Maan Viro liiga kausi 2

Foorumi: Sarjafoorumi rss-feed

Keskustele sarjastasi. Ketkä ovat suosikkeja voittamaan sarjan? Ketä nousee/putoaa, miten cupissa menee?

Palaa foorumin etusivulle

H66 (26)

ee onuelver >> tiistai toukokuu 10 - 14:01

Kui Dünamo endale kiiresti kedagi ei leia on võimalik ajalooline sündmus et Puka City juhib Eesti liigat korraks. 

ee onuelver
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> tiistai toukokuu 10 - 18:04

Isegi kui nad imekombel kõik leiaksin, pole nad kindlasti valmis selleks, et koguda arvestatavalt punkte. Tõenäoliselt teen nulli ära rekordilise väravate vahega. Halvem on see, et turg on seekord oi kui tühi, pane otsingusse u21, 6,5 talent ja team player ja näitab nulli. Vastavaid selfish ründajaid on hetkel 2, neist ühe eest küsitakse mitmendat päeva 350+M ja teine on super sub. Kaitsjaist tegin ühe bidi, aga mulle ta ilmselt ei tule, sest pole piisavalt beebisid ja tema keelseid. Eks saab teises liigas mõned hooajad tiksuda kindlasti veel, enne kui meeskond kooski. Aga hinnaalandust enam ei kavatse teha, tahan saada kokku satsi, kellele poleks EL playoff ületamatuks tõkkeks ning jõuaks eurosse regulaarselt, seitsmendal kohal sitsida ei viitsi enam. Nagu alati, ajastan ma kõik valesti ning hakkan meeskonda kokku ostma sel hooajavahel, kui turg tühi on, nagu üritasin raha teenida mängija farmimisest just siis, kui hinnad kolinal kukkuma hakkasid akadeemiate pärast. 

ee Balthazor
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee anarch37 >> keskiviikko toukokuu 11 - 10:25

Edu jätkajatele.

ee anarch37
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-05-26
ee onuelver >> lauantai toukokuu 14 - 03:02

Siis pead latti vist veidi allapoole laskma. Kui praegu ei leia juba kedagi siis hooaja keskel ei jõua hinnad nii alla langedagi. Muidu on 10 hooaja pärast sul needsamad omad noored vanaks saanud.

ee onuelver
Käyttäjä
ee Balthazor >> sunnuntai toukokuu 15 - 08:47

Küllap mingi aeg tuleb jälle rohkem mängijaid turule ning mitme hooaja peale kokku saab meeskond leitud. Ma ei pea ju kohe ühe hooajaga tagasi üles tulema, võin seal päris tükk aega tiksuda, kuni valmis ollakse. Seni avanevad võimalused Meistriliigas püsida kellelegi teisele.

ee Balthazor
Käyttäjä
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> sunnuntai toukokuu 15 - 11:05

Ma järgmine hooaeg võibolla liitun sinuga :)

ee Taavi
Yhteisö-admin
Rekisteröitynyt2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> sunnuntai toukokuu 15 - 14:40

Vähemalt korra 10 hooaja jooksul saab seda juttu lugeda siit :) aga 5.-6. kohtadega teise liigasse jutule ei võeta. Isegi 9. on juba probleemne mõnda aega.

ee onuelver
Käyttäjä
ee Taavi >> maanantai toukokuu 16 - 14:13

Ma tegelt isegi ei tea kas on mõtet oma parima ründaja ja poolik maha müüa, paarsada milli saaks + palga sääst

ee Taavi
Yhteisö-admin
Rekisteröitynyt2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> tiistai toukokuu 17 - 20:23

Müstika kuidas Tartu jäi Valentainile alla sellise vahe pealt. Isegi mul on õnnestunud neid paar korda võita duubliga.

ee onuelver
Käyttäjä
ee Balthazor >> sunnuntai toukokuu 22 - 19:12

Tänase karikamängu põhjal pole küll põhjust karta, et järgmisel hooajal juba end Meistriliigasse tagasi mängitakse :D 

ee Balthazor
Käyttäjä
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> maanantai toukokuu 23 - 14:42

Must kevad kui umbes kuuajase vahega juba teise kauaaegse manageri kaotame. Asemele sai loomulikult mingi kolmepäeva-jumper keda hooaja lõpus siin enam kindlasti pole.

ee onuelver
Käyttäjä
ee Balthazor >> maanantai toukokuu 23 - 18:23

Too seltsimees tundub jahtivat "CV ridu", kui saab klubiga mingisugusegi saavutuse a la kaheksandikfinaal karikas kirja, otsib kohe uut. Kui taipab, et selle klubiga on ainus võimalus jahtida kolmandat kohta liigas ning selleks läheb pea terve hooaeg, on ta kadunud lähipäevil. Karikatest on klubi juba väljas.

ee Balthazor
Käyttäjä
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> keskiviikko toukokuu 25 - 21:31

Tõsiselt on meil ainult 2 klubi gruppidesse jõudnud? Paari hooaja pärast siis samas kategoorias Albaaniaga ehk 4 klubi peal. Tuleb siis uus kiire tõus kuna kõik teevad nagu noorendusi praegu?

ee onuelver
Käyttäjä
ee Balthazor >> torstai toukokuu 26 - 04:31

Selline me hetkeseis on. Kunagi on ka Liechtenstein võitnud eurokarika, praegu saavad reitingutesse nulle. Reitingute ja kohtade jagunemise süsteem hoiab teatud voolavust mingite tugevusgruppide sees: kui pole Hollandi eeskujul 15 klubi konkureerimas eurokohtadele, siis lisakohtadele pääsevadki veidi nõrgemad klubid, mis reitingut jälle allapoole toovad. Muidu oleks masendavalt igav ning pea võimatu ka ülespoole liikuda oma seltskonnast. Ning meie tugevusgrupis ongi enamusel 2 klubi alles jäänud, vaid meist juba möödunud Portugalil ja Rumeenial on rohkem. Otse gruppi kobistanud konkurentsivõimetu klubi toob aga samamoodi reitingu allapoole.

ee Balthazor
Käyttäjä
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> sunnuntai toukokuu 29 - 16:53

See, et mu praegune rivistus saab Meistriliigas silmad pähe ja tõuseb koguni viimaselt kohalt korraks ära, pole üldse hea näitaja. Vastas oli ju mullune teise liiga parim. 

ee Balthazor
Käyttäjä
ee Dünamo Tallinn