Championnat de Israël saison 81

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

עונה 11 (307)

il basta >> dimanche août 24 - 15:08
אתמול ראיתי שמכבי עלה מולך עם החלוצים הכי גרועים שהוא יכל, ולא ראיתי שהתלוננת (או שניצחת).
כן - גם לנו יש שיקולים משלנו כמו לתת 20 משחקים לכל שחקן וכו', וכולנו משתדלים להיות הוגנים ולדעתי גם מצליחים.
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il basta >> dimanche août 24 - 15:18
וסתם בדקתי וראיתי שמתוך ה-11 שעלו מול סתיו, 8 עלו במשחק האחרון מולך...(בסיבוב השני) וגם שלוש האחרים כמעט ברמה של שלוש האחרים שעלו מולך - אז לפי ההיגיון שלך אז בסיבוב הקודם גם מולך עליתי בהרכב שני.
http://rockingsoccer.com/he/soccer/info/match-2952967

אני בעד ביקורת - אבל שתהיה נכונה ולא צבועה.
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Dave >> dimanche août 24 - 15:24
אתה צודק לגבי מכבי ולא שמתי לב לזה, וגם זה לא בסדר, אני בדרך כלל לא מתלונן על הדברים האלה אבל הם קורים לאורך כל העונה בקמה כזו או אחרת, וכן הייתי מצפה ליותר ספורטיביות בשלבים מכריעים כשלך ולמכבי אין כאן מה להקויח למעט מספר אימונים לשחקנים צעירים, וכמו שקבוצה בעולם האמיתי צריכה ומ'בלת ביקורת במצבים כאלה גם אתם צריכים. אף פכם לא חשבתי לעבור לשחק בליגה אחרת והיום בפעם הראשונה אני חושב על זה ברצינות...
il Dave
Confirmé
Enregistré2013-07-22
il FC Wanaka
il basta >> dimanche août 24 - 15:30
אתה עדיין חושב שההרכב שלי היום הוא הרכב שני??? תסתכל שוב...ותגיב
ושים בסימולציה את ההרכב שלי ששיחקתי היום מולך מחר ותגיד מה יוצא.
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Dave >> dimanche août 24 - 15:36
בערך 7-8 שחקנים שלך שאמורים לפתוח לא פתחו, אם זה לא הרכב שני אני לא יודע מה כן...
il Dave
Confirmé
Enregistré2013-07-22
il FC Wanaka
il basta >> dimanche août 24 - 15:50
אני אסכם את מה שיש לי לומר שזה שכל הסיבוב אני עולה עם 2-4 שחקני ספסל (שגם הם יותר טובים משחקני ההרכב של כל הקבוצות למעט חיפה, עופר ומכבי)

אני משתדל להיות כמה שיותר הוגן וגם מצליח לדעתי.

ושכחת לעדכן אותי על הסימולציה...

שיהיה בהצלחה בהמשך.

בברכה.
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Dave >> dimanche août 24 - 16:13
הסימולציה נגדך היא לא העניין והיא לא רלוונטית, יכול להיות שגם מול ההרכב המלא שלך סתיו היה מנצח ושמול הרכב שלישי שלך אני אפסיד, סהכ יש אלמנט של מזל במשחק שלפעמים גובר על הכל, הבעיה שיש יותר מדי קבוצות בליגה שלא עולות בהרכב החזק שלהם, זה כולל גם קבוצות חלשות יותר שעולות בהרכבים מצחיקים מול הגדולות כי הן מוותרות על המשחק מראש וגם זה חוסר ספורטיביות בעיני, באתי אליך בטענות כיוון שהדבר פגע בי באופן ישיר ובעיטוי נוראי אבל אתה בהחלט לא האשם היחיד בעיני

מה שיותר מפריע לי אגב זו העובדה שאתה משכנע את עצמך שכל הסיטואציה הזו היא בסדר ושאני מנסה לחפש אשמים, מענין איך אתה היית מגיב אם היית נקודה ממקום ראשון ומחזור לסיום מקום שלישי היה עולה בהרכב חסר מאוד מול המובילה...
il Dave
Confirmé
Enregistré2013-07-22
il FC Wanaka
il stav >> dimanche août 24 - 16:25
נצחון גדול של על בסטה!
פותח את הסיכויים שלא האמנתי למקום השישי.
il stav
Confirmé
Enregistré2013-02-08
il טל >> dimanche août 24 - 16:50
היה עונה מעניינת יותר.
בהתחלה-פתיחה אדירה של דייב ששולחת אותי למקום 10 פלוס.
ואז השוער התעורר מהשינה.
לסיכום עונה טובה שלי ו90% שאהיה מקום חמישי ארבע עונות רצוף ןבהחלט עליתי על הציפיות ככל הנראה.
il טל
Novice
Enregistré2013-07-20
il Jordy Cruijff >> dimanche août 24 - 17:27
בהחלט מבין אותך דייב, ומצד שני כאמור יש צד שני (שנוטה לעזור לקבוצה ע"י שיתוף צעירים). עד עכשיו גם ששיתפתי צעירים לפעמים במחזורים האחרונים לא כל כך הייתה בעיה (מעונה 6 כולל והלאה, ניצחתי את כל ה5 המחזורים האחרונים שלי מול קטנות לאותה עונה, וצריך לזכור שהקבוצה שלי עדיין לא ברמה של 3 הגדולות, כך שזה הישג יפה בלי קשר לנסיבות), אבל אני אשתדל (ומשתדל, כמו שהתוצאות בעונות האחרונות שלי מראות) יותר לנצח את המשחקים האחרונים הללו, בעיקר נגד קבוצות שנמצאות בקרב על מקום בעל חשיבות (אליפות, אירופה, ירידה).
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il basta >> dimanche août 24 - 18:36
פשש - מכבי מוציא 2-2 מחיפה ועוד בלי ארגוב...
כנראה בגלל שהסיני נפצע ובמקומו נכנס שחקן נוער 10 החדש.
נראה אם עופר ינצל את אובדן הנקודות הזה על מנת לקחת אליפות.
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> dimanche août 24 - 19:13
ארגוב לא כזה שחקן טוב (עדיין), וגם לא כל כך (אבל כן) יותר טוב מההולנדי שהחליף אותו.
העיקר שיש את וליץ', וגם את ברל שימסור לו...
il Jordy Cruijff
Novice
Enregistré2013-04-08
il guylamed >> dimanche août 24 - 19:32
עוד עונה שסתיו לוקח נקודות מול הפועל ואני לא, מבאס, בעונה שעברה עוד היה לי מקום באירופה, השנה כלום (אלא אם כן אני מנצח את עופר-לא סביר).
כל מה שנותר לי לעשות זה להמשיך לחזק את הסגל לעונה הבאה.

אני לא מסכים פה עם האינטרסים של כולם, חלקם מובנים לי וחלקם פחות אבל בסופו של דבר אותן הקבוצות ישחקו כל עונה ויתחרו על אותם מקומות, אז אני צריך להשלים עם העובדה שלסתיו יש פור של 3 נקודות עליי מהמשחק בסיבוב האחרון נגד הפועל (עובדתית, זה מה שקרה ב3 העונות האחרונות ובעונה הזאת), מה שמקשה עליי את המאבק עוד יותר.
il guylamed
Confirmé
Enregistré2013-04-04
il basta >> dimanche août 24 - 19:36
גם עופר לא מנצח היום...
כל הכבוד טל על התיקו.
גם מחר לשתי המובילות משחקים לא קלים בכלל!
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il basta >> dimanche août 24 - 19:37
טעות שלי...להפועל חיפה משחק די קל...נראה שהאליפות שלו!
il basta
Confirmé
Enregistré2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv