Championnat de Israël saison 18

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

עונה 16 (148)

il Jordy Cruijff >> mardi mars 31 - 07:01
כל הכבוד על ההשקעה!

לגבי, אז העונה אני יכול להעמיד הרכב 7.55-8.15, כך שהגיל הממוצע בו יהיה 24.82, לעומת עונה שעברה, בה הגיל הממוצע שלי היה 27.4 והאיכות הממוצעת רק 7.49...

זה נובע מארבעה שינויים: טריביסו העונה יהיה השוער הפותח שלי ברוב המשחקים ולא קסיאס (הבדל של 14 עונות בגיל), בנוסף זונג מחליף את לסטרה (הבדל של 11 עונות), אני משחק לרוב במערך 5-3-2 מה שגורם לכך שאת הקשר הגיאורגי מחליף המגן הפורטו ריקני (הבדל של 5 עונות), ולסיום בר-לב מחליף את ניוקלאו (4 עונות)... עונה הבאה אני מקווה לרדת עוד 2 שנים בממוצע (בלי לפגוע באיכות), נראה איך יעבוד...

אגב, ב3 המשחקים הראשונים שלי העונה אני מקבל את שלוש הקבוצות החלשות ביותר (להק רחובות, מכבי חיפה, ירושלים), מעניין.. נקווה לפתוח חזק. אז מגיע עופר בחוץ.

וכמובן שבהצלחה לכולם בפתיחת העונה!
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il joest5 >> mardi mars 31 - 09:51
כרגיל יופי של עבודה וכל הכבוד על ההשקעה.

האמת שהתוצאות בצמרת מעט מפתיעות אותי. חשבתי שהעונה הפועל יפתח עליי מעט פער ולא רק שזה לא קרה אלא אפילו צימצמתי מעט ( אם כי ב0.025 שזה ממש לא משמעותי).

אגב להפועל, אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר. אני רואה את הסגל שלך ובכל עמדה אני רואה 2-3 צעירים מצויינים שעוד 2-3 עונות יהיו אחלה של שחקנים. תוסיף לזה עוד לא מעט שחקנים בני 23-24 שיש לך כרגע ועדיין יהיו טובים לעוד כמה עונות. בעוד 2-3 עונות הולך להיות לך סגל מצויין, הרבה יותר טוב לדעתי מהנוכחי.
il joest5
Traducteur
Enregistré2013-02-07
il stav >> mardi mars 31 - 10:10
קניתי עושה שמחק תותח על לדעתי בן 23 וצפיותי הם:
ליגה: מקום רביעי יהיה מכובד מאוד.
אירופה: אני רוצה לעבור סוף סוף את שלב הבתים (להיות בשמינית בגמר).
גביע: חצי גמר יהיה סבבה.
אז לסיכום אני חושב שהשתפרתי מעונה שעברה ויש לי שתי עושה משחק לא רעים חלוצים סבבה ומגנים סבבה אז אני מתכוון כמו עונה שעברה וקצת לשפר את אירופה.
בהצלחה לכולם!
il stav
Confirmé
Enregistré2013-02-08
il Dave >> mardi mars 31 - 11:40
תודה לעופר על הטבלה, נחמד לראות שאני מקום שלישי במקצה השיפורים, מצד שני מאכזב (אך לא מפתיע) לראות שהסיכוי למקום שישי קלוש העונה

סתיו מצמצם פערים במהירות מרשימה, מכבי למרות ההרכב המאוד צעיר שומר על כוחו ונראה שמצפה לו אליפות מתישהו בעתיד הלא רחוק

בצמרת צפוי להמשיך להיות צמוד ומעניין, אולי חיפה יאבדו סוף סוף את הכתר העונה?
il Dave
Confirmé
Enregistré2013-07-22
il FC Wanaka
il matanb >> mardi mars 31 - 12:29
תודה לעופר על הטבלה
חשוב להדגיש שהפעם חסרה עמודת הגיל מה שמשחק תפקיד לא קטן
בכלל, איך שהקבוצות כאן מצעירות או מזדקנות זה קטע מעניין בפני עצמו
il matanb
Novice
Enregistré2014-08-08
il LFC >> mardi mars 31 - 17:28
כל הכבוד טל על הקאמבק...אני חושב שזה ההפסד הכי כואב שהיה לי במשחק...מהובלה של 2-0 ככה להפסיד במשחק פתיחת עונה..מבאס
il LFC
Confirmé
Enregistré2013-05-25
il Tel Aviv FC
il טל >> mardi mars 31 - 17:30
הניצחון הכי מתוק ולא מוצדק בעונה הזאת- לא עשיתי הרכב (שחכתי שיש ליגה) הקשר אחורי נעמד בקיזינבי והמגן הגבוה באמצע (באמצע אי אפשר לעלות לקרן), 19-8 לתל אביב בבעיטות (בחוץ) הוא שם גול אחד+גול עצמי שלי ומ-2-0 ניצחתי3-2 בדקה ה-85. משחק מתוק מבחינתי ואכזרי מאוד מאוד לתל אביב כי היה מגיע לו הרבה יותר.
il טל
Novice
Enregistré2013-07-20
il stav >> mardi mars 31 - 18:37
באמת מבאס...
ואני עם הפסד צפוי להועל תל אביב...
il stav
Confirmé
Enregistré2013-02-08
il Jordy Cruijff >> mercredi avril 1 - 06:39
לי היו 28 בעיטות למסגרת מול הקבוצה הכי חלשה בליגה- להק רחובות, בכל זאת, רק 2 נכנסו, שניהם של המגן הגבוה...
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il Dave >> mercredi avril 1 - 17:57
ולי היו נגדם רק 4 בעיטות כל המשחק, למזלי 2 נכנסו... תחילת העונה לא נראית טוב מבחינתי
il Dave
Confirmé
Enregistré2013-07-22
il FC Wanaka
il Jordy Cruijff >> jeudi avril 2 - 04:47
אגב, חד פעמית אני כרגע מוליך את הליגה... לא זוכר מתי זה עוד קרה. היום מול ירושלים אני מקווה להמשיך למרות שרק עם חצי הרכב.
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il Jordy Cruijff >> jeudi avril 2 - 05:52
איזה הגרלה פירגן לי הגביע.. תל אביב בחוץ. אם מתעלמים מהשתתפותה של טל בסיבוב הזה, זאת ההגרלה הכי קשה שאני יכולתי לקבל (וכמעט הכי קשה שהוא יכל לקבל, הכי קשה זה אני בבית), מה שבניגוד לתכנון המקורי של צעירים בגביע יחייב אותי לעלות בהרכב מלא. עד עכשיו העונה ממש לא הולך בהגרלות, מקווה למשהו יותר טוב בגביע הנוער, ובשלבים הבאים בכל המפעלים (אם אעבור).
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il Jordy Cruijff >> jeudi avril 2 - 18:57
ולפחות קצת נחמה בליגה... 2-0 על ירושלים, שוב המגן הגבוה כובש (שער 3 העונה), ואני עם 9/9 נקודות עד עכשיו. משחק הבא מול עופר בחוץ, וסביר שיהיה אחרת, אבל לפני יש לי משחק סופר חשוב באירופה כמובן...
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il LFC >> jeudi avril 2 - 18:59
אני מתחיל לחשוב שיש קונספירציה נגד שנינו...כנראה תל אביב לא באה טוב למנוע..אכן הגרלה אכזרית ביותר. וכמוך, אצלי הצרות ממשיכות..היום אדום לקשר שלי...אכן צרות קשות להתמודד איתן בהתחלת העונה..בהצלחה בהמשך
il LFC
Confirmé
Enregistré2013-05-25
il Tel Aviv FC
il stav >> jeudi avril 2 - 19:50
הפסד צפוי שלי להפועל חיפה לא מפתיע כלכך...
il stav
Confirmé
Enregistré2013-02-08