Eks meeskond, kelle arvel on ehk paarkümmend miljonit ja käis peaaegu nullis hooaja algul, ei hoomagi, mida tähendab pooleteise miljardi kokku saamine. Ma tolle hetkeni vist ei jõuagi- oli ühel hetkel napilt 500M olemas, siis sai mõnedesse mängijatesse investeeritud naiivses usus, et need võiks aidata tõusta kõrgemale, aga see võtab heal juhul mõne hooaja veel ning halvemal juhul ei juhtugi. Ühe noore müügist panka tuleb veidi peale 20M, seega peaksin suutma müüa ligi 70 mängijat panka. Hooaja jooksul tuleb noortekast edaspidi 3 noort hooaja jooksul, võib ju turult mõne odava naga veel hankida, üles kasvatada ja müüa, siis on ehk vähem kui 20 hooajaga staadioniraha koos :D ok, praeguse staadioni sissetulekust jääb ka mingi summa igal hooajal veel. Ning selle aja vältel loota, et püsin pinnal pühast vaimust tulevate mängijatega valmivast YA2-st, kui teistel on YA 4-5. 20 hooaega on pea sama kaua kui ma siin Meistrikas olen Coventryt mänginud.
Taavil on vähemalt olemas punt mängijaid, kelle müügist staadioni raha kokku tuleks, kuigi temagi pole seda saanud kõigele vaatamata veel lubada, mina peaks kogu oma põhi+reservi saama market valuede eest maha müüdud ning jääks kah puudu. Reaalselt saaksin MV kätte enam-vähem nende eest, kellel jääb see alla 30M ja ehk ka Tammelt. Teiste eest tuleks heal juhul pool, mõnelt aga kolmandik. Peale Tamme ja Bagdasarovi ei ulatu teiste MV isegi 100 miljonini. Seepärast ma väga enam staadioni pärast ei muretsegi: tuleb, siis tuleb kunagi.