Championnat de Israël saison 42
Forum: Forum du championnat
Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?
Retourner au sommaire du forum
הישראליות בעולם - עונה 18 (94)
ואחרי שהקבוצה שלי בועטת 13 פעמים לשער אל מול בעיטה בודדת של היריבה וגם היא מפנדל. עד עכשיו בליגה לא נפלתי להפסדים המעצבנים האלה, דווקא במשחק הראשון באירופה כן.
יום לא טוב לישראליות עד כה עם 0 נצחונות
אני מכבי וסתיו מפסידים, עופר והפועל עם תיקו
נקווה שחיפה תציל את היום אם כי יש לה משחק לא קל בכלל
אני מכבי וסתיו מפסידים, עופר והפועל עם תיקו
נקווה שחיפה תציל את היום אם כי יש לה משחק לא קל בכלל
בינתיים המצב:
אצל הפועל- חצי מהמשחקים שוחקו, כרגע הוא במקום השני אבל ההולנדים אחרונים והם בקלות יכולים לקפוץ למעלה. ממש לא קל יהיה לעלות לאלופות (לאירופה סיכוי מעולה), אבל סיכוי טוב.
אצל חיפה- מצבו בסדר (מקום שני עם משחק חסר (כמו גם מקום שלישי), שוב, שום דבר לא בטוח כי כל הקבוצות בבית חזקות ודווקא הכי חלשה היא מקום ראשון.
דייב- יזדקק להפתעה גדולה בהמשך בשביל לעלות, אבל קודם כל לפחות 4 נקודות במשחקים מול הבלגים.
סתיו- גם פה המצב לא טוב בטח שעכשיו הוא פעמיים נגד הולנדים חזקים- רק 4 נקודות יתנו כאן סיכוי (בתקווה שההולנדים לא יוותרו בהמשך).
מכבי- מצב מצויין אחרי הניצחון היום, גם 6 נקודות מעל מקום אחרון וגם 3 נקודות (והפרש שערים עדיף כנראה) על מקום 3 כלומר אם יהיו בשיוויון נקודות- מכבי צפוי לעלות.
עופר- גם מצב טוב.
לסיכום- אנחנו בקצב של 4 עולות לשלב הבא, 3 ילכו לאירופה ו1 לאלופות, נקווה שקצת ישתנה לטובה. (בעיקר בכך ש2 ילכו לאלופות).
אצל הפועל- חצי מהמשחקים שוחקו, כרגע הוא במקום השני אבל ההולנדים אחרונים והם בקלות יכולים לקפוץ למעלה. ממש לא קל יהיה לעלות לאלופות (לאירופה סיכוי מעולה), אבל סיכוי טוב.
אצל חיפה- מצבו בסדר (מקום שני עם משחק חסר (כמו גם מקום שלישי), שוב, שום דבר לא בטוח כי כל הקבוצות בבית חזקות ודווקא הכי חלשה היא מקום ראשון.
דייב- יזדקק להפתעה גדולה בהמשך בשביל לעלות, אבל קודם כל לפחות 4 נקודות במשחקים מול הבלגים.
סתיו- גם פה המצב לא טוב בטח שעכשיו הוא פעמיים נגד הולנדים חזקים- רק 4 נקודות יתנו כאן סיכוי (בתקווה שההולנדים לא יוותרו בהמשך).
מכבי- מצב מצויין אחרי הניצחון היום, גם 6 נקודות מעל מקום אחרון וגם 3 נקודות (והפרש שערים עדיף כנראה) על מקום 3 כלומר אם יהיו בשיוויון נקודות- מכבי צפוי לעלות.
עופר- גם מצב טוב.
לסיכום- אנחנו בקצב של 4 עולות לשלב הבא, 3 ילכו לאירופה ו1 לאלופות, נקווה שקצת ישתנה לטובה. (בעיקר בכך ש2 ילכו לאלופות).
תיקו מאכזב בחוץ מול קבוצה ברמה שלי שנראתה היום רע מאוד, לא הצלחתי להבקיע את השער השני למרות אינספור הזדמנויות והשוויון לא איחר לבוא.
בתום סיבוב צברתי 2 נקודות בלבד ואני כנראה אצטרך נס בשביל להעפיל
בתום סיבוב צברתי 2 נקודות בלבד ואני כנראה אצטרך נס בשביל להעפיל
סתיו ועופר מפסידים, חיפה מנצחים
מה שמשאיר אותי ואת סתיו כנראה בחוץ ואת עופר במצב לא קל בכלל
חיפה בדרך למקום ראשון או שני
מה שמשאיר אותי ואת סתיו כנראה בחוץ ואת עופר במצב לא קל בכלל
חיפה בדרך למקום ראשון או שני
פתיחת יום בינונית באירופה
אני מנצח מנצח נגד הקבוצה החלשה בבית ומבטיח לפחות מקום שלישי, מקום שני לא נראה ריאלי, רק תסריט סופר אופטימי ומסובך ישים אותי במקום הזה
הפועל ת"א עם תיקו ומצב מסובך בבית, הכל יכול להיות והעליה אומנם בהישג יד אך ממש לא מובטחת
חיפה גם כן בתיקו בית אבל המצב כאן הרבה יותר טוב, חיפה עדיין בראש הבית ואם לא יקרה משהו חריג היא תעלה שלב
סתיו בתיקו שכולו הפסד, אם זאת למרבה הפלא מצבו תיאורטית לא הרבה יותר גרוע משלי ויש לו סיכוי (קלוש אמנם) לעלות
מכבי במשחק על 6 נקודות, ניצחון והוא בשלב הבא
עופר במשחק חשוב שיכול לקדם אותו משמעותית לכיוון השלב הבא
אני מנצח מנצח נגד הקבוצה החלשה בבית ומבטיח לפחות מקום שלישי, מקום שני לא נראה ריאלי, רק תסריט סופר אופטימי ומסובך ישים אותי במקום הזה
הפועל ת"א עם תיקו ומצב מסובך בבית, הכל יכול להיות והעליה אומנם בהישג יד אך ממש לא מובטחת
חיפה גם כן בתיקו בית אבל המצב כאן הרבה יותר טוב, חיפה עדיין בראש הבית ואם לא יקרה משהו חריג היא תעלה שלב
סתיו בתיקו שכולו הפסד, אם זאת למרבה הפלא מצבו תיאורטית לא הרבה יותר גרוע משלי ויש לו סיכוי (קלוש אמנם) לעלות
מכבי במשחק על 6 נקודות, ניצחון והוא בשלב הבא
עופר במשחק חשוב שיכול לקדם אותו משמעותית לכיוון השלב הבא
Through the group stage of the continental competition with 2 games up my sleeve, a 9 point for and against differential which seems impossible for the 3rd placed team to overcome. Loss to Ofer in the cup today though Ofer's a great manager with a great record the previous year. Hopefully I can reach the semi-finals of the continental competition this year.
דרך שלב הבתים של התחרות היבשתית עם 2 משחקים בשרוול שלי, נקודה 9 בעד ונגד ההפרש שנראתה בלתי אפשרי לקבוצה 3 להציב להתגבר. היום הפסד לעופר בגביע למרות שהעופר הוא מנהל גדול עם רקורד נהדר בשנה הקודמת. אני מקווה שאני יכול להגיע לחצי הגמר של התחרות היבשתית השנה.
דרך שלב הבתים של התחרות היבשתית עם 2 משחקים בשרוול שלי, נקודה 9 בעד ונגד ההפרש שנראתה בלתי אפשרי לקבוצה 3 להציב להתגבר. היום הפסד לעופר בגביע למרות שהעופר הוא מנהל גדול עם רקורד נהדר בשנה הקודמת. אני מקווה שאני יכול להגיע לחצי הגמר של התחרות היבשתית השנה.
מזל טוב למכבי על העליה המוקדמת, תיקו שכולו ניצחון והבטחה של מקום שני מחזור לסיום
אני עם ניצחון סנסציוני מול קאמבור שמשאיר אותי בתמונה גם במקרה של ניצחון של הגרמנים, אמנם זה אומר שאני לא יכול להפסיד להם ואצטרך ניצחון עליהם בחוץ אם ינצחו היום, מה שלא סביר...
סתיו מחוץ לתחרות באופן רשמי עם הפסד 2-0 בחוץ
חיפה מסתבכת עם הפסד חוץ וחייבת להוציא נקודות במחזור הסיום כדי לעלות
הפועל ועופר עדיין לא שיחקו היום, גם אצלם ניצחון די יבטיח עליה והפסד יסבך אותם
אני עם ניצחון סנסציוני מול קאמבור שמשאיר אותי בתמונה גם במקרה של ניצחון של הגרמנים, אמנם זה אומר שאני לא יכול להפסיד להם ואצטרך ניצחון עליהם בחוץ אם ינצחו היום, מה שלא סביר...
סתיו מחוץ לתחרות באופן רשמי עם הפסד 2-0 בחוץ
חיפה מסתבכת עם הפסד חוץ וחייבת להוציא נקודות במחזור הסיום כדי לעלות
הפועל ועופר עדיין לא שיחקו היום, גם אצלם ניצחון די יבטיח עליה והפסד יסבך אותם
הם עלו עוד לפני הסיבוב הזה.. בכל מקרה כל הכבוד על העליה לבתים שנתיים ברציפות למכבי (בתקופתי היה רק פעם אחת ב4 שנים לדעתי). ללא ספק עשו את שלהם העונה. אבל עם כזה פוטנציאל בסגל גם לעשות עוד.
אכן, ניצחון ענק שלך והכל תלוי בך לקראת הסיבוב האחרון. לך תדע..
מאכזב שסתיו לא יעלה אחרי העונות האחרונות שלו אבל זה מה יש, אי אפשר תמיד להצליח. ס"ך קיבל בית קשה ואי אפשר תמיד להתברג ב2 הראשונים שיש 3 טובות.
עופר במצב טוב...
חיפה והפועל במצב לא משהו (הפועל יכול לשפר מאוד את מצבו, אם ינצח היום). לשניהם אסור להפסיד במשחק בית האחרון בשביל להשאר במפעלים האירופים (לא מדבר על להשאר באלופות כרגע). סיכוי מעולה שזה יקרה אבל במשחק אחד הכל פתוח ונקווה קודם כל שהם לא יסיימו 4. ואם אפשר אז 1 או 2.
אכן, ניצחון ענק שלך והכל תלוי בך לקראת הסיבוב האחרון. לך תדע..
מאכזב שסתיו לא יעלה אחרי העונות האחרונות שלו אבל זה מה יש, אי אפשר תמיד להצליח. ס"ך קיבל בית קשה ואי אפשר תמיד להתברג ב2 הראשונים שיש 3 טובות.
עופר במצב טוב...
חיפה והפועל במצב לא משהו (הפועל יכול לשפר מאוד את מצבו, אם ינצח היום). לשניהם אסור להפסיד במשחק בית האחרון בשביל להשאר במפעלים האירופים (לא מדבר על להשאר באלופות כרגע). סיכוי מעולה שזה יקרה אבל במשחק אחד הכל פתוח ונקווה קודם כל שהם לא יסיימו 4. ואם אפשר אז 1 או 2.
כן. אצלי ווינר לא מצליח להחזיק מעמד עם עונה ללא כיבושים וכובש שער עצמי כשאת השער השני הגרמנים כובשים מפנדל. סך הכל הקבוצה שלי מציגה יכולת בהחלט טובה בבית שהוא כנראה הקשה ביותר בו היא התמודדה אי פעם (האוסטרים והגרמנים פחות או יותר ברמת הקבוצה שלי והבוסנים גם לא פראיירים בכלל) אבל לא מעט חוסר מזל (גם ההפסד הראשון שלי בא מפנדל שהיה למעשה הבעיטה היחידה של היריבה שלי במשחק) קובע שמחזור לסיום אני עדיין מסובך בבית ויכול לסיים ראשון אך גם אחרון. בכל זאת במשחק האחרון אני משחק בבית מול היריבה שעל הנייר היא החלשה בבית ואני צריך לנצח ולהמשיך בליגת האלופות (ניצחון יבטיח לי מקום שני עם סיכוי לא קטן לראשון). כמובן שבמשחק אחד הכל יכול לקרות, נקווה לטוב.
שיהיה בהצלחה להפועל שאוטוטו משחק, לעופר בהמשך ולכולנו במחזור האחרון.
שיהיה בהצלחה להפועל שאוטוטו משחק, לעופר בהמשך ולכולנו במחזור האחרון.
אני מניח שליברפול יפסידו בכוונה במחזור האחרון כדי למנוע עליה של הפועל, נקווה שיהיו יותר ספורטיבים ולא יעשו את זה
למה אני מקום שלישי ולא שני? הגרמנים הוציאו רק תיקו והם עם אותו מספר נקודות כמונו ועם הפרש שערים פחות טוב, אם זאת בטבלה אני מקום שלישי ולא שני. לא הפסדתי להם ובעצם יש לנו בדיוק את אותו מאזן נגד הקבוצות נגדם שיחקנו. האם זה בגלל שהם מדורגים יותר גבוה ממני היסטורית? אם כן זה ממש דפוק
למה אני מקום שלישי ולא שני? הגרמנים הוציאו רק תיקו והם עם אותו מספר נקודות כמונו ועם הפרש שערים פחות טוב, אם זאת בטבלה אני מקום שלישי ולא שני. לא הפסדתי להם ובעצם יש לנו בדיוק את אותו מאזן נגד הקבוצות נגדם שיחקנו. האם זה בגלל שהם מדורגים יותר גבוה ממני היסטורית? אם כן זה ממש דפוק
הם סחטו ממך תיקו חוץ.
תעשה תיקו 1-1 ועלית. תיקו 0-0 לא. תיקו 2-2 כמובן.
תעשה תיקו 1-1 ועלית. תיקו 0-0 לא. תיקו 2-2 כמובן.
הבנתי, תודה
עופר מבטיח עליה גם כן עם ניצחון חוץ אתמול, מאמין שחיפה לא יתקשו ויעלו גם כן
נותר להתפלל לנס אחד מתוך שני משחקים אבודים, אני והפועל שנמצאים עם רגל וחצי בחוץ, אם כי הפועל ימשיך ככל הנראה לליגה האירופית
עופר מבטיח עליה גם כן עם ניצחון חוץ אתמול, מאמין שחיפה לא יתקשו ויעלו גם כן
נותר להתפלל לנס אחד מתוך שני משחקים אבודים, אני והפועל שנמצאים עם רגל וחצי בחוץ, אם כי הפועל ימשיך ככל הנראה לליגה האירופית
בוקר מוצלח מאוד לישראליות באירופה. הקבוצה שלי אמנם התקשתה אבל שער בודד של החלוץ כנראה הטוב במשחק נכון להיום הספיק ובזכות התוצאה במשחק השני בבית(שהייתה צפוייה מבחינתי) אני מסיים ראשון וכמובן שממשיך הלאה בליגת האלופות.
הפועל לא מתקשה במשחק שלה וכמובן מנצחת אבל בעיקר נהנית מהספורטיביות של ליברפול שעולים עם הרכב חזק למרות שכבר הבטיחו את המקום הראשון ומונעים מההולנדים ניצחון, מה שמבטיח להפועל את המקום השני ואת המשך הדרך בליגת האלופות.
מכבי מנצחים במשחק חסר חשיבות מבחינתם וסתיו מפסידים גם כן במשחק חסר חשיבות.
בהמשך דייב חייב לנצח (או לצאת בתיקו של 1-1 ומעלה) במשחק חשוב מאוד מול הגרמנים בחוץ. קשה לאמר שהוא פייבוריט אבל בכל מקרה לדעתי הוא עבר קמפיין מצויין השנה באירופה ומי יודע, אולי יספק לנו עוד איזושהיא הפתעה אדירה. עופר צריך תיקו ביתי בכדי להבטיח מקום ראשון (זה בכלל משמעותי ראשון או שני בליגה האירופית?) ובכל מקרה יעפיל לשלב הבא.
שיהיה בהצלחה בהמשך בעיקר לדייב אבל גם לעופר ובשלב הבא לכל מי שעלה.
הפועל לא מתקשה במשחק שלה וכמובן מנצחת אבל בעיקר נהנית מהספורטיביות של ליברפול שעולים עם הרכב חזק למרות שכבר הבטיחו את המקום הראשון ומונעים מההולנדים ניצחון, מה שמבטיח להפועל את המקום השני ואת המשך הדרך בליגת האלופות.
מכבי מנצחים במשחק חסר חשיבות מבחינתם וסתיו מפסידים גם כן במשחק חסר חשיבות.
בהמשך דייב חייב לנצח (או לצאת בתיקו של 1-1 ומעלה) במשחק חשוב מאוד מול הגרמנים בחוץ. קשה לאמר שהוא פייבוריט אבל בכל מקרה לדעתי הוא עבר קמפיין מצויין השנה באירופה ומי יודע, אולי יספק לנו עוד איזושהיא הפתעה אדירה. עופר צריך תיקו ביתי בכדי להבטיח מקום ראשון (זה בכלל משמעותי ראשון או שני בליגה האירופית?) ובכל מקרה יעפיל לשלב הבא.
שיהיה בהצלחה בהמשך בעיקר לדייב אבל גם לעופר ובשלב הבא לכל מי שעלה.
הפסד 1:0 ואכזבה גדולה לאור מהלכי המשחק, הגרמנים שיחקו ב-10 שחקנים מחצית שלמה ולא השכלנו להשוות וכך פספסנו את העליה בשער אחד
סה"כ הייתי בתמונת העליה עד הדקה האחרונה של שלב הבתים, לא משהו שבכלל חלמתי עליו בתחילת העונה, כך שהקמפיין בהחלט עלה על הצפיות
סה"כ הייתי בתמונת העליה עד הדקה האחרונה של שלב הבתים, לא משהו שבכלל חלמתי עליו בתחילת העונה, כך שהקמפיין בהחלט עלה על הצפיות