Maan Romania liiga kausi 41

Foorumi: Sarjafoorumi rss-feed

Keskustele sarjastasi. Ketkä ovat suosikkeja voittamaan sarjan? Ketä nousee/putoaa, miten cupissa menee?

Palaa foorumin etusivulle

Sezonul 51 (117)

ro Jeicky >> torstai huhtikuu 30 - 20:58

Eu verific toate ligile de la noi, azi a fost "derby" in liga 3 cu 2, Deva a pierdut acsa 0-3 cu Baia Mare si baimarenii s-au apropiat la un punct.

ro Jeicky
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Jeicky >> perjantai toukokuu 1 - 18:51

CSM Brasov, am vrut sa scriu aseara uluitorul parcurs din campion, dar vazand ca urmeaza azi meciul impotriva celor de la Recas, am zis sa nu-i distrag atentia :), dar nu s-a oprit aici si a mai facut o "victima".

In ultimele 12 etape nu a pierdut si a castigat 9 meciuri (printre care Blackart si Bucovina) si a terminat 3 la egalitate cu HDIT, Craiova si Recas.

Felicitari domnule Marlais !!!

ro Jeicky
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Marlais >> perjantai toukokuu 1 - 19:44

Multumesc de felicitari, pot sa ma laud sezonu asta ca doar o singura echipa a reusit sa ma bata de 2 ori (Scandurica asta cu echipa de scanduri).

ro Marlais
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2016-03-06
ro CSM Brasov
ro naitor14 >> lauantai toukokuu 2 - 17:50

Ce pot spune am si eu o echipa de scanduri dar cand prinde o scandura mai buna produce minuni.(cel putin asa a fost sezonul asta)

ro naitor14
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2017-12-04
ro FC Scandurica
ro RSM >> lauantai toukokuu 2 - 18:11

Să fie cât mai multe sezoane ca ăsta, cu suspans până la final. Pentru asta e nevoie ca echipele de mijloc să faulteze echipele de sus :)

Păcat că nu avem 5 locuri în cupele europene..

ro RSM
Yhteisö-admin
Rekisteröitynyt2013-03-19
ro RS FC
ro Geweer >> lauantai toukokuu 2 - 21:07

Stii cum se zice "ulciorul nu merge de doua ori la apa", mai greu sa mai prind asa meciuri cu noroc si sa ma mentin asa sus pana la final.

ro Geweer
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2016-03-06
ro Fc Blackart
ro RSM >> sunnuntai toukokuu 3 - 19:55

Şi gata, s-a făcut linişte :)

Felicitări eupoli pentru titlu, spor celor care vor participa în cupele europene.

ro RSM
Yhteisö-admin
ro RS FC
ro Luiza Campioana >> maanantai toukokuu 4 - 10:39

Salutare ! Mai am un hop,relativ usor,dar sper ca ai mei nu au petrecut pana tarziu si castiga meciul. Am avut parte de meciuri frumoase in liga a 2 a ,dar e liniste pe forum :) 

Felicitari eupoli pt titlu,succes tuturor in cupe!

ro Luiza Campioana
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro RSM >> maanantai toukokuu 4 - 17:57

În ultimele 3 meciuri împotriva lui HDIT am parte de aceeaşi poveste: deschid scorul şi mă egalează imediat din repunerea de la centru..

ro RSM
Yhteisö-admin
ro RS FC
ro Luiza Campioana >> maanantai toukokuu 4 - 20:05

oleeee ! cel putin pt un sezon o sa fiu in prima liga ! :)

ro Luiza Campioana
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Vlad >> tiistai toukokuu 5 - 04:08, Muokattu tiistai toukokuu 5 - 04:09

Cu emotii in prima parte a campionatului unde lupta pentru primul loc a fost foarte stransa, intr-un final am reusit sa fac suta si sa merg in liga a 2 a. Acolo o sa ma astepte o lupta crancena pentru supravietuire unde pustanii mei o sa incerce sa scape echipa de ultimele locuri.

Ps. @Raderian Pe cat de mult imi doresc sa mergi mai departe in prima liga si sa te dezvolti cat mai repede, tot atat de mult imi doresc sa si ramai sa am cu cine sa ma distrez si eu :))

ro Vlad
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro eupoli >> tiistai toukokuu 5 - 06:18, Muokattu tiistai toukokuu 5 - 06:21

Felcitari tuturor pentru un sezon disputat si un forum activ cum n-a mai fost de sezoane bune. 

Felicitari Luiza si bine ai revenit, felicitari Vlad pt promovare, te asteptam in liga 1, ai o echipa cu viitor!

@Marius - nimic de zis, e complet aiurea chestia aia, ai toate motivele sa te enervezi.

Hai sa avem bafta in cupele europene si multa bafta celor care disputa meciurile de baraj.

PS: am dat drumul la Football Academy lvl 3, sa mai urcam la statisticile alea :P

ro eupoli
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-05-23
ro AC Recas
ro Raderian >> keskiviikko toukokuu 6 - 16:50, Muokattu keskiviikko toukokuu 6 - 16:50

Am mixed feelings legate de promovare, mai ales ca echipa nu e pregatita pentru divizia superioara, lotul e net inferior la ce vad pe acolo. Dar sa vedem cum va fi barajul cu echipa din A, daca voi castiga poate sunt totusi sanse sa prind sezonul viitor locul 17 :))

ro Raderian
Untuvikko
Rekisteröitynyt2019-08-30
ro Andrei >> torstai toukokuu 7 - 18:45
Salutari din Liga 3. Poate Liga 2 ... sa vedem. Poate ca n-ar fi rau un sezon in Liga 2, chiar daca retrogradez inapoi.

Acum, sa punem echipa la punct.
ro Andrei
Untuvikko
Rekisteröitynyt2014-08-30
ro Vlad >> perjantai toukokuu 8 - 04:59

Salut Andrei si bine ai revenit in Romania :)

Ma bucur ca sunt manageri romani care se mai intorc in tara lor. Te astept in liga a 2 a, o sa te ajute foarte mult financiar si la popularitate.

Eu unul mi-am setat un obiectiv ca in 10, maxim 15 sezoane sa avem si noi 5 echipe in cupele europene, dar asta depinde numai de noi :)

ro Vlad
Käyttäjä
Rekisteröitynyt2013-05-17
ro Universitatea Craiova