Championnat de Lituanie saison 72

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

Lietuvos lygos (I,II,III,IV) - 16 Sezonas (151)

lt CHAosas >> dimanche mai 17 - 15:40
Justai! Tu 3 kartus (forume porą syk, po to man laiške) išreiškei man apgailestavimą kad taip yra, bei tai, kad norėtum, jog rungtynės įvyktų sąžiningai, ir tarsi tarp kito pasakei, kad parašysiu Vincentui ...
Aš jau maniau, kad buvai parašęs ... Beje, kur aš tave kažkur pasiunčiau? Kad pasakiau, kad man giliai px visi kiti išvedžiojimai? O kaip kitaip pasakyti? Tu iš tiesų suinteresuota pusė esi. Ir jei tai tau būtų įvykę, manau tu kiek kitaip savo žingsnius būtumei sudėliojęs, o ne pirma kelis syk apie "dabar savaitgalis ... " pakalbėjęs!

Ir dar - jei taisyklėse nieko apie tai, vadinasi derėtų elgtis pagal tai, kas yra taisyklėse panašiu atveju! O jei nėra ir to - tokiu atveju derėtu pasilegti sąžiningai abiejų komandų atveju, bet ne taip, kaip kažkuriam vyrukui atrodo! kad ir pačiam Vincent'ui!

SUSITRAUMAVO VARTININKAS, PERKU KITĄ! Iš pernykštė patirties žinau, kad NT žaidėjai žaidžia play-off'uose net jei jam ir NT rungtynės! Viskas! Daugiau šiuo atveju jokių išvedžiojimų ar pliuralizmu ar datempinėjimų iki situacijos, kaip kad dabar.
lt CHAosas
Confirmé
Enregistré2013-05-21
lt CHAos™ Club
lt Ziu ✔ >> dimanche mai 17 - 15:43
Justai, pavaryk! :D
lt Ziu ✔
Confirmé
Enregistré2013-11-02
lt Ziu ✔ >> dimanche mai 17 - 15:43
Varau popcorno, neuzilgo grisiu :).
lt Ziu ✔
Confirmé
Enregistré2013-11-02
lt Apuokas >> dimanche mai 17 - 15:45
Iš tikro tai Ziu nupirko adminus, per gerai viską žino ;D (juokauju)
lt Apuokas
Confirmé
Enregistré2013-12-12
lt Ziu ✔ >> dimanche mai 17 - 15:45
Chaosai, dar turi laiko nusipirkti kita (tik rinktines neimk).
lt Ziu ✔
Confirmé
Enregistré2013-11-02
lt Justas >> dimanche mai 17 - 16:53
Visų pirma, tai aš ne tarp kitko užsiminiau, kad parašysiu Vincentui. Tai buvo pats pirmas dalykas, kurį padariau tik tau atrašęs ir dar temos pavadinimą uždėjau "[URGENT]", kad tik kuo greičiau jis pastebėtų ir galbūt spėtų ištaisyt.

Būtent apie savaitgalį aš stengiaus užsimint tik tarp kitko, taip bandydamas pateisinti admin'us, jei jie nespės ištaisyti klaidos ar net atrašyti į laišką.

Suprantu, kad taip aplinkybės susiklostė, kad aš esu suinteresuota pusė šitam konflikte, bet kiek mano žodis tavo akyse vertas, tiek galiu patikint, kad dariau viską ką būčiau daręs ir tokiu atveju jei atkrintamosiose būčiau žaidęs ne prieš tave ar tu būtum žaidęs prieš ką kitą, ar aplamai žaistų dvi visai kitos komandos.

Galų gale, kaip ir sakiau. Tebūnie tai visiem pamoka, kad per tarpsezonį negalima pirkti NT žaidėjų, jei nori, kad jie žaistų atkrintamosiose. Gaila, kad apie tai sužinojom tokiu būdu, bet bent jau tikiuosi daugiau niekas nepasimaus ant šitos spragos.
lt Justas
Confirmé
Enregistré2014-01-08
lt Justas >> dimanche mai 17 - 17:23
Kiek ironiška po visos šios diskusijos, kad pirmas įvartis krito į mano vartus, po būtent mano vartininko klaidos.
lt Justas
Confirmé
Enregistré2014-01-08
lt Ziu ✔ >> dimanche mai 17 - 17:29
Sveikinu, Justai! gerai, kad neiskritai :). Saugiau jauciuosi, kai zinau, kad jei net sezonas nepasiseks, nors 1 komanda bus man uz nugaros :).
lt Ziu ✔
Confirmé
Enregistré2013-11-02
lt Apuokas >> dimanche mai 17 - 17:29
rungtynes buvo tarp dviejų lygiaverčių komandų, aišku būtų buvę idomu pamatyti kaip atrodytų abi komandos žaidžiančios sveikos.
lt Apuokas
Confirmé
Enregistré2013-12-12
lt Apuokas >> dimanche mai 17 - 17:32
Taip pat sveikinimai žaliai baltiems, nugalėjus indigo stars. bei kisieliams su naujininkais išlaikius vietą trečioje lygoje.
lt Apuokas
Confirmé
Enregistré2013-12-12
lt Justas >> dimanche mai 17 - 17:33
Visgi pavyko atsitiesti, įmušti du įvarčius ir daugiau neprasileist nei vieno. Įdomu kaip ten būtų, jei būtų galėjęs tavo vartininkas žaist, bet rezultatą turim tokį, kokį turim. Šiek tiek apkartino čia mano pergalės džiaugsmą visa ši istorija, bet vistiek, neslėpsiu, kad smagu, jog nereikės leistis žemyn ir galėsiu toliau kovoti tarp pačių stipriausių - I-oje lygoje.

Na, o tau CHAosai sėkmės. Tikiuosi kitam sezone puikiai pasirodysi ir net nereikės jokių playoffsų, kad išeitum į I-ą lygą. Turėsim dar daug akistatų, per kurias galėsi man atsikeršyti. Šiaip ar taip, jaučiu, kad įsigijau dar vieną kertinį varžovą. Ziu, tau konkurentas :D
lt Justas
Confirmé
Enregistré2014-01-08
lt CHAosas >> dimanche mai 17 - 17:53, Modifié dimanche mai 17 - 17:54
su pergale, Justai! Tavo atžvilgiu ji teisinga, mano klubo atžvilgiu - jokiu būdu ne. Tu tame niekuo dėtas.
2 traumos prie pat play-off'us - suversiu randomui, taip gali būti. Bet vat dirbtinė (juk jis niekur nežaidžia) vartininko izoliacija bei Vincent'o šios situacijos ištraktavimai - totalus briedas!
Ziu sako - viskas čia teisingai ... Kuo remiantis? pirštu į dangų? Romos popiežium? patogumu? Admino nuotaikom ar tiesiog savaitgaliu?

O logika? Kam priklauso teisės į žaidėją? Klubui ar rinktinei? Kas pirko žaidėją ir mokėjo pinigus klubas ar rinktinė? Kas moka atlyginimą? Kas pirmiau sukurti - klubai ar NT? Kas svarbiau klubai ar NT?
Visą pusdienį bandau tai pasakyti, bet matau, kad .. pakalbėjau pats su savim!
lt CHAosas
Confirmé
Enregistré2013-05-21
lt CHAos™ Club
lt Apuokas >> dimanche mai 17 - 17:58
Aš asmeniškai sutinku su tavim kad su tuo vartininku buvo briedas, bet kaip sakiau čia design fault. Ir kaip sakiau nemanau kad turėtų būt apskritai playofai. Bet žaidimas gana naujas, kai kurie dalykai praleidžiami, ir nepamirškim kad ši firmą turi 2 ar 5 darbuotojus. Jie ir ištaisyt šitos klaidos ( pagal mane tai klaida, pagal juos ne) nelabai būtų spėja.
Va man rodos radau kur jie gyvena ir kiek jų ten dirba:
http://www.oozo.nl/bedrijven/delft/voorhof/voorhof-hoogbouw/582243/delft-games
lt Apuokas
Confirmé
Enregistré2013-12-12
lt CHAosas >> dimanche mai 17 - 23:43
beje, baigėsi tos mano atrankos rungtynės. Nemačiau kiek tiksliai praėįjo laiko nuo jų baigimosi, bet vartininaks, nei kažkur žaidęs, nei ką, buvo paleistas iš rinktinės - tipo - dabar gali žaisti už klubą ...
Čia tokios taisyklės?
lt CHAosas
Confirmé
Enregistré2013-05-21
lt CHAos™ Club
lt Ziu ✔ >> lundi mai 18 - 04:36
cia karma.
lt Ziu ✔
Confirmé
Enregistré2013-11-02