Miskit vist siin Chelseale ei meeldinud, tahab nii väga tagasi 2. liigasse, et laseb asemele meeskonna, kes hooaja algul kartis 2. liigast väljakukkumist. Milline õnn, et suutsin esimese playoffi ringi ikka kaotada, muidu peaksin mina siin järgmisel hooajal maadlema 10 punkti künnisega.
See tähendab vist, et järgmisel hooajal pole vist tabeli lõpuosa nii pingeline kui tänavu: viimane tiim paistab suht kindel olevat, küsimus on, kas 9. koha tiimi tahab alt keegi välja vahetada. 2. liigas peaks eeldatavasti võidu eest heitlema Viljandi ja Chelsea, kuid kas viimane tahab kohe tagasi ikka tulla, kui on siit vabatahtlikult lahkunud. Minu jaoks oleks ikka liiga vara naasta (seda näitas ka karikamängu saun 1:7, kus mu meeskond kindlasti ei mänginud halvasti, aga tasemevahe oli selline), võimalik, et Veeriku või Torni hauvad vastavat plaani, kuigi nende tase ehk ei küündi sinnani, et Meistriliiga 9. tiim välja puksida, kui too ikka tahab püsima jääda.
Loodetavasti suudab Torres järgmisel aastal siinse foorumi paremini käima tõmmata, ma olen siin ikkagi väliskorrespondent.