Forum: Hongrois rss-feed

Ceci est le forum de discussion général en hongrois. Lorsque vous écrivez sur ce forum, vous devez écrire dans cette langue. Les messages dans d'autres langues peuvent être effacés sans vous en informer. Le forum utilise des sous-sections pour vos messages avec différents sujets et objectifs. Merci de laisser vos messages concernant les problèmes dans la section problèmes et de prendre votre temps pour comprendre oú les autres messages doivent aller.

Hongrois >> Discussion générale

Szezonális elvárások (35)

hu MacikaG >> mardi mars 28 - 06:24
Az elvárások nem változtak idénre sem, a dobogó kell és vele a nemzetközi indulás. A cél persze az arany, de Roxy és Mecsek jobb esélyekkel indul szerintem.
hu MacikaG
Administrateur de communauté
Enregistré2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu huzzunkbele >> mardi mars 28 - 11:21
Az idei évben is a dobogó az elvárás, a bajnoki cím a cél, de Roxyt tartjuk esélyesebbnek.
hu huzzunkbele
Confirmé
Enregistré2013-08-02
hu Uchiha Itachi >> mardi mars 28 - 12:05, Modifié mardi mars 28 - 12:16
Miért van az hogy én kezdeményeztem a játékost de mégis 46% csak az esély

-Ezt nem itt kellene kérdezned, hanem mondjuk a Kérdések részben, vagy az átigazolásnál - macikag
hu Uchiha Itachi
Confirmé
Enregistré2017-03-09
hu Imi >> vendredi février 2 - 11:50

Idén az elvárás, hogy felkészüljünk a 2. osztályra :)

5 védő távozott az első csapatból, 4 ifista a tartalékból és 1 rutinos hátvéd a Ferencvárosból érkezett a helyükre. A csatáraim öregszenek és már gyengülnek, a fiataloknak pedig még fejlődniük kell. Ezen tények ismeretében megcélzom az utolsó helyet.

hu Imi
Confirmé
Enregistré2015-05-14
hu kutasi zoltán >> vendredi février 2 - 12:46

Bentmaradás a cél nálam . Esetleg középmezőny ha összejön

hu kutasi zoltán
Confirmé
Enregistré2013-07-10
hu MacikaG >> vendredi février 2 - 20:50

Az elvárás nemzetközi indulási hely , ami top5 helyezéssel egyenértékű, vagy kupagyőzelem. :-)

De simán lehet 10. hely is:-(

hu MacikaG
Enregistré2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu Barca333 >> samedi février 3 - 22:41

Cél a dobogó és bejutás az EL csoportkörbe. Azért a sorsoláson sok fog múlni ez utóbbinál.

hu Barca333
Confirmé
Enregistré2013-07-02
hu huzzunkbele >> mardi février 6 - 08:55

Jelentősen gyengült a csapat, így csak a dobogó a cél és a top 5 az elvárás.

hu huzzunkbele
Confirmé
Enregistré2013-08-02
hu Imi >> lundi mars 26 - 10:51

Idén a biztos bentmaradás a cél. Nem tervezek leigazolni senkit, a kiöregedő játékosokat saját ifikkel pótolom.

Másik csapatomhoz sikerült egy brazil szinten is jóféle csatárt igazolnom, cél az 5.-6. hely.

hu Imi
Confirmé
Enregistré2015-05-14
hu Zsone >> mardi mars 27 - 09:56

Hát tavalzy nem a legjobb szezonunk volt.Az idén a BL helyekre szeretnénk odaérni.

hu Zsone
Confirmé
Enregistré2016-07-14
hu Barca333 >> mardi mars 27 - 16:32

Nálam a fő cél idénre hogy sikeresen állítsak mind a 30 meccsre csapatot :)

hu Barca333
Confirmé
Enregistré2013-07-02
hu Imi >> lundi mai 14 - 19:35

Idén az elvárás hasonló, biztos bentmaradás. Tavaly sikerült biztató jeleket mutatni játékban, begyűjtöttünk egy-két nagyobb skalpot is, a kupában is az elődöntőig meneteltünk és ott is csak a 11-es párbajban maradtunk alul. Lassan teljesen saját nevelésű játékosokból áll a keret, illetve szeretném folytatni az infrastrukturális fejélesztést.

Második csapat, FC Kolonista (Brazilia): Sikeres szezont zártunk, még ha a bajnoki helyezés nem is ezt mutatta: sikerült elhódítani a kupát és a Dél-Amerikai liga csoportköréből éppenhogy csak lemaradtam a továbbjutásról. A nemzetközi szereplés viszont rányomta a bélyegét a bajnoki szereplésre, rövid volt a kispad. A csoportkör után nagy hajrát indítottunk és a 13. helyről sikerült a 8. helyre feltörnünk a Brasileirão-n. A tanulságokat levonva bővítem a keretet, hogy a kettős terhelés mellett tudjak valamelyest rotálni.

hu Imi
Confirmé
Enregistré2015-05-14
hu MacikaG >> mercredi mai 16 - 21:35

Össze kéne szedni a 11-es stadionra a pénzt, csak nem veszik a drága játékosaimat...

hu MacikaG
Enregistré2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu kutasi zoltán >> jeudi mai 17 - 09:53

Nekem erős középmezőny az elvárás. Extraként borsot törni a felsőház orra alá, hogy izgalmas legyen a szezon :)

hu kutasi zoltán
Confirmé
Enregistré2013-07-10
hu zizais >> jeudi mai 17 - 18:26

Nekem a dobogó a cél, most inkább a saját neveléseimet szeretném beépíteni, ügyes gyerekek, remélem hálásak is lesznek :-D

hu zizais
Confirmé
Enregistré2013-02-07
hu Roxolan's