Championnat de Israël saison 44

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

הישראליות בעולם (דרום אמריקה ואירופה) עונה 8 (197)

il AP >> dimanche février 23 - 21:07
הוא גר אולי באמריקה?
il AP
Novice
Enregistré2013-06-19
il Menachem Eini >> lundi février 24 - 04:36
לא, הוא איטלקי..
il Menachem Eini
Novice
Enregistré2013-09-22
il joest5 >> lundi février 24 - 10:27
והיום מתחיל עם שני נצחונות יפים והפסד צפוי (אם כי כואב).

הקבוצה שלי סופגת עוד פעם 3 שערים ואני צריך לחשוב על איך לשפר את ההגנה למשחקים הבאים אבל כובשת 6 ומגיעה למספר גדול מאוד של 43 בעיטות לשער.

הפועל מנצחים 2-0 את הצרפתים וחוזרים לתמונת העלייה.

מכבי חוטף 7-3. לא כל כך נעים אבל עדיין שיחק בחוץ מול אחת הקבוצות החזקות באירופה. ככל הנראה אסטרוגה בכל מקרה לא תהיה היריבה של מכבי מהבית הזה כך שלהפרש השערים אין ממש משמעות.

שיהיה בהצלחה לעופר ומנחם בהמשך.
il joest5
Traducteur
Enregistré2013-02-07
il AP >> lundi février 24 - 11:32
כן אני יודע, זו הייתה בדיחה.
il AP
Novice
Enregistré2013-06-19
il Jordy Cruijff >> lundi février 24 - 11:53
כן, עד עכשיו מצבנו טוב עם ניצחונות יפים של חיפה והפועל.

אני הורס, והשוער שקיבל מחמאות משחק קודם היה יכול גם להביא לי נקודות היום בתצוגה סבירה (לא מעבר),אבל הוא חטף 7 שערים מ16 בעיטות..
כמובן שלאסטורגה הגיע הניצחון, אבל קצת מאכזב להפסיד אחרי שהצלחתי להבקיע 3 שערים והסקאוט אמר שהוא כובש בממוצע 3 שערים...
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il Jordy Cruijff >> lundi février 24 - 13:13, Modifié lundi février 24 - 13:19
גם עופר מנצח בדרך ליום מצויין של הישראליות באלופות.

מחזור הבא קריטי:

עופר מול האוסטרים בחוץ, ניצחון של עופר כמעט יבטיח עליה מהמקום הראשון.
חיפה מול ארסנל בחוץ, ניצחון של חיפה כמעט יבטיח מקום ראשון, הבעיה שזה 4 שעות אחרי המשחק החשוב גם כן שלהם מול הפועל.

הפועל מול סטרוד בבית, לא יהיה קל, אבל אפשרי בהחלט להוציא משהו,אם כן זה יעזור מאוד.
אני מול קלון בחוץ, לא יהיה קל גם כן, אבל נקודות יעזרו מאוד בקרב על מקום 3.

בהצלחה, אצלי בגלל שזה אולי המשחק הכי חשוב של הקמפיין שלי, אני ידאג להגיע אליו בכשירות מלאה, גם אם זה אומר כמעט לוותר על הגביע מול דניאל בחוץ, על המשחק מול טל שפירא בבית, ועל המשחק מול חיפה בחוץ (אני מקווה שאת ה2 הראשונים גם הרכב צעירים שלי מחוזק באיזה 2-3 שחקנים מהקבוצה הבוגרת אני יצליח לנצח או לפחות להוציא נקודות).
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il basta >> lundi février 24 - 14:53
מצבנו באמת לא רע - עופר וחיפה במצב אידאלי, מכבי ואני משתדלים...
אצל מכבי יהיה לו קשה להגיע למקום שני בגלל היריבה הקשה, אצלי יהיה קשה כי לא מבין איך הצרפתים ניצחו את סטרוד 3-0 ...
גם השילוב עם הליגה קשה... כל אחד יבחר על מה לוותר...
בהצלחה לכולם!
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Menachem Eini >> mardi février 25 - 05:42
הפסדתי 4:1 לאיטלקי.. והאמת, לא ציפיתי שיהיה תיקו גם..

מחר אני נגד הבוסניים.

בהצלחה לכולם!!!
il Menachem Eini
Novice
Enregistré2013-09-22
il Jordy Cruijff >> mercredi février 26 - 13:42, Modifié mercredi février 26 - 13:42
והנה הגיע יום רע לישראליות.

חוץ מעופר שהיה ברור שיעלה שלב, וגם כנראה מהפסגה, 2 המשחקים שבהם ישראל כמדינה הייתה צריכה לקוות לטוב הם אצלי והפועל, ושניהם נגמרו בצורה רעה מאוד.

אצל הפועל- הפסד לא נעים 3-2 בבית לסטרוד, הוא עדיין כנראה יעבור שלב וכנראה מהמקום השני, אבל יהיה לו הרבה הרבה יותר קשה ומסוכן.

אצלי- הפסד שכנראה שולח אותי הביתה, שוב השוער בתצוגה משפילה (כמה אפשר, נראה שהוא פשוט רועד במשחקים החשובים, יותר מה6 גולים מ14 בעיטות לשער אני גם מאוכזב מזה ש2 מגנים עם 0.3 כיבוש הבקיעו לו ושחלוץ הבקיע שלושער (אחרי שכבר ירד לו כדור כיבוש), וזה נגמר במקום בניצחון בהפסד מר, 6-5.

אולי לא רואים את זה עכשיו אבל הסיכויים שלי לעלות ממש קלושים בגלל סדר המשחקים ובגלל שאסטורגה כנראה יוותרו לקולן במשחק האחרון וקולן ישיגו 3 נקודות יקרות.

מאכזב מאוד, ועוד אחרי כל ההכנה שעשיתי למשחק הזה, אני יעשה חושבים בקרוב ונראה מה יהיה, האם אנחנו בדרך לעוד חלון מטורף מבחינתי?

ונסיים בצורה קצת אופטימית עם ניצחון יפה 4-2 בחוץ לעופר שבדרך לעלות מהמקום הראשון, בהצלחה גם לחיפה שישחק ב1 בלילה.
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il basta >> mercredi février 26 - 15:42
עוד הפסד מאכזב 3-2 באירופה, לאחר שבעונות הקודמות ניצחתי בבית את סטרוד הקבוצה הולכת אחורה ומפסידה. ולאחר זמן רב דין אהרון לא כבש שער במשחק!
לאחר המשחק ובעקבות ההפסד החלו האשמות חמורות בחדר ההלבשה, כשדין אהרון מתלונן על אי אספקת כדורים מהקישור, והשוער מתלונן על ההגנה. רק לאחר שהמנג'ר התערב הרוחות נרגעו.
יש לציין שהמצב שלי לא קל בכלל, ואני חותם על מקום שלישי וליגה אירופית!!!
מגיעים למשחק הקשה מול המובילה באווירה לא טובה, אבל דווקא מכאן אפשר אולי להפתיע ולהשיג לפחות נקודה.
בראיון לעיתונות אמר המנג'ר שפתיחת עונת ההעברות באה ממש בזמן משום שחסר לקבוצה שחקן או שניים לבניית סגל חזק.
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il stav >> mercredi février 26 - 18:34
זה כבר לא מפתיע זה השפלה.
כבר נמאס לי אני בועט יותר לשער כל משחק ומפסיד 3 או 4 אפס.
והשוער של היריב מקבל 9 או 8 זה מתסכל מאוד.
מה אתה מציעים לי לעשות?

סתיו
il stav
Confirmé
Enregistré2013-02-08
il Jordy Cruijff >> jeudi février 27 - 14:20
גם חיפה מנצח יפה מאוד 4-2 בחוץ

נראה שחיפה ועופר יטיילו למקום הראשון.
אני והפועל נתאמץ מאוד להשיג כרטיס לשלב הבא במפעל כלשהו.
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il AP >> jeudi février 27 - 16:02
לסתיו

היום בלילה מתחילה ההזדמנות האחרונה שלך להציל את העונה.
נסה למצוא שוער טוב, רק שוער.
il AP
Novice
Enregistré2013-06-19
il Jordy Cruijff >> vendredi février 28 - 08:14, Modifié vendredi février 28 - 08:16
בינתיים היום:

חיפה מפסיד לארסנל 2-0 מפתיע בבית, אבל לפחות יהיה לו יתרון בקרב הפנימי ביניהם, ולכן הוא צריך רק עוד ניצחון אחד בשביל מקום ראשון.

אני עם ניצחון 7-5 (מה זאת הכמות שערים הזאת?, ב2 המשחקים בינינו היו 23 שערים!!) על קלון.

מעבר ל3 נקודות זה גם נותן לי יתרון במצ'אפ בינינו (כי הוא ניצח 6-5 בחוץ), ולכן אם הוא יפסיד סיבוב הבא ליובנטוס, מובטח לי במקום בשלב הבא.

עם אני ישיג עוד נקודות גם כמעט מובטח לי מקום בסיבוב הבא, אבל ממש לא יהיה קל מול אסטורגה בבית (שניצחון בפער 3 שלי יהיה מצויין מבחינתם כי מבטיח להם מקום ראשון). ומול יובנטוס בחוץ בסיבוב האחרון.

אבל השאלה היא אם כדאי לי לקנות חיזוק לשוער (ואולי אפילו למכור שוב אחרי שלב הבתים), כי בינתיים השוער שלי חטף מעל 5 בשלושת המשחקים האחרונים, שהחלק העיקרי מזה (בטח היום ובמשחק הקודם), זה באשמתו...
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il ofer cohen >> vendredi février 28 - 08:48
אם יש שוער זקן איכותי במחיר טוב לא הייתי שולל קניה
הן בשביל שלב הבתים וגם לאחר כך
ראה את חיפה שלא מוכרת את השוער הזקן השני שלי ומשתמשת בו היטב
il ofer cohen
Novice
Enregistré2013-02-05