Championnat de Estonie saison 51

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

H58 (81)

ee onuelver >> jeudi avril 29 - 03:49

Kust see ime ehk värav tuli? 

Mott on mul eelkõige duubli pärast veel sest seal näen potentsiaali edasi liikuda. Kui huvi vähenema hakkab siis loobun enne kohalikust klubist millega ma nagunii palju edasi areneda ei saa.

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Kaarel >> jeudi avril 29 - 08:22

Õnne Taavile tiitli puhul!

Motivatsiooni ei ole.
Järgmise treeningkeskuse jaoks ma raha koguda ei taha.
1. Põhjus - See aasta aega ootamist ei tasu ära, et olla enam-vähem konkurentsis (aga mitte tipus).
2. Põhjus - sest et laps on tulekul ja ma ei tea kas ma siin natukese aja pärast üldse mängin seda.

Vincent on ka läinud, ei oleks üldse üllatunud kui varsti selle mängu kogukond kokku kukub.

Kui peaksin quittima, siis võin oma kasutaja kellelegi üle anda, kui tahate. Kuigi no see reeglite vastane. 

Hetkel motiveerib Euroopa liiga, sest seal on võimalik vastaseid üllatada ja reitingut tuua.

ee Kaarel
Confirmé
Enregistré2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee plarts >> jeudi avril 29 - 16:16

mina hetkel ei plaani loobuda

ee plarts
Confirmé
Enregistré2013-02-21
ee FC Veenus
ee Taavi >> jeudi avril 29 - 22:10

Mind motiveerib kogukond ja Eestile eurokohtade tekitamine , CLi võitmiseks midagi enam ette võtta aint ei viitsi sest see ju korralik 20 hooaja projekt. Parem vast võtta viimast ja pigistada torust maksimumi kuni lõpunis

ee Taavi
Administrateur de communauté
Enregistré2014-01-17
ee FC Pusa
ee djdurex >> samedi mai 1 - 10:07, Modifié samedi mai 1 - 10:09

Ma tiksun vaikselt ja vaatan, mis edasi saab. Hakkab huvitavaks minema, kuna mingid väikesed võimalused, et võin ka mõne hooaja jooksul siia sattuda. Siis on huvitav, et kas mõni punkt ka tuleks. Üleval tappa saada tuleks mull vist kasulikum, kui all bottide vastu 65k koguda. Keegi matas kõvem arvutab ehk välja, kui 3 vastasega tuleb

120000 € 8 134 557 € 3 456 235 ja 6 vastasega 

65340 € 4 429 266 € 1 881 920
ee djdurex
Confirmé
Enregistré2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee onuelver >> samedi mai 1 - 11:19

Iga vastasega on ju 2 kodumängu. Nende arvude juures korrutad esimesi 6 ja teisi 12ga ning ongi kogu piletitulu käes. Kui esimesi korrutada 18ga saad palju võiks üleval tulla sul. 

11590792x18=208,6M potentsaalselt

Praegu saad 145,3M ehk üle 60M vähem ja tv-raha ligi 14M. Pea veerand tulu vähem sest sul popularity jube madal. Ma saan Albaanias bottide vastu ka oma 110k rahva kokku tänu popularityga tööle. Kunagi arvasin et seal on võimatu 200k statat ehitada aga nüüd näen et pole see sugugi võimatu. Kui CL väga hullu vastase saan siis tuleb seal noorenduskuur

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Balthazor >> samedi mai 1 - 18:09

Mul on viimasel ajal probleem, et ei jõua nii tihedalt sees käia kui ehk peaks. Muidu tunnen, et asjad lähevad tõusvas joones, kuigi aeglaselt nagu mulle tüüpiline. Pigem oleks plaan kunagi, kui kõik ohtlikumad loobunud on, ka mõni tiitel juurde hankida :D 

ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> dimanche mai 2 - 20:50, Modifié dimanche mai 2 - 21:03

Ilma põhivärkuta kes nädala jooksul juba teise vigastuse üles korjas ning just nendeks mängudeks kust võinuks ehk mõni punkt tulla polnud loomulikult midagi head oodata. Oleks siis ülejäänud meeskondgi tasemel olnud. Peab ikka suurema puhastuse tegema. Vanureid kõvasti välja lööma ning vaatama kas noortega saab Navist jagu või mitte. Selge et hetke 60 milli pealt ei saa meeskonda tugevamaks kuskilt otsast. 

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Balthazor >> lundi mai 3 - 04:24

Playoffe pole sul vaja karta, ei Chargers ega Torni taha siia üles tulla ning teevad kõik selle vältimiseks. Navist oled sa niigi klassilt üle. Ning üleval on rahaliselt parem olla, nagu sa isegi arvutasid. 

ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee djdurex >> lundi mai 3 - 09:02

Mingi ime läbi olen siia sattumas. Eks elab üle. Mõne vanuri ehk vaatab ka juurde, kuigi suurt vahet vist polegi.

ee djdurex
Confirmé
Enregistré2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee Balthazor >> lundi mai 3 - 17:05

Austrias teevadki mitmed hiinlased kõrgliigasse "rahareise": võidavad odavate vanurite abil teise liiga ning siis müüvad kogu rivistuse maha ja mängivad hooaja vaid noortega, lõpetades reeglina 0 punktiga ja jäädes ka järgmisel hooajal teises liigas kuhugi lõppu. Aga üleval on neil staadion pidevalt täis, tuleb raha ja teevad järgmise staadioni taseme ära ning ehk veel midagi. Punktide ja TV-raha peale nad ei mõtle, kuigi too staadion pole siis sugugi level 10, vaid mõnevõrra väiksem.

ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> vendredi mai 7 - 15:31

Playofile lähen pisut eksperimentaalse rivistusega kus noori veits rohkem. Läheb nagu läheb. Kui allesjäävad vanad välja ei kanna saavad müüki ning jäävad ainult noored.

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Taavi >> vendredi mai 7 - 15:55

Mis seal eksperimenteerida on , kellel kõige rohkem tärne,passing,scoring jne on paremad kui nendel kellel vähem , väga lihtne mäng :D

ee Taavi
Administrateur de communauté
Enregistré2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> samedi mai 8 - 10:02

See veel puudub, et mu hooaeg päris ettemääratuks kujuneks: 8 võitu ja 28 kaotust. No mingid punktid ehk ülevaltpoolt korjan ka juurde, hetkel saan ainult müüa mängijaid, kuna raha läks akadeemia alla. Pigem trimmin siit-sealt mõne mehe müügiks, et ehk TW lõpus saab ühe talendi ka kuhugi juurde. Duublis saan natuke rohkem laiutada.

ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> samedi mai 8 - 13:51

Proovida ju noori tuleb ning et kuidas see segu vanadest ja noortest toimib pluss veel midagi. Tärnidelt peaksin üle olema ka nii aga...no väga ei tõmba neid mänge võitma ning kõrbemine "peaks võitma" rivistuses annab ettekäände külmavereliselt kõik vanad turule peksta. Üleval ei tahaks nullhooaega teha samas. Kolm venda on niigi müügis juba paar päeva olnud ning pappi on liiga vähe et kedagi normaalset osta. Vaatamata sellele et eelmine hooaeg sai kaks vanakest juurde ostetud kes pidanuks meeskonda kindlasti tugevndama jäädi tasemelt ülejäänutest veel kaugemale maha. Ainult noortega siin üleval pole kerge isegi 10p piiri ületada sest eks Navi tahab ka mõnda punkti. Ning üleval pole lineupiga ka küllalt vabadust: kui tean et saan Pusalt või Veenuselt nagunii oma 0-4 ära siis oleks ju norm tuua siis kui mäng läinud noored sisse aga board pistab ruigama kergesti. 

ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02