Championnat de Lettonie saison 29

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

13.sezona (165)

lv daabols >> samedi novembre 29 - 17:28
Es pats šad un tad ļauju u21 komandai spēlēt un saprotu ka sezonas beigās ja necīnies par kaut ko nozīmīgu var atdod punktus pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem pagāšesezon sezonas beigās es 4 vai 3 spēles liku jauniešus 1. komandā izbraukumos jo fanus nezaudē bet iegūst vērtīgu spēlētājiem pieredzi
lv daabols
Confirmé
Enregistré2014-07-19
lv daabols >> samedi novembre 29 - 17:32
Es esmu naivs nu ja tev tā gribas domāt domā bet kā jau teicu u21 spēlētāji spēlēs līga kluba intrešu vārdā arī manā komandā ja vairs nav izredzes turnīrā un tas ir izbraukums(kad fani vienalga tiek iegūti
lv daabols
Confirmé
Enregistré2014-07-19
lv Kristiāns >> samedi novembre 29 - 20:09
Ir saprotams, ja tiek uzlaisti 3 jaunie uz 45 minūtēm, bet ne jau vairāki un uz 90 minūtēm... Un kluba interesēs tie 500 xp katram jaunietim nedos tik daudz, cik dotu 3 punkti par uzvaru, kas nozīmē nedaudz lielāku TV naudu.
Pazīstams vai nepazīstams tas, kam tu atļaujies atdot to spēli, bet tas ir negodīgi pret pārējiem, kas par kaut ko vēl cīnās!
lv Kristiāns
Confirmé
Enregistré2013-07-19
lv Dzirciems
lv daabols >> samedi novembre 29 - 23:13
Es laidu 14 spēlētājus bet situācija bija nedaudz ccita pirms tam menidžera vietā sastāvu lika bots un daudziem nebija PP punktu spēles aizvadītas līgā vairs nekādus kausus nevarēja sasniegt un tāpēc spēlētāji ar talantu virs 4.8 dabūja spēlēt lielajā komandā 3 izbraukuma spēles

TV naudai nav nav nekāda nozīme jo svarīgākais lai komanda izcīna titulus un popularitāte aug(kas pēc tam atgūs tos zaudētos grašus šodien ilgtermiņā) un 100k turp vai šurp ir viena ielogošanās vērojot mājas spēli tiešraidē
Ja sezonā vairs neko nevar sasniegt un no izkrišanas esi pasargāts tad jaunos iespēlēt var kaut vai visus un nekas ka tas kādam šķiet negodīgi jo tas notiek kluba spēlētāju attīstības interesēs
lv daabols
Confirmé
Enregistré2014-07-19
lv valentain >> samedi novembre 29 - 23:41
nesaprotu, ko daudzi uz TV naudu ciklējas. tās ir kapeikas, normālam klubam 4. lielākais ienākumu avots, tiem, kas sakarīgi eirokausos rauj, tiem vispār 5. lielākais naudas avots
lv valentain
Confirmé
Enregistré2014-07-12
lv Valentain
ua Kristaps >> dimanche novembre 30 - 06:42
Te jau iet runa par konkrētu klubu spēļu adošanu konkrētam klubam sākot ar pirmo riņķi, nevis tikai par sezonas beigām. T
ua Kristaps
Confirmé
Enregistré2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv DJ_EV >> dimanche novembre 30 - 09:55
@valentain Nauda nesmird...
lv DJ_EV
Novice
Enregistré2014-07-04
lv daabols >> dimanche novembre 30 - 18:28, Modifié dimanche novembre 30 - 18:29
Tikpat labi var teikt ka tu Kristap atdod spēles jo kā tas nākas ka virslīgas labākā komanda necīnas par trofeju

Smieklīgi
lv daabols
Confirmé
Enregistré2014-07-19
ua Kristaps >> dimanche novembre 30 - 18:49
Smieklīgi. Kāpēc necīnos? Čempis nebija prioritāte, bet spēļu rezultāti man nav vienaldzīgi. Paldies, ka uzskati mani par labāko virslīgas komandu, kaut gan kādu laiku jau ir pozīcijas, kurās pretiniekiem ir labāki spēlētāji.
ua Kristaps
Confirmé
Enregistré2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv daabols >> dimanche novembre 30 - 21:30
Traģiska diena Latvijas RS kopienai
lv daabols
Confirmé
Enregistré2014-07-19
lv Tamaz >> dimanche novembre 30 - 21:32
uz sito es skatos ar smiekliem...
diezgan interesanti! striidaties kaa mazas meitenes par atdotaam speeleem!
nu ja ir kaadas pretenzijas tam ir domaats galvenais RS admins!!!
nevis ble njemt un te gudri savaas ssulaas variities.
lv Tamaz
Confirmé
Enregistré2013-07-20
lv Football Club Skonto
ua Kristaps >> dimanche novembre 30 - 21:50
Tam es piekrītu, lai tie, kas ir izpētījuši šo shēmošanu raksta galvenajam adminam ar visiem linkiem utt.
---------------
No otras puses tautai ir jāzin savi "varoņi"!
ua Kristaps
Confirmé
Enregistré2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv Dainix >> dimanche novembre 30 - 22:37
Mani sodīja par it kā nelegālām transfēru darbībām, jo redz no manis tika nopirkti 2 spēlētāji krietni virs tirgus vērtības! Bet tie kas zin par ko ir runa un zin situāciju, tie zin ka te vispār nav manas vainas! Bet tiku sodīts ar admina amata zaudēšanu un 20 miljoniem lielu naudas sodu!
Bet par it kā shēmošanām vai kā jūs tur to saucat,es atkal tiku nepatiesi apvainots un tur es atspēkoju visu un tur viņi nevarēja pierādīt manu vainu, jo esmu bez vainas! Nekad neesmu nevienam lūdzis speciāli atdot spēli! Tie kas uzskata ka man kāds dāvina spēles un pie tā esmu vainīgs es, lai iet stūrī paraudāt!
lv Dainix
Confirmé
Enregistré2014-04-15
lv SK Latgols
lv Dainix >> lundi décembre 1 - 11:21, Modifié lundi décembre 1 - 11:25
hmm izskatās ka Ludza 95 atdeva spēli Metalurgam... vai arī vnk dod xp pieredzi savam otrajam nr vārtos
lv Dainix
Confirmé
Enregistré2014-04-15
lv SK Latgols
lv Tamaz >> lundi décembre 1 - 14:34
kas Dainixam atnjeema admina statusu? wtf?
kas notiek ar lv komuunu!?!?!
lv Tamaz
Confirmé
Enregistré2013-07-20
lv Football Club Skonto