Championnat de Israël saison 18

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

עונה 16 (148)

il טל >> lundi mai 11 - 18:06
והנה הולכת עוד עונה לפח, פשוט חבל.
בכל המפעלים הייתי פשוט גרוע.
אני כרגע מנסה להבין ולתקן את הבעיות שיש בקבוצה, אולי נקנה עוד סופרטאלנט חביב ויהיה טוב.
il טל
Novice
Enregistré2013-07-20
il Jordy Cruijff >> lundi mai 11 - 18:39
לא נורא, אתה משתפר יפה ומאמין שבעתיד יהיה יותר טוב.
בסוף נתת ספרינט יפה, אבל הבעיה הייתה תחילת העונה... שוב, שיגדלו לך הצעירים יהיה יותר טוב.

אז עכשיו נשאר רק הקרב על האליפות פתוח (והקרב על הכרטיס לסיבוב השני לעומת הראשון, למרות שאני בכלל מעדיף את הראשון, כך שאני אפילו מקווה להפסיד מחר ושמידפילד ינצח את אחת הגדולות).
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il basta >> lundi mai 11 - 18:39
הלך גם הקרב על האליפות...
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il ofer cohen >> lundi mai 11 - 19:21
מוקדם עדיין לסכם למרות שהתיקו בין הפועל תל אביב להפועל חיפה בהחלט מקדם אותי משמעותית לקראת האליפות.

מעניין להסתכל על 9 המשחקים בין 3 הקבוצות:

הטבלה בין שלושתנו היא:
הפועל תל אביב 9 נקודות
הפועל חיפה 7 נקודות
עופר10 6 נקודות

אילולי השער של הפועל תל אביב מולי בניצחון 1:0 בסיבוב השלישי (או 2:1 בסיבוב הראשון) היינו כולנו לוקחים 7 נקודות במאבקים בינינו.

המאבקים ביני לבין חיפה הסתיימו ב 2 תיקויים וניצחון לטובתי
במאבקים ביני לבין הפועל תל אביב הסתיימו ב 2 נצחונות לו ותיקו אחד
במאבקים בין הפועל תל אביב להפועל חיפה הסתיימו בניצחון לחיפה ו 2 תיקויים - מעניין שהפועל תל אביב לא הצליחו להכניע את חיפה ב 90 דקות (או כי הם עשו את זה בגביע)

כל המשחקים למעט אחד (ניצחון 2:0 לחיפה בתל אביב) הסתיימו בשוויון או יתרון של שער לאחת הקבוצות.
il ofer cohen
Novice
Enregistré2013-02-05
il basta >> lundi mai 11 - 20:16
מעניין
אני מרוצה מאוד העונה - עם הפנים לעונה הבאה
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> lundi mai 11 - 20:54
המעניין במה שעופר ציין הוא גם שבין שלושת הגדולות כל קבוצה מאוד מתקשה מול קבוצה אחרת מתוך ה3. עופר כבר 5 משחקי ליגה רצופים לא ניצח את הפועל, הפועל לא ניצח אותי 7 משחקי ליגה רצופים והשיא הוא אני שלא ניצחתי את עופר כבר 9 משחקי ליגה רצופים (שלוש עונות הקבוצה שלי לא מצליחה לנצח את עופר).
il joest5
Traducteur
Enregistré2013-02-07
il guylamed >> lundi mai 11 - 22:07
טוב...נמנעתי מלדבר רוב העונה בעיקר מחשש לנאחס כי הקבוצה שלי עברה עונה מדהימה, למרות שאולי הסיבוב האחרון היה קצת פחות טוב השגתי את המטרה של להגיע לאירופה (לא ציינתי מטרות בתחילת העונה כי גם אין ממש סיבה, מה שיהיה יהיה).

הגרלת הליגה סידרה לי מפגשים מול שלוש הגדולות אחת אחרי השנייה בסוף כל סיבוב, מה שגרם לכך שיכולתי לצבור פער של נקודות מהמתחרים, מה שתרם לבטחון שלי בעיקר. אני חושב שהעונה נהניתי בעיקר משילוב קטלני של קשר וחלוץ, עם 22 בישולים ו25 שערים בהתאמה. אפשר להגיד שהקבוצה בדרך הנכונה

בניגוד לסוף העונה הקודמת בסוף העונה הזו כן מתוכנן רכש, בעיקר בעמדות שהשחקנים בהן מזדקנים, בנוסף לרכישת שחקנים משלימים כדי להתמודד גם באירופה.
il guylamed
Confirmé
Enregistré2013-04-04
il Jordy Cruijff >> mardi mai 12 - 05:47
כל הכבוד מידפילד!

סיכום העונה אצלי:

גביע נוער- קשה לצפות להרבה יותר, הגרלה קשה עם הפועל בחוץ, העונה לא יכולתי לעשות יותר, אולי בעתיד.

גביע- שוב, הגרלה קשה וחיפה בחוץ, יותר לא יכולתי לעשות.

אירופה- אכזבה ענקית שהכתימה עונה שלמה, בעיקר עם התבוסה 3-0 במשחק הראשון (היה 20-6 לי בבעיטות) שאין לי מושג איך קרתה... אכזבה קשה.

ליגה- הצלחה יחסית, מקום 5 עם הסגל הקיים (או6) זה די יפה, לפחות יהיה כרטיס לאירופה לעונה הבאה.
גם התחלתי לשלב כמה צעירים שכבר חלקם הפכו לפותחים וחלקם סתם השתפרו וצברו הרבה ניסיון.

מרוצה גם מלקיחת הבלגי...
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il basta >> mardi mai 12 - 06:01
סיכום עונה אצלי:

גביע נוער - זכיתי בו לראשונה - מאוד שמח.
גביע - גם זכייה ראשונה - מאוד שמח.
אירופה - הישג ענק - שלוש פעמים רצוף לפחות חצי גמר - שמח, אבל יכולתי לעבור את סובוטיקה וחבל מאוד.
ליגה - מקום שני, אבל רצתי עד הסוף, וכנראה אי אפשר להצליח בכל!!!

לסיכום - מרוצה מאוד מהעונה, סוף סוף לוקח תארים!!!
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> mardi mai 12 - 07:24
הקרב היחיד אגב שנשאר פתוח זה על מי תלך לפלייאוף.
מכבי חיפה צריכה להפסיד עד 2-0 בשביל שזו תהיה ירושלים, מעל זה זה היא.

והיא מול עופר...
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il guy fink >> mardi mai 12 - 08:34
סיום עונה עם ניצחון על הפועל 1-0 שמכתיר את עופר סופית לאלוף לפני המשחק שלו

בסך הכל העונה הייתה כצפוי, בלי עודף ציפיות רק להצעיר קצת את הקבוצה ולשדרג את האימונים ל10 (מה שיקרה עוד ימיים) .
il guy fink
Novice
Enregistré2013-05-16
il Jordy Cruijff >> mardi mai 12 - 08:36
ברכות לעופר על הזכיה!
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il matanb >> mardi mai 12 - 12:57
מזל טוב לעופר
il matanb
Novice
Enregistré2014-08-08
il joest5 >> mardi mai 12 - 14:37
ברכות לעופר על הזכייה באליפות.

סיכום עונה שלי:

ליגה - אחרי 6 זכיות רצופות בתואר כמובן שמקום שלישי זה אכזבה. לא נורא, אפשר גם עונה אחת פחות טובה אחרי 6 מצויינות.

גביע- הגעה לגמר והפסד להפועל במשחק שיכל להיגמר לכל כיוון. סך הכל בסדר, עדיין בלי תואר קצת מאכזב.

גביע הנוער - הפסד בשלב מוקדם. אמנם מול הפועל שבסופו של דבר זכתה אבל עדיין די מאכזב.

אירופה - פעם שנייה סך הכל מאז החל המפעל בו אני לא מצליח להגיע לשמינית גמר ליגת האלופות ובעוד בפעם הראשונה בה זה קרה המשכתי לזכייה בליגה האירופית הרי שהפעם הפסדתי כבר ברבע הגמר של המפעל המשני באירופה. שוב די מאכזב.

גביע הנוער הבינלאומי - מפעל שתליתי בו לא מעט ציפיות בתחילת העונה בגלל סגל נוער מתאים לגיל במפעל ששיערתי שעשוי להגיע רחוק. אז בסוף אכן הקבוצה שלי הגיעה רחוק עד הגמר אבל שם שוב (כבר בפעם השלישית שאני מגיע לשם) הפסדתי. אמנם הגעה לגמר המפעל הזה ממש לא רע אבל בכל זאת מבחינתי ההפסד בו היה אולי ההפסד שהכי איכזב אותי העונה (גם בגלל שזו כבר פעם שלישית שאני מגיע לגמר המפעל ומפסיד בו וגם בגלל שסגל הנוער שלי היה חזק בלא מעט משל היריבה).

סך הכל מבחינת הישגים כפי שכבר צויין מדובר בעונה הראשונה שלי מאז עונה 3 בה אני לא זוכה באף תואר (אפילו בסופרקאפ הפסדתי) כך שבהחלט מדובר בעונה מאכזבת. עדיין לא הייתי כזה רחוק בכמה מפעלים ובניגוד לעונות קודמות בהן הקבוצה שלי ידעה לשים את ה1-0 בדיוק ברגע הנכון העונה היא ספגה את ה1-0 דווקא ברגעים הלא נכונים וזה כל ההבדל (לדוגמא בליגת אלופות שלב הבתים הקבוצה שלי צברה יותר נקודות מעופר והפועל ובכל זאת שניהם עלו והקבוצה שלי לא, או בליגה כבשתי יותר משניהם וספגתי פחות ובכל זאת סיימתי רק שלישי). לא נורא אני קונה עונה בלי תארים אחת לכ13 עונות.

שתהיה לנו עונה חדשה מוצלחת.
il joest5
Traducteur
Enregistré2013-02-07
il Dave >> mardi mai 12 - 16:07
אצלי ריצה יפה בגביע, מעבר לזה עונה רעה מאוד שברובה הוקדשה לאימון בגלל איבוד עניין מוקדם בליגה, גם אני מסיים בקרוב לשדרג אימון 10 ומתלבט מה לשדרג אחר כך
il Dave
Confirmé
Enregistré2013-07-22
il FC Wanaka