Maan Liettua liiga kausi 68

Foorumi: Sarjafoorumi rss-feed

Keskustele sarjastasi. Ketkä ovat suosikkeja voittamaan sarjan? Ketä nousee/putoaa, miten cupissa menee?

Palaa foorumin etusivulle

Lietuvos lygos - 18 sezonas! (133)

lt Justas >> maanantai heinäkuu 27 - 15:15
Tavo atvejį tai sukčiavimu sunku pavadint, pats veiksmas neleistinas, bet realiai tiesiog norėta atlikti mainus, naudingus abiems pusėms.

Šiuo atveju mažai aktyvus 'manageriai' (99% multi account'ai) prisijungdavo prie boto valdomos komandos ir už ten esančius pinigus pirkdavo konkretų žaidėją, konkrečios komandos, už didesnę nei realią jo rinkos kainą. Taip naudą gauna tik žaidėjus parduodanti komanda, kuri realiai už tokią sumą ir taip lengvai tų žaidėjų rinkoje neparduotų.
lt Justas
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2014-01-08
lt Arunas Valickas Jr. >> maanantai heinäkuu 27 - 17:58
Aisku. Taip tikrai nesunku igyti dideli pranasuma pries varzovus dar. Mano manymu uz tokius dalykus galima duot baudas pvz visi pastatai - 1 lygis, pinigu neatgauni
lt Arunas Valickas Jr.
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-02-07
lt Justas >> maanantai heinäkuu 27 - 21:01
Nu čia būtų jau labai griežta bauda kaip pirmam kartui, bet gal tuomet ir nekiltų noras net bandyt tokių dalykų. Visgi turim ką turim, svarbu daugiau tokių situacijų nekiltų.

Bauda buvo duota, bet piniginė. Ir nebeproto didelė, kadangi būtent šiti transferai nebuvo labai 'pinigingi'.
lt Justas
Käyttäjä
lt Apuokas >> keskiviikko heinäkuu 29 - 13:17
Sutiksiu su Justu, pirmam kartui truputi per daug Arunai tavo pasiulymo ;D

Ziuriu tiek pirmos tiek antros lygos komandos yra labai susispaude tasku atzvilgiu :)
2-troje lygoje 9 taskai skiria 1-7 vietas uzimancias komandos
1-moje lygoje 10 tasku 1-8 vietas.

Pirma karta si sezona islaikiau sausus vartus :), tikiuosi kad komanda prades geriau zaist ;D

Justai, koki si sezona futbola sumastei demonstruot? Nei tau imusa nei pats imusi. Zaidejus i vartus suvarei?
lt Apuokas
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-12-12
lt Justas >> keskiviikko heinäkuu 29 - 20:42
Haha, pas mane pastoviai mažai įmuštų ir praleistų įvarčių, bet šį sezoną tai tikrai įspūdingai varau :D 12 rungtynių jau praėjo, o bendrai sudėjus įmuštus ir paleistus įvarčius vos 15 :D Sirgaliai daug alaus geria per rungtynes bent, nes pačios rungtynės tai nelabai įdomios būna :D
lt Justas
Käyttäjä
lt Apuokas >> keskiviikko heinäkuu 29 - 21:48
Na pas mane irgi neaiskus dalykai vyksta. Si sezona nei ginybos, nei fanu nebeliko. Kur ana sezona 15 kartu sausi vartai buvo, si sezona tik 1 ;D. Kur ana sezona stadionas luzdavo nuo zmoniu ir dar daugumai neiseidavo bilieto isigyt, si sezona visiem vietos uztenka ir dar lieka laisvos.
lt Apuokas
Käyttäjä
lt Justas >> torstai heinäkuu 30 - 09:52
Tai tu gobšuolis gal, bilietų kainas matyt užlaužęs laikai :D

Aš tai va, žmonėm net primokėt turiu, kad pas mane į rungtynes eitų, kur jei bent vieną įvartį pamatys, jau galės džiaugtis :D Bet ir rezultatas yra, va jau užstatytas stadionas naujas ;d
lt Justas
Käyttäjä
lt Arunas Valickas Jr. >> torstai heinäkuu 30 - 15:59
http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/match-5984781
zjbs. Ir tokias varzybas galima pralaimet
lt Arunas Valickas Jr.
Käyttäjä
lt Apuokas >> torstai heinäkuu 30 - 18:15
Justai,
As ne gobsus, tiesiog komanda yra laiminti, todel galiu ir uz bilietus daugiau plest ;D Per daug ispaikinau fanus savo ;D

Arunai,
Visko pasitaiko ;D Ana sezona Mazyliai pralose man po baudiniu serijos.
lt Apuokas
Käyttäjä
lt Arunas Valickas Jr. >> torstai heinäkuu 30 - 21:52
Bet smugiai 20/4
penalty pas mane 4/4 juos 3/4, pramissinau, ir 8 penalty vietoj to jog mustu saugai muse vartininkas...
lt Arunas Valickas Jr.
Käyttäjä
lt Apuokas >> torstai heinäkuu 30 - 23:05
Ana sezona as dauguma laiko atlikdavau maziau smugiu uz oponenta ir pergale issivesdavau. O kas del baudiniu, o tai nera taip kad musa tas kurio pagrindinis skilas yra didziausias? Kazkur skaiciau ir kaip supratau tarkim 5 blocking turi daugiau sansu pataikyt negu 3 scoring baudini ar ne?
lt Apuokas
Käyttäjä
lt Ziu ✔ >> perjantai heinäkuu 31 - 10:18
Ilgam netekus pagrindinio vartininko Debilai ritasi link prarajos - iskritimo is lygos. Bandysiu kazkais suvaldyti ta procesa. Tikiuosi pergales pries Drambli, del kuriu esu beveik uztikrintas, pades man.
lt Ziu ✔
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-11-02
lt Justas >> perjantai heinäkuu 31 - 11:00
Tu ir su savo vartininku tik lygiom sulošei su manim :D
lt Justas
Käyttäjä
lt Apuokas >> perjantai heinäkuu 31 - 11:06
Ziu,
Tavo abu vartininkai gana panasus, dideles bedos nematau ;D

Artejant pardavimu langui reklamuosiu parduodamus zaidejus:
http://rockingsoccer.com/lt/soccer/info/player-849930
http://rockingsoccer.com/lt/soccer/info/player-915918
http://rockingsoccer.com/lt/soccer/info/player-946700
http://rockingsoccer.com/lt/soccer/info/player-878069
lt Apuokas
Käyttäjä
lt Justas >> perjantai heinäkuu 31 - 11:21
Nereik nei vieno bent jau man :/

O dėl tų baudinių tai aš dabar tiksliai irgi nepamenu, bet man atrodo teisingai Apuokas sako.
lt Justas
Käyttäjä