joest5 >>
mardi mai 12 - 14:37 ברכות לעופר על הזכייה באליפות.
סיכום עונה שלי:
ליגה - אחרי 6 זכיות רצופות בתואר כמובן שמקום שלישי זה אכזבה. לא נורא, אפשר גם עונה אחת פחות טובה אחרי 6 מצויינות.
גביע- הגעה לגמר והפסד להפועל במשחק שיכל להיגמר לכל כיוון. סך הכל בסדר, עדיין בלי תואר קצת מאכזב.
גביע הנוער - הפסד בשלב מוקדם. אמנם מול הפועל שבסופו של דבר זכתה אבל עדיין די מאכזב.
אירופה - פעם שנייה סך הכל מאז החל המפעל בו אני לא מצליח להגיע לשמינית גמר ליגת האלופות ובעוד בפעם הראשונה בה זה קרה המשכתי לזכייה בליגה האירופית הרי שהפעם הפסדתי כבר ברבע הגמר של המפעל המשני באירופה. שוב די מאכזב.
גביע הנוער הבינלאומי - מפעל שתליתי בו לא מעט ציפיות בתחילת העונה בגלל סגל נוער מתאים לגיל במפעל ששיערתי שעשוי להגיע רחוק. אז בסוף אכן הקבוצה שלי הגיעה רחוק עד הגמר אבל שם שוב (כבר בפעם השלישית שאני מגיע לשם) הפסדתי. אמנם הגעה לגמר המפעל הזה ממש לא רע אבל בכל זאת מבחינתי ההפסד בו היה אולי ההפסד שהכי איכזב אותי העונה (גם בגלל שזו כבר פעם שלישית שאני מגיע לגמר המפעל ומפסיד בו וגם בגלל שסגל הנוער שלי היה חזק בלא מעט משל היריבה).
סך הכל מבחינת הישגים כפי שכבר צויין מדובר בעונה הראשונה שלי מאז עונה 3 בה אני לא זוכה באף תואר (אפילו בסופרקאפ הפסדתי) כך שבהחלט מדובר בעונה מאכזבת. עדיין לא הייתי כזה רחוק בכמה מפעלים ובניגוד לעונות קודמות בהן הקבוצה שלי ידעה לשים את ה1-0 בדיוק ברגע הנכון העונה היא ספגה את ה1-0 דווקא ברגעים הלא נכונים וזה כל ההבדל (לדוגמא בליגת אלופות שלב הבתים הקבוצה שלי צברה יותר נקודות מעופר והפועל ובכל זאת שניהם עלו והקבוצה שלי לא, או בליגה כבשתי יותר משניהם וספגתי פחות ובכל זאת סיימתי רק שלישי). לא נורא אני קונה עונה בלי תארים אחת לכ13 עונות.
שתהיה לנו עונה חדשה מוצלחת.