Championnat de Estonie saison 39

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

H62 (39)

ee onuelver >> jeudi novembre 4 - 22:23, Modifié jeudi novembre 4 - 22:24

Poolik ei tohiks küll 30selt ära vajuda eriti kui ST veel on. Alkohoolikutel Jaansoo saab kohe 32 ja toidab kenasti. Pead ehk taktikaid muutma? Akadeemiad tõstsid muidu vanusepiire edasi paar aastat ning 30 oli juba ennegi vist poolikutel veel norm olemise aeg. Kunagine imemees Kuusk oli minu arvutuste järgi 31selt veel miljardäridest Michael Jacksoni eestki tegija. Ning seejärel Argentiina liigas mõni hooaeg.

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee onuelver >> lundi novembre 8 - 14:49

See Chulkov on tõeline loodusõnnetus. Panin ta poweri trenni järel mängu ja iga kord kui tema lähedal vastane palli sai siis ka värav löödi. Mõtlesin just et vahetan meeskonna aluspükste värvi lõpuks ära preemiaks kuid mitte pärast tänast esitust! Sai poole peal korra veel 6. ära käidud küll ent nagunii olen lõpuks ikka 9. tagasi nagu mullu. 

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Balthazor >> lundi novembre 8 - 17:49

Oli mängija turul 229M eest, mõtlesin et kas teen bidi. Lasin hinnal langeda ja tegin siis eile hommikul bidi 183M peal, kuid õhtuks oli keegi 6. bidi ka teinud ning hind tagasi 229M peal. Tegin siis hommikul bidi, % olid 43:57 ühe Aasia klubiga ning õhtul vaatan, et läheb Leedusse 285M eest.... Läinud järjekordne mängija, kes võinuks mu klubi siit 7.-9. kohtadelt tulevikus kenasti ettepoole kergitada. Ei saa neid tippe kätte kedagi.

ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> lundi novembre 8 - 22:07

Ma neid suuri transfere väga pole riskinud pärast seda kui kogemata ühe mõtetu hiinlase 200M eest soetasin. Ning pärast toda pole vist laenule ka kedagi võtnud sest laenust too jama alguse saigi- pidin duublisse laenama aga ei vaadanud kumb klubi aktiivne oli ning nagu laenul ikka- bid põhja. Aga praegu pole väga pappigi uuteks suurteks ostudeks. Pealegi tahaks hoopis akadeemiat level 4 peale saada aga siis pean pool satsi maha müüma ja pikemalt teise jääma. Järgmine hooaeg võib olla nagu eelmine ning Anarch pole nii nõrk kui Navi mullu ja lükkab vb mu välja hoopis- siis läheb loomulikult pakk mehi müüki. Nii kalleid teises liigas pidada on lollus kui siingi vaevu plussis püsin.

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee onuelver >> mercredi novembre 10 - 21:21

Mu ründajad on nüüd maha surnud või?? Kolmas mäng järjest nullil kui sai loota et ehk võitlevad mõne punktigi eest.

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Balthazor >> samedi novembre 20 - 10:37

Irooniline, et eile võitsin botti bot lineupiga. Tervikuna on hooaeg tagasiminek mullusega võrreldes ning lati alt läbi rullimine. Peaks suutma heidelda rivistuse poolest vähemalt 5. koha eest, aga ju annab Tammleht-Onyali telje vanus ikka nii palju tunda juba. Safa on Tammlehest selle hooajaga möödunud ning minu üllatuseks tegi sel nädalal koondisedebüüdigi, Türgis ju kasutajaid-kasvatajaid jagub ning koondis kuulub maailma esikümnesse juba hulk aega. 

Potentsiaali tõusta peaks olema: järgmise hooaja alguseks peaks olema blackstar igas liinis, sest ka värku ja 2 kaitsjat on ületanud 19* piiri ning nende "parim enne" on veel ees. Ma ei ole kindel, et Anders Neemelol on perspektiivi jõuda kunagi ML tasemel värkuks, koondisesse kohe kindlasti mitte, selleks peab asi olema väga hapuks läinud. Tõenäoliselt ootab 22selt ees turg. Aga teistes liinides on ka noori kogutud, kel klubis võiks tulevikku olla.

ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> samedi novembre 20 - 16:17

Ma pean lootma et Chargers saaks Reinhardilt punkte muidu läheb väga raskeks 9. kohalt veel tõusta. Omal võib mingi lisa tulla vaid 4 viimasest voorust.

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Balthazor >> samedi novembre 20 - 20:50

Võidad kõik nood 3 mängu ja võid 7. olla, kui mina ja Reinhard ülevaltpoolt punkte juurde ei saa. Reinhardil ongi altpoolt veel vaid sinuga mängida. 

ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> lundi novembre 22 - 16:19, Modifié mardi novembre 23 - 21:30

Haha mina ja 3 võitu järjest?

...eriti kui mitu mängu järjest ei saada ühtegi lööki postide vahele kirja siis pole ju mingit võimalust võita kedagi.

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee onuelver >> vendredi novembre 26 - 04:40

Nagu ma ütlesin. Isegi siis ei suudeta võita kui vastane selleks kõik teeb. Jäävad ikka oma roosade pükstega edasi.

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Balthazor >> vendredi novembre 26 - 05:04

Veel jääb sul ju võimalus võita FC Pusa ära :D Muideks, viimati jõudis 9. koht 27 punktini hooajal 44. Loodetavasti pole lõpplahendus sama. 

ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> vendredi novembre 26 - 13:48

Mul peab Puka vastu 8* poolik hakkama saama :D

ee Taavi
Administrateur de communauté
Enregistré2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> samedi novembre 27 - 09:42

Mul oli 8* värku, tõi ikkagi punkti koju.

Kontrollisin üle, et pärast 37. hooaega ongi tänavu alles teine kord, kui 9. koht jõuab 30 punktini. Ning mõlemal korral sama meeskond. Mõnelgi korral pole isegi 20 punkti kokku tulnud. 

ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee djdurex >> dimanche novembre 28 - 11:34

Ma katsun mõnest lahti saada ja nooremaga asendada, enne kui uuesti ülesse üritan tulla. Peab end turul aktiivsemaks sundima.

ee djdurex
Confirmé
Enregistré2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee anarch37 >> jeudi décembre 2 - 15:53

Mida kuradit,ma pole vapsee mänginud,vaid bot lineup ja tõusin üles,mingi nali....

ee anarch37
Confirmé
Enregistré2013-05-26