצע (של ההרכב כמובן) 22 ושבוע,צריך להצעיר...
il טל
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-07-20
il Jordy Cruijff >> Τρίτη Απρίλιος 22 - 05:43, Τροποποιήθηκε Τρίτη Απρίλιος 22 - 06:27
ואוו, אצלי הגיל הממוצע הוא 21 ו42 יום, אבל עדיין זה רק כי אצלך יש את החלוץ המבוגר, אם תחליף אותו תעקוף אותי בחזרה.

בכל מקרה הניצחון של אסטורגה על לוסט קיז טוב לי, עכשיו אם אני ינצח את לוסט קיז בפער של 2 שערים כנראה שאני יהיה שני.
אבל מי חושב על זה, אם נצליח להשאר שלישי זה הישג ענק.

בכל מקרה רכש ראשון (נקווה שמיני רבים) שלי, כבר יותר טוב מהחלון הקודם...
אגב, 51 מיליון ששילמתי זה השיא שלי על שחקן אחד, נקווה שאני יכפיל אם לא יותר אותו עוד בחלון הזה...
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il Jordy Cruijff >> Τετάρτη Απρίλιος 23 - 12:55
בינתיים חיפה עולה מהפסגה, טל שפירא מצמצם פערים, הפועל עם 9-1 גדול בדרך לעלות לשלב הבא מהפסגה בזכות הפרש שערים עדיף, כל הכבוד!

כרגיל ביום כזה, אני דואג להרוס את החגיגה עם תיקו מאכזב מול לוסט קיז, היה עדיף להפסיד...
עכשיו אני צריך שאסטורגה יסיימו עם פרנקפורט באותה תוצאה שבה הם יסיימו איתי ושפרנקפורט לא ינצחו את לוסט קיז בבית, לא טוב...

לפחות עוד רכש הגיע
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il טל >> Πέμπτη Απρίλιος 24 - 10:31
אחלה רכש!

ודרך אגב, למרות שזו עונת ניסיון שלי באירופה, ניצחתי 2 משחקים!
גם אני קניתי רכש בהגנה (שדרך אגב מאוד עוזר) כי נמאס לי להפסיד ולקבל רבעייה כל משחק! והקבוצה שלי מזדקנת אפילו עוד עם הרכש הזה,יש לי קבוצה זקנה כבר ולא תכננתי את זה ככה...
il טל
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-07-20
il Jordy Cruijff >> Παρασκευή Απρίλιος 25 - 10:19
בינתיים תיקו מכובד שלי מול אסטורגה, אם פרנקפורט לא ינצחו את לוסט קיז בחוץ אני מסיים 3 ועובר לליגה האירופית (לצערי אני אהיה בדרג הנמוך, כלומר מועמד לקבל יריבות חזקות כמו וינסנט וכו').
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il basta >> Παρασκευή Απρίλιος 25 - 15:29
ואני עולה רק מהמקום השני למרות קמפיין אדיר מבחינתי
il basta
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Παρασκευή Απρίλιος 25 - 16:00
לא נורא, עדיין זה קמפיין מצויין, שום קבוצה לא החזיקה מעמד מול קמבור בצמד משחקים של בית חוץ ב2 עונות האחרונות- אתה כן, כל הכבוד.

אני (ועופר) מחכים לתוצאות של המשחקים המאוחרים, עופר צריך שליברפול יפסידו בשביל לסיים ראשון (לצערי מהיכרותי את היריבים של ליברפול זה לא צפוי לקרות), אני צריך כאמור שפרנקפורט לא ינצחו (כדי לעבור לשלב הבא מהמקום השלישי, אם אני יעבור אז התחזקתי בקשר אחורי לא רע שאמנם הגיע קצת מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא)...

טל שפירא מסיים שלישי לאחר קמפיין בכורה מוצלח מאוד, יש למה לצפות בהמשך, כל הכבוד.
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il Jordy Cruijff >> Σάββατο Απρίλιος 26 - 05:07
בינתיים ההגרלות לסיבוב הבא:

עופר עם ההגרלה הכי טובה מול השבדים

חיפה מול קלוקו יונייטד שזה גם בסדר

אני מול נילהורסס יונייטד מהבית של טל שפירא

והפועל עם הגרלה הכי גרועה שיכלה לראות מול סובוטיקה, אבל אם הוא הוציא משהו מול קמבור מי יודע.
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il ALEXIS >> Σάββατο Απρίλιος 26 - 06:11
וואו, אלופת אירופה שתארח את הגמר יכולה ללכת הביתה.
אני מאמין שהפועל תנצח את סובוטיקה, אבל היא תצטרך לשחק יותר טוב ממה שהיא שיחקה מול קמבור.
il ALEXIS
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-08-16
il טל >> Σάββατο Απρίλιος 26 - 07:50
כן, הפועל קיבלה את הקבוצה הכי קשה.
מכבי, לדעתי יש לך הרבה סיכויים לנצח את האנגלים, כי אם יצאתי איתם 3-1 בחוץ כשהם עלו עם ההרכב הכי טוב שלהם, אז אתה יכול לנצח 3-2,אז אני מאמר שיצא 3-2 לך.
אבל יש להם חלוץ חזק שאולי אתה מכיר קוראים לו פבאן מוסאמי.
il טל
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-07-20
il Jordy Cruijff >> Σάββατο Απρίλιος 26 - 08:05, Τροποποιήθηκε Σάββατο Απρίλιος 26 - 10:55
מכיר יותר מידי טוב, אבל אל תדאג, אני סומך עליו שיזכור אותי ואני יקווה לנטרל אותו, יש סיבות לזה שמכרתי.

בכל מקרה, הוא הסקורר הכי טוב שלי בתולדות המועדון ויהיה נחמד שיחזור למשחק בבית שלי.

בעצם ניתחתי וזה ממש לא יהיה פשוט, כל הכבוד לך שהצלחת לגמור את 2 המשחקים איתם בשיוויון!
il Jordy Cruijff
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-04-08
il joest5 >> Σάββατο Απρίλιος 26 - 11:51
הגרלה הכי קשה שיכולה להיות להפועל. אבל הפועל כבר ניצחה גם אותי (היום) וגם את עופר בעונה שעברה אצלנו בבית והוציא תיקו חוץ מול קמבור כך שהיא קבוצה שהוכיחה כבר שביום נתון היא יכולה להתמודד מול כל קבוצה אחרת.

עופר לעומת זאת קיבל את ההגרלה הכי נוחה שיכל (בטח ביחס לאופציות האחרות שהיו לו אחרי שסיים שני). ברמות האלו גם כאן שום דבר לא נגמר עד שהוא נגמר אבל אין ספק שעופר פייבוריט.

גם אני וגם מכבי קיבלנו יריבות לא פשוטות בכלל (אם כי יכולנו לקבל גם קשות יותר) אבל בשני המקרים אני מעריך שאנחנו פייבוריטים. יחד עם זאת, אסור לזלזל, מדובר ביריבות ממש לא קלות.
il joest5
Μεταφραστής
Εγγεγραμμένος2013-02-07
il טל >> Σάββατο Απρίλιος 26 - 13:17
מצב לא קל...
il טל
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2013-07-20