Maan Latvia liiga kausi 24 [2]

Foorumi: Sarjafoorumi rss-feed

Keskustele sarjastasi. Ketkä ovat suosikkeja voittamaan sarjan? Ketä nousee/putoaa, miten cupissa menee?

Palaa foorumin etusivulle

32. sezona (55)

lv Didzis >> torstai heinäkuu 27 - 18:21

es jau biju ierakstijis sev zaudejumu, bet nu randoms vismaz kkur mani nedaudz apzeloja :D:D

lv Didzis
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2014-08-02
lv Gipsons >> perjantai heinäkuu 28 - 06:36

Idiotisms turpinās...

lv Gipsons
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2015-01-19
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv Gipsons >> lauantai heinäkuu 29 - 11:44

Ir noticis brīnums un esmu uzvarējis līgas spēli mājās, joprojām neticu!

lv Gipsons
Käyttäjä
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv Jankzee >> lauantai heinäkuu 29 - 20:04

Ja paskatās sastāvu, vajadzēja līgu ņemt šosezon.

lv Jankzee
Untuvikko
Rekisteröitynyt2014-08-07
lv Qwov >> sunnuntai heinäkuu 30 - 19:35

Visi, kuri Smilteni atstāj bez punktiem, uzkāpjot līgu augstāk ātri atkrīt atpakaļ. Ņemiet piemēru no avotiem, ar Smilteni sitās līdzīgi un tafad jau ir cerībās uz virslīgu. :D

lv Qwov
Untuvikko
Rekisteröitynyt2015-05-25
lv Gipsons >> maanantai heinäkuu 31 - 13:01

Ballīte turpinās... 2 mēģinājums šosezon spēlēt ar play to win, šoreiz mājās pret avotiem un 0:2, atliek vien piebilst, ka spēlēju ar normāliem sitieniem, pretinieks ar riskantiem, sitieni 26:15, aizsistie garām sitieni 14:6, viņa determined keepers nospēlē uz 10 un balle beigta.

Ja kāds redz un var paskaidrot kāpēc nevaru uzvarēt spēles, tad lūdz rakstiet privāti.

lv Gipsons
Käyttäjä
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv Snobs >> maanantai heinäkuu 31 - 19:53

Tur pat pie zīlnieces nav jāiet, lai redzētu randoma klātesamību cool

lv Snobs
Yhteisö-admin
Rekisteröitynyt2015-06-06
lv Citizen Seducer
lv Snobs >> tiistai elokuu 1 - 16:54

Fantastisks drāziens mājās!

Tas brīdis, kad tev ir divi super-sub spēlētāji, pie rezultāta 0:0 viņi nāk laukumā otrajā puslaikā un tu ielaid divus vārtus laughing

lv Snobs
Yhteisö-admin
lv Citizen Seducer
lv Gipsons >> tiistai elokuu 1 - 18:14

Mums veicās cool

lv Gipsons
Käyttäjä
lv FC Jaunmārupes Lauvas
ua Spiegs >> tiistai elokuu 8 - 21:46

Tā kā Avoti man negaidot izvertusies par tiesajiem konkurentiem un visi brīnās kamdēļ tā, atklāšu nelielu noslepumu, lāčiem ausīs ir spēks, bet avotiem taktikā un jūsu vienveidigajā malejā uzbrukumā pret swiperi, kebal, ja zin ka pretinieks spēles ar sw bez dc, tak jabut skaidrs, ka kaut kas pa vidu jaieliek, nevis tupa visus mačus pa malām maukt un brīnīties par randomu

ua Spiegs
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2014-09-16
lv Modžahedi
lv Snobs >> keskiviikko elokuu 9 - 04:53

Spieg, atslābsti, tu redzēji, ko viņš liek swīpera pozīcijā? Tādu diezgan stabilu DCB... 

Un tici man, viens swīpera DCB, bez randoma palīdzības nevarētu sniegt tādus rezultātus 

lv Snobs
Yhteisö-admin
lv Citizen Seducer
lv Gipsons >> torstai elokuu 10 - 11:32, Muokattu torstai elokuu 10 - 11:40

Tas neizskaidro viņa paša spēju gūt vārtus, lielo vārtu daudzumu. Pat, ja neielieku uzbrucēju centrā un nespēju gūt vārtus pa malām,  tur jau nav starpība vai uzbrūku pa malām pret viņa taktiku vai populārāko 5-3-2 variantu, vārtus jāspēj gūt vienādi pret abiem variantiem. 

No pēdējām 4 līgas spēlēm 3 biju vadībā ar 1:0 un beigās divās zaudēju ar 1:2 un vienā neizšķirts 1:1. Divas no tām bija mājas spēles. Ja tas nav randoms, tad nepareiza taktikas izvēle vai robi sastāvā.

Spieg, ko Tu pats gaidi? Sāksi spēlēt, kad būs vairāk laika vai kad kontā būs vairāk miljardu?

lv Gipsons
Käyttäjä
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv Arturs Ivanovs >> perjantai elokuu 11 - 16:55, Muokattu perjantai elokuu 11 - 16:57

Vnk nožēlojami - 22 sitieni pret 2 un rezultāts 1:1, kkāds absurds! Un vēl beigās tik izlīdzināju.

Esmu neapmierināts...

lv Arturs Ivanovs
Untuvikko
Rekisteröitynyt2013-10-16
lv Gipsons >> perjantai elokuu 11 - 19:11

Artūr, tā šeit notiek...pārāk bieži

lv Gipsons
Käyttäjä
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv Gipsons >> sunnuntai elokuu 13 - 10:55

Šodien kārtējā spēle, kurā gala iznākumam loģika ir 0, super.

lv Gipsons
Käyttäjä
lv FC Jaunmārupes Lauvas