Maan Puola liiga kausi 44

Foorumi: Sarjafoorumi rss-feed

Keskustele sarjastasi. Ketkä ovat suosikkeja voittamaan sarjan? Ketä nousee/putoaa, miten cupissa menee?

Palaa foorumin etusivulle

Sezon 29 - dyskusja ogólna (251)

pl Vordum >> sunnuntai helmikuu 5 - 22:03
@Trix sprzedał Kotulskiego bo g2golowa solidarność :D
pl Vordum
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Szakal >> sunnuntai helmikuu 5 - 22:41
Jak taka solidarność to ja też chcę. :D
pl Szakal
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2014-11-10
pl Vordum >> sunnuntai helmikuu 5 - 22:47
No ja już Ci pomogłem...Odpuściłem sobie wypożyczenie tego Hiszpana XD

Zresztą Ty bez kasy jesteś :D
pl Vordum
Käyttäjä
pl Wolni Kłaj
pl Bunoza >> maanantai helmikuu 6 - 05:29
http://rockingsoccer.com/pl/football/info/player-1136495

O niego chodzi.
pl Bunoza
Untuvikko
Rekisteröitynyt2014-02-19
pl Trxior >> maanantai helmikuu 6 - 05:41
No to czemu się dziwisz?
pl Trxior
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-04-20
pl La Zabawa
pl Vordum >> maanantai helmikuu 6 - 06:56
Jeśli to do Bunozy...No to nie no, nigdy cos takiego nie wyskakiwalo więc ma prawo się dziwić...
pl Vordum
Käyttäjä
pl Wolni Kłaj
pl Trxior >> maanantai helmikuu 6 - 07:19
Ale ten zawodnik pod względem gwiazdek jest gorszy niż 4 pomocników pierwszego składu. Po to ktoś wypożycza, żeby był pewniakiem do gry w seniorskich drużynach, a w tym przypadku nie ma pewności dlatego system blokuje. Mimo, że wierzę Bunozie, że u niego rozegrałby te 20 spotkań w lidze to po to jest wprowadzone takie coś, żeby nie było wątpliwości czy będzie grać czy nie.
pl Trxior
Käyttäjä
pl La Zabawa
pl Szakal >> maanantai helmikuu 6 - 07:27
@Kinol, no z tym Hiszpanem to mi się udało. :D

E tam, porobiłem trochę transferów, ale jeszcze mi coś tam zostało, na kogoś mi tam starczy. :D
pl Szakal
Käyttäjä
pl Vordum >> maanantai helmikuu 6 - 07:57, Muokattu maanantai helmikuu 6 - 08:00
@Trix No tak, masz rację...Ale wtedy nie powinien mu wyskoczyć komunikat z blokadą systemu tylko powinien normalnie zalicytować i w tym czwartym tak/nie(chodzi o to czy będzie w podstawowym składzie,nie pamiętam dokładnej nazwy) powinno być nie... Zresztą są taktyki na 5-6 pomocników...I z tego co mi się wydaje dopiero jak wypożyczany zawodnik mógłby być gorszy od pierwszej 5 to wtedy jest za słaby...

@Szakal, mogłeś brać od Nefixa... Sprzedawał solidnych jak na 3 ligę graczy za kilkadziesiąt milionów...
pl Vordum
Käyttäjä
pl Wolni Kłaj
pl Bunoza >> maanantai helmikuu 6 - 09:01
No wlasnie, nie zebym sie wkurzal na to ale pasuje do mojego skladu ten grajek. Chcialem wypozyczyc mida bo taki zyska treningiem a chyba przyjdzie mi kupic kolejnego dziadka. Trudno. Ten system odmawiania klubom swoja role spelnia mimo wszystko
pl Bunoza
Untuvikko
Rekisteröitynyt2014-02-19
pl Trxior >> maanantai helmikuu 6 - 09:14, Muokattu maanantai helmikuu 6 - 09:14
Wypozyczajac ma mieć PEWNOŚĆ gry. Załóżmy, że Bunozie się znudzi, dostanie bana albo nie będzie ustawiać składu. Wtedy z asystentem nie zagra. Zostało to już ograniczone przed licytacja. Nikt z Was nie chciałby wypożyczyć zawodnika, który nie miałby pewności gry w 1 składzie. No chyba, że ktoś wypożycza, bo już miejsca w u21 nawet nie ma.
pl Trxior
Käyttäjä
pl La Zabawa
pl Szakal >> maanantai helmikuu 6 - 10:30
@Kinol, nie no po moich transferach zostało mi 20mln XD
pl Szakal
Käyttäjä
pl Vordum >> maanantai helmikuu 6 - 11:31
@Trix meeeh coś mnie ominęło widocznie, ostatnio wypożyczalem normalnie grajków i mi się dwóch midkow wypożyczyło z czego jeden większość w u-21 zagrał i nikt z tego nie zrobił żadnej afery..
pl Vordum
Käyttäjä
pl Wolni Kłaj
pl Anomander >> maanantai helmikuu 6 - 12:05, Muokattu maanantai helmikuu 6 - 12:07
Patrząc po pierwszych dwóch meczach to mój cel na ten sezon to utrzymanie się w lidze :D

W sumie chyba może to lepiej, odpuszczam sobie walkę o puchary w tym sezonie i w następnym sprzedam większość starszych graczy - co zresztą już w tym sezonie zacząłem robić. Akurat niedługo kończy mi się budowa stadionu, więc całe te pieniądze zainwestuję w poziom 11 - połowę funduszy już mam.
pl Anomander
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-03-05
pl Azmo >> maanantai helmikuu 6 - 12:14
Ciekawych grajków oddajesz. Ten 25 letni obrońca (z umką inteligentny), szybko sie go pozbyłeś...
pl Azmo
Untuvikko
Rekisteröitynyt2013-05-11