Maan Puola liiga kausi 79

Foorumi: Sarjafoorumi rss-feed

Keskustele sarjastasi. Ketkä ovat suosikkeja voittamaan sarjan? Ketä nousee/putoaa, miten cupissa menee?

Palaa foorumin etusivulle

[Sezon VI] Ogólna dyskusja (149)

pl Nurek >> sunnuntai marraskuu 3 - 08:09
Pierwsza porażka od ponad sezonu na własnym boisku :/ Źle się dzieje w ekipie Nurków.

@Sidney

W tym sezonie skupiam się na LE i rozbudowie zaplecza. Może w przyszłym zrobię jakieś wzmocnienia i wrócę do walki o czołówkę tabeli.
pl Nurek
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-02-05
pl KS Nurki
pl Sidney68 >> sunnuntai marraskuu 3 - 09:56
W Pucharach zawsze brylowałeś więc i tym razem jestem o to spokojny. W LE wyjdziesz z grupy na bank. A jeden przegrany meczyk u siebie nic nie znaczy bo reszta jest Twoja !!! POWODZENIA...
pl Sidney68
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Markowski >> sunnuntai marraskuu 3 - 16:40
Dzisiaj bardzo ważne zwycięstwo z Cracovią na wyjeździe :) Cieszy mnie ta wygrana, jutro też ważny mecz z beniaminkiem ligi Kotem Haroldem. Oby nie namieszał mi za bardzo w planach :)
pl Markowski
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-02-09
pl Nurek >> maanantai marraskuu 4 - 09:28
Bramkarz Sarmacji wreszcie pokonany :D Tylko dlaczego Tomplus skosiliście mi najlepszego piłkarza już na początku meczu? Masz szczęście, że wygrałem, bo już miałem z kumplami wybrać się na poszukiwania do Będzina ;)
pl Nurek
Käyttäjä
pl KS Nurki
pl Tomplus >> maanantai marraskuu 4 - 13:54, Muokattu maanantai marraskuu 4 - 15:38
Masz szczęście że popełniłem błąd i wykonałem zmiany po 45 minutach, niepotrzebnie obronę ściągnąłem, bo potem przestali grać jak należy.

A twój pomocnik* mnie wyrolował, wziął kasę a sam symulował na boisku że go brzuch boli i musiałeś ściągnąć, ktoś go ścignie kiedyś :p
pl Tomplus
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Nurek >> maanantai marraskuu 4 - 14:47
Tego fragmentu z moim bramkarzem nie rozumiem, a prawdę mówiąc fragmentu "niepotrzebnie obronę ściągnąłem" też ;p Chodzi Ci o tego jednego obrońcę, którego zmieniłeś? To nie on faulował i dał mi karnego :D
pl Nurek
Käyttäjä
pl KS Nurki
pl Tomplus >> maanantai marraskuu 4 - 15:41
Ostrowski i Koprowski to defensywa, więc dlatego piszę obrona.
A ze to nie Koprowski to wiem, tylko że gdyby nie te roszady to Girle nie skosiłby twojego kopacza.
pl Tomplus
Käyttäjä
pl Sarmacja Będzin
pl Nurek >> tiistai marraskuu 5 - 09:40
Oj takie sobie gdybanie. Gdybyś nie skosił mi Mężydły w 10 minucie, to dużo wcześniej bym strzelił i bez karnego. A co! Też sobie pogdybam ;)
pl Nurek
Käyttäjä
pl KS Nurki
pl EGS >> tiistai marraskuu 5 - 14:18
a ja gdybym wygral wszystkie mecze to BYM BYL liderem:) heh. grunt ze wygram jutro:p
pl EGS
Käyttäjä
pl Nurek >> tiistai marraskuu 5 - 15:01
Wszystko na to wskazuje, że wygrasz, ale może będzie niespodzianka :)
pl Nurek
Käyttäjä
pl KS Nurki
pl Sidney68 >> tiistai marraskuu 5 - 20:44
Mam prośbę. Przestańcie tak poniewierać Cracovię. Dajcie jej wyjść ze strefy spadkowej. Podajcie nr. konta gdzie mogę złożyć oficjalną "prośbę" w tej smutnej sprawie !!!
pl Sidney68
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Nurek >> tiistai marraskuu 5 - 20:55
Przelej kasę na konto Cracovii, może zrobi jakieś wzmocnienia.
pl Nurek
Käyttäjä
pl KS Nurki
pl Nurek >> keskiviikko marraskuu 6 - 10:00
@EGS

Niestety bez niespodzianki.
pl Nurek
Käyttäjä
pl KS Nurki
pl Tomplus >> keskiviikko marraskuu 6 - 12:14
No kurde.. nie udało się Pioniera pokonać w tym sezonie, ale znowu trudny mecz: porażka tylko 1:0.
pl Tomplus
Käyttäjä
pl Sarmacja Będzin
pl EGS >> keskiviikko marraskuu 6 - 13:32
Nurek a wlasnie ze moja wygrana z Toba to niespodzianka:)
pl EGS
Käyttäjä