Πρωτάθλημα: Λετονία Σαιζόν 59 [2]

Φόρουμ: Φόρουμ ομίλου rss-feed

Συζήτησε για τον όμιλο σου: Ποιος είναι το φαβορί αυτή τη σεζόν; Ποιος θα ανέβει, ποιος θα πέσει, πώς τα πας στο κύπελλο;

Επίστρεψε στον πίνακα των φόρουμ

20. Sezona (207)

lv Jankzee >> Τετάρτη Νοέμβριος 11 - 17:57
Ceru, ka pret mani nevarēsi teikt to pašu :D
Par tiem jaunajiem, SC forumā tika pieminēts viens no tiem piemēriem, kam teica, ka ''pēc pāris sezonām viņam būs zvērīga komanda''. Tagad uz doto brīdi ir 4.3. līgas pēdējā vietā ar tiem ''zvēriem''.
Lieta tāda, ka daudzi ir priekšā, jo vnk nopirka 1.5x vai 2 labākus, kamēr viņš audzināja savējos.
lv Jankzee
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-08-07
lv Tamaz >> Τετάρτη Νοέμβριος 11 - 23:01, Τροποποιήθηκε Τετάρτη Νοέμβριος 11 - 23:03
Paskaties uz maneejiem jaunieshiem...visi kaa viens ir 9vai 10skolas..(ir skiet 2vi iznjemumi)
ar loti labaam nemainiigajaam prasmeem!
Visi ar loti labiem talantiem!
peec 3dienaam 10liimenis TB!
driiz VISI aizsargi buus ieguvushi ''man marker'' prasmi un 2viem ir ''winger'' - visiem tiks uztreneets correct (tas ies diezgan aatri)

Taa...kas taalak te man ir...hmm
Loti velejos un dabuuju Selfish uzbruceeju-dabuuju!..iiree ir jaunietis ar sharshooter prasmi.....pussargos ir viens tall..viens atletisks...viens playmeikeris...Tad jau redzeesim kur es buushu ar sho sastaavu :D un cik zemu nokritiishu ;D

karoch..viss biidaas uz priekshu!
lv Tamaz
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Jankzee >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 02:30
Tad saac popularitati kačāt :D
lv Jankzee
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-08-07
lv Tamaz >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 04:32
Celshu stadionu peec paris dienaam :D
lv Tamaz
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Namejs >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 09:23
@Jankzee: par to jauo audzināšanu ir vnk jāzin kā to darīt un nav problēmu ar to: man komandā (4.3 līgas 1. vieta pašlaik) tikai 3 spēlētāji iegādes brīdī bija vecāki par 19 gadiem: 30 gadīgs (tagad) pussargs, vēl juniora vecuma pussargs kiprietis un uzbrucējs lietuvietis. Pārējos esmu izaudzinājis pats. Pie tam abiem juniora vecuma piepirkumiem bija jādod divi un trīs pozīcijas treniņi lai notrenētu nost "liekās" prasmes, paša trenētajiem spēlētājiem tādu nav. Protams nedaudz paveicās, kad pārveidoju spēlētāju ofisa darbiniekā: sanāca 5 līmeņa darbinieks TB ar talantu 9. Bet tomēr nav tā ka vienīgais ceļš būtu sastāva pirkšana. Gluži pretēji: man piemēram ir grūti tirgū atrast spēlētājus, kuri uzlabotu manu sastāvu par man pieejamām cenām.
lv Namejs
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-07-06
lv Jankzee >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 14:34
Jā, katrs atrod savu veidu kā spēlēt.
Es pērku 19. gadīgus 10 FS produktus par 7-10m un trenēju. Tā plānoju ar laiku nomainīt savu sastāvu.
Bet nu man ta nav paveicies ar TB ofisu kā tev. 2 reizes mēģināju, sanāca ielikt stadionā un fanu veikalā.
Pēc tam daudz laika pagāja uz TB, FS celšanu. Tagad vēl stadions būvējas.
Pēc tam jācenšas to ofisu pacelt.
lv Jankzee
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-08-07
lv Problem? >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 16:56
Jankzee, tā var darīt tie, kam ir nauda, es agrāk pirku no 300k līdz 1 mil. vērtus jauniešus un trenēju augšā. Kad pārdevu supertalantu tad varēju atļauties beidzot nopirkt arī pa lielākām naudām spēlētājus.
lv Problem?
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-04-13
lv Problem? >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 16:58
Bāc rīt kausā pret Ludzu jāspēlē, bet 6h pirms spēles jāaizvada līgas spēle, būs laikam jāliek rezervisti pret Bebriem laukumā.
lv Problem?
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-04-13
lv Jankzee >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 17:41
Man bija nauda no tā, ka pag.sezon 90% mājas spēles bija 20k pilns stadions..
Un pēc tam, tāpēc, ka pārdevu daudzus spēlētājus un vietā nopirku 3 :D

Supertalanti man nekad nav bijuši, izņemot vienu, kam bija 5.1 talants un pārdevu pa 1.6m laikam... Nekas dižs.
lv Jankzee
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-08-07
lv Jankzee >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 19:48
Pēc šodienas mūsu līgā ir neliela noslāņošanās ar 6 komandām priekšā un 4 aizmugurē.
Gribēju, lai Čiekuri paņem vismaz 1 pt, bet nu neko.
lv Jankzee
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-08-07
mz Eusebio >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 20:02
Meh šitā jāņem bija, analīzēs vislaik rādīja nedaudz man par labu, bet nu laikam Liepāja paņēma dēļ tā, ka 1. riņķī uzvarēju izbraukumā :D
mz Eusebio
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-07-04
lv Jankzee >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 20:19
Labāk pastāsti, kā tev var būt tik sūdīgs apmeklējums pret to pašu Liepāju. man pret viņu bija 20k pilns stadions jau tad, kad popularitāte kkur ap 500k bija... Pagaidām tavam jaunajam stadionam palieli mīnusi sanāk

Un, piemēram, šodien tā pati Premia ar savu populritāti pret mani savāca 20k neskatoties uz to, ka menedžeris neskatījās spēli...
lv Jankzee
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-08-07
lv Tamaz >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 20:49
Nozagu Laachiem punktinjus..
lv Tamaz
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv egolav >> Πέμπτη Νοέμβριος 12 - 23:00
@ Sir Lelu: Ir kāds speciāls naids pret mani?
lv egolav
Κανονικός χρήστης
Εγγεγραμμένος2014-10-05
lv Laachi
lv Problem? >> Παρασκευή Νοέμβριος 13 - 10:33, Τροποποιήθηκε Παρασκευή Νοέμβριος 13 - 16:38
bāc uzlieku uz rezervista soliņa savu aizsargu, lai pataupītu kausa mačam un tik un tā čalis pamanās traumu noraut.

Tagad zaudēšu bez variantiem kausā un vēl būšu nejēdzīgi atdevis 3 punktus līgā, pret komandu, kuru varēju mierīgi uzvarēt. :(
lv Problem?
Νουμπάς
Εγγεγραμμένος2014-04-13