Balthazor >>
sunnuntai elokuu 20 - 20:11, Muokattu
sunnuntai elokuu 20 - 21:15 Rahune nüüd heaga maha. Sul on esimesed oma YC10 noored alles 18-19 ning läheb mitu hooaega veel, kuni nad täisküpsust näidata saavad, seni on su staarideks need, kes mujal välja prakeeritud. Oma parematest noortest on veel paremad vaid supertalendid, kelle peale ei hakka turul minugi rahakott. Pea kõigil Meistrika ja pooltel teise liiga klubidel on juba oma kasvandikud põhisse murdnud. Ma kulutasin kah sadu miljoneid omast arust heade noorte ostmiseks, aga ei jõudnud nad isegi vanemas eas Pärnasalu tasemele, kel pole isegi maksimumtalenti ja ainus kaasasündinud spec oli Fit. Pealegi tegu veel suht tavalise YC10 noorega. Nii et oota oma aasta jagu ja vaatame siis.
Ning su meeskond on praegu üsnagi kondine ehk kõhn: piisab ühe mehe väljakukkumisest nagu praegu ning sul pole taktikalisi käike enam kuskilt võtta. Ise heitsid mulle ju kah õhukest keskvälja ette :D Kui igasse liini üks noor talent juurde tuua ning need üles kasvatada, on su meeskond ka stabiilsem.
Põhjus, miks sul Haapsaluga probleemid, on vahest selles, et mõlemad olete tugevalt noorteboonusele lootvad klubid ja tal on talendikamate noorte pink pikk. Nii on temal sama liiki trump mis sul, aga tugevam. Vahel see boonus ei rakendu ja siis tulevadki teil mõlemal sisse kaotused sabaosa tiimidelt.
P.S. Ma ei taha oma üht lemmiktiimi sugugi maha teha, aga näiteks tärnide põhjal jääd sa igas liinis alla igale Meistrika klubile. Mingigi tugevus peaks olema varuks, kuigi sa oled alati olnud veidi tärnideülene nähtus :)