dvanaise >>
dimanche novembre 18 - 22:09, Modifié
dimanche novembre 18 - 23:09 Е можеше да стигнеш до равен, имаше своите шансове - например пропусната дузпа. Съдията определено беше твой човек, две дузпи ти даде, 5 жълти картона на мен, само 3 на теб хем че игра с преса, жълт картон за мой играч при положение че твой го бутна в твоето наказателно, абе изобщо имаше своите шансове. Ама аз си викам, този Баланте на толкова отбори им свърши работа срещу теб, та на мен ли няма да свърши, заведох го в една кръчма, след това във втора и се разбрахме :)
Сега по-сериозно. Сериозен отпор ми даде. Смятах че мача ще е по-лесен с оглед на това че много отбори взеха лесни победи срещу теб. Дори се надявах да наваксам малко с головата разлика, но нещата не се случиха така както ми се искаше. Към края на мача си рекох не взема ли 3 точки направо загивам. Е взех 3 точки, но Хамбургерите май ще излязат печеливши от мача ми срещу теб. Редно е да вземеш 3 точки от тях и сме квит
П.П. Все още смятам че Баланте може да се окаже доста полезен играч ако го пуснеш като десен защитник например. Има специалитет персонален пазач, което не върши работа в наказателното поле и е агресивен, което го прави по-силен, но ако е в наказателното поле ти дават дузпа