Championnat de Estonie saison 73 [2]

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

Hooaeg 15 (56)

ee Balthazor >> samedi mars 7 - 20:29
Kurat...8:0 ja pooled väravad poolkaitsjailt. Asi kisub hapuks. Lähemad konkurendid oskasid veel kaotada ka. Mitme vooru töö tühja läinud.
ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> jeudi mars 12 - 17:47
Ups, just hakkas lootus tekkima...
ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Andy >> vendredi mars 13 - 00:25
Mul poisid üllavalt hästi tassinud !
ee Andy
Novice
Enregistré2013-07-25
ee anarch37 >> samedi mars 14 - 05:33
no kurat...kuidagi oskan kõik mängud ära käkkida...
ee anarch37
Confirmé
Enregistré2013-05-26
ee Balthazor >> samedi mars 14 - 05:37
Täna siis dilemmamäng: võimalus rivaal järgi lasta, kuid tahaks teda kord ka võita lõpuks. Vaatan, kumb soov õhtaks peale jääb.
ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> samedi mars 14 - 17:54
Ja sa räägid et ei saa üleval hakkama :D kurat vaata mis punktid sul võiks juba olla, kui normaalse rivistusega mängiks.
ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> samedi mars 14 - 21:40
Mulluse eel arvasin ka, et suudan väärilisemalt esineda, aga tutkit. Vaid lõpu eel tekkis korraks moment, et ehk... Mu praegune rivistus on veel nõrgem kui mullune, aga teised on vahepeal tugevnenud veel, ma oleks tõenäoliselt seal kindlamalt viimane kui mullu. Vahest järgmise hooaja järel võiksin olla kuidagi konkurentsivõimeline.
ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee anarch37 >> dimanche mars 15 - 05:42
:D sa ikka kindlasti ei taha kõrgemasse liivakasti mängima minna,mis kooseisud sul ikka mängudes :D
ee anarch37
Confirmé
Enregistré2013-05-26
ee Balthazor >> dimanche mars 15 - 06:50
No põhimeestel on 20 mängu juba käes valdavalt ning noortestki on just värkudel trenni vaja. Kõrgemal sai mullu ära käidud ning mu koosseis sinna ei kõlvanud, seega noorendasin, kuid praegu on neil liiga vara tagasi minna, ma ei saaks mullust tulemustki kätte.
ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> lundi mars 16 - 17:32
Jube, nüüd ka Arsoyevil nullimäng kirjas oma 1,85*-ga. Ei pääse ma oma järgmisest saunahooajast nii kuhugi.
ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> mardi mars 17 - 05:54
Aga katsu teiseks jääda ning siis playoffidega üles minna siis ju on keegi sust nõrgem ja sa ei jää viimaseks, vist pole järgmine hooaeg kaht ülestahtjat ka kes su tagasi kukutaks.
ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Balthazor >> mardi mars 17 - 09:58
Muide, viimane kord tõusti playoffidega üles 8. hooaja järel, mil 9. kohale jäänud klubi playoffis ise vabatahtlikult kaotas. Üldiselt siin mängus peab altpürgija olema selleks selgelt parem, ei piisa võrdne olemisest, sellepärast Prantsuse jmt liiga omad on tahtnud playoffide kaotamist et mingid nõrgad jäävad korduvalt püsima tänu nendele ega lase altpoolt tugevamaid üles. Aga muidu huvitav idee :D ainult et väga raske teostada- Aashole on saanud omale väravavahi kellest mullu oli tõsine puudus, seega on ta mullusest tugevam, mina aga mitte.
ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> mercredi mars 18 - 11:15
Krt, vigastus ja liigne kaart just neile, keda vaja õhtul ka u21-s mängitada.
ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> mercredi mars 18 - 17:44
Hull liiga teil tõesti, mõni mängitab mehi lausa valel kohal, et vaid mitte tõusta.
ee onuelver
Confirmé
Enregistré2014-09-02
ee Balthazor >> mercredi mars 18 - 18:45
Misasja? Kes mul valel kohal mängis? Enda meelest olid kõik õigetel.
ee Balthazor
Confirmé
Enregistré2013-12-01
ee Dünamo Tallinn